31

Анонимен

преди 3 месеца

Че работника няма акъл е ясно, ама началника му трябва да си понесе отговорността. Просто iq-то на населението пада с невероятна скорост. Скоро е живеем в пълна идиокрация.

30

Анонимен

преди 3 месеца

Загрижени за дърво толкова шум хахахахаха Това дърво пречи там на движението и е опасно

29

Ххх

преди 3 месеца

В нормалните държави се прави остров ,около дървото,между другото има,тук там се виждат такива острови ,но всички са правени по времето на тъпите комунисти.Днес умнокрасивите демократи толкова си могат!!

28

Праймъл

преди 3 месеца

Добре няма ли проектант , който предварително да разработва такива зони по трасето? ПЪЛНИ АМАТЬОРИ! Цялото пътно стройтелссво в страната се управлява от АМАТЬОРИ. Всъщност всичко свързано с пътищата (движение, стройтелство, регулации, контрол) е на ниво направи си сам . Еми ще продължават да умират по няколко стотин хора на година на пътя и така.

27

Анонимен

преди 3 месеца

Най-после една добра новина за нещо добро и полезно,което е свършено в тотално пропадналата ни държава! Поздрави за хората,които са проявили съпричастност и с гражданската си позиция са помогнали за отстраняването на това безобразие! А чинара поне още 200 години да радва хората от Белащица!!!

26

Samo minavam

преди 3 месеца

За да минат ДПСарските резачка и да го бастисат. Има ли да се сече гора, няма милост, поголовно, до дъно

25

Анонимен

преди 3 месеца

За да дсе усвоят едн.ии пари и да се имитира дейност

24

Анонимен

преди 3 месеца

Защото работата се изпълнява от представители на ромският етнос и на тях винаги всичко им е трудно. Отделно че са били пияни като талпи. Късмет е че не са бутнали къщата с багера и да асфалтират градината.

23

Емигрант

преди 3 месеца

Саксия щял да прави този "умник", ами като е такъв "сценарист" да направи и документален филм как се строи саксия от асфалт ! Тук на Запад не са едноили две такива дървета насред площади и кръстовища по селата, но са оградени с красиви дървени огради които напомнят за античност, с трева или цвета около дървото ! Саксия, малиии каква идиотия ?

22

Препоръчвам на

преди 3 месеца

цялата пасмина от Възраждане, вместо да повтаря тук думата "евроатлантизъм" да проследи предаването "Европа от високо" за да добие представа какво представлява и какво показва тази дума, да се повтарят думи на някакъв "музеен експонат" имитиращ "героизъм" и "родолюбие" не е показателно за знание и мисъл, а за подчинение и послушание които са следствие на малообразованост и простащина !

21

Анонимен

преди 3 месеца

КапитализЪма асфалтира чинара. И по-страшни неща прави.

20

Данъкоплатец

преди 3 месеца

Откакто Радев вдигна юмручето, само недоразумения и безумия се случват в България!!!!!!

19

Имбецил

преди 3 месеца

Ама много са npocтu тия белащенци и особено Павел Михайлов! Как така ще прави нещо като саксия от бордюр? Така, както е на снимката, си е много добре! Хем дървото ще изсъхне, хем постоянно ще се тряскат в него автомобилите на неопитни водачи, които карат бързо и не успяват да го заобиколят! Така всеки ден ще има джумбуш в Белащица! Защо да я правят тая саксия? Само пари ще харчат!

18

До 13

преди 3 месеца

Дървото е забележително с възрастта си, но ти се забелязва си по-забележителен от него с проsтотията си ! Явно си чалгар или от "забележителната" българска порода на умствено изостаналите от Възраждане ?

17

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 13 Задръж тези ценни мисли за себе си, но имай предвид, че мисленето не е най-силното ти качество.

16

Анонимен

преди 3 месеца

До americano 15 - Това завладяване, за което ти пишеш, е започнало още преди 80 години. Сега само продължава в същия стил.

15

Анонимен

преди 3 месеца

Докато е било извършвано варварското асфалтиране, къде са били живеещите наоколо?

14

Време е!

преди 3 месеца

Време е за наказания! Време е предателите, крадците и некадърниците да си платят!

13

americano

преди 3 месеца

про*стоти.ята завладява тази държавица със страшна сила!!!!

12

Анонимен

преди 3 месеца

Пак се прави голяма драма от нищото, но това е любимото занимание на зелените сектанти. Това дърво не знам каква забележителност е, но очевидно не му е мястото там, по средата на улицата. Аз лично смятам, че дървото трябва да се премахне, но щом е толкова ценно да се направи един остров с плочки и бордюр. Асфалта няма как да навреди на дървото, но е факт че е нелицеприятен в този си вид.