95

VladTepes

преди 2 месеца

Браво на големия философ и мислител д-р. Доган с важни изследвания върху философския принцип за симетрия.

94

Анонимен

преди 2 месеца

Стига с тия клишета, аман.

93

анонимен

преди 2 месеца

за кое да прости народ бе, затова, че не избра крадливите и безкруполни гербаджиии, браво на толкова мислещ човечец, затоав си заслужаваме съдбата

92

1

преди 2 месеца

А къде е Доган, защо се крие.

91

На Боко Чекмеджето

преди 2 месеца

Тормози ме един въпрос: Доган яде ли свинско? Някой знае ли?

90

анонимен

преди 3 месеца

Едва ли ГЕРБ е приключила?! Всички се нацепиха: БСП, новоизлюпената Величие, още преди да поеме глътка въздух и невероятно монолитната от създаването си ДПС! Единствено ГЕРБ стои добре, прилично и непоклатимо, въпреки опитите да я изчегъртат вече 4 години! Къде са те сега, изчегътващите: Мая аут, Слави с мижавото си ИТН, Киртака, Кокорчо и *** са свити в парламента, но на следващите избори, и те са аут! Инатът на партиите да направят правителство, ще им изяде главата! Народът няма им прости!

89

Анонимен

преди 3 месеца

Пеевски ходи в турското посолство, явно натам ще бяга когато Доган го подпука, като един друг председател на ДПС, който след това уби пеленаче в автомобилна катастрофа, малко ми заприлича на Кирчо. Но както каза Цончо Ганев - този път дали ще има достатъчно място за всички евроатлантици от парламентарната им група?

88

Анонимен

преди 3 месеца

Няма нищо за казване! Просто и ДПС резнаха главата на МутроКомуниста!!-:) ГЕРБ ПРИКЛЮЧИ с " голямата политика"!!

87

питащ

преди 3 месеца

Битката между хидроинжинера и квик-квик, влиза в последна фаза.Дръндарския е зависим от прасчо заради парите,които са му предоставяни от дебелака.Но това за мюсюлманския манталитет,не е проблем.Дебелия разбойник разчита на това,но за дръндарския,това не е порок.До петък целия турско-мюсюлмански отбор ще загърби дебелия,и ще се строи зад фъфльото.Дебелака се опита атака чрез прокуратурата и службите,но няма да успее.Доброто е,че двамата ще се унищожат един друг.

86

Не можеш

преди 3 месеца

да сравняваш Доган с Пеевски. Първият има БЕЗСПОРНИ заслуги към България. Вторият - дали ? Можем да дъвчем теми като корупция, обвързаности, зависимости и т.н. колкото си искаме, но нещата са прости. И двамата са до ушите в екскременти, по - старият обаче не маже околността... Не съм вярвал, че ще го кажа, но истински се надявам турчин да заколи прасето!

85

Аахмед Доан Ага

преди 3 месеца

Делян Дебелян,днес в 10.00 те чакам в сараите...без дрехи и изкъпан прилежно...вазелин имам достатъчно::))

84

Анонимен

преди 3 месеца

Зависи, кой има повече пари!

83

FMC

преди 3 месеца

А за кого трябва да свирим?

82

Жопарде

преди 3 месеца

Доган Това е Путин само че Доган

81

Анонимен

преди 3 месеца

В ДПС, както във всяка мафиотска организация сериозните проблеми се решават с куршуми, както стана с Ахмет Емин. Аз отварям пуканките и ще гледам кой ще напои паркинга на Сараите с кръвта си, Пеевски или Доган?!? Аз залагам на Доган 3/1 защото от парламентарната им група волята на проскубания сокол изпълниха само 1/3 от депутатите. Според мен вече лидерите ще удвоят охраната си.

80

.

преди 3 месеца

мдааааааа , Доган не е вечен за разлика от андрей и кънчо - социолозите на повикване ;) нали така първане ?!?!?!

79

АзъКанъАзъ7112136860

преди 3 месеца

Доган е един средностатистически евтин турчин-евреин,който никога не е бил в кондиция да има разум. Просто имаше шанса да бъде изгоден на съветските престъпници и сефарадските евреи около внукът на Фердинанд Тодор Живков. Вкараха го нарочно за кратко в затвора,където живееше като бей и му осигуриха бъдеще на предавател-каквото му кажат от Москва и Анкара,ала и "Шалом" той изпълняваше и изпълнява. Доган отдавна не върши работа на върхушката. Затова се зави с парите си и избяга като мишка от котка

78

Истина

преди 3 месеца

Шопарът от където е минал, след него нищо не вирее. И Доган е противен, но прасчо е по!

77

Анонимен

преди 3 месеца

Тоест ядене и пиене на вересия ... на гол тумбак... Та като стана дума за практика потърсете в търсачката на Google finsrud engine .... Това може да ви помогне да погледнете по-широко на света... но и ето Ви Форумци какво казва търсачката: ........ youtube/watch?v=E9GucVwc36Q

76

Що питате

преди 3 месеца

Содомита Първан а не питате експерта Осман Октай?!