25

ПА-терорист."дъ

преди 2 месеца

Израел трябва да елиминира всички ислямски терористични групи като ООП Хамас Фатах ИДИЛ Хизбула и др. джихадистки геноцидни врагове вършещи постоянни престъпления като терор войни фалшива пропаганда нелегална окупация незаконна анексия военни и геноцидни престъпления срещу Израел с дяволски зъл неонацистки план за анихилация на Израел, нар. лъжливо 2 държавно "решение".И Израел трябва екпулсира ислямисти и си вземе обратно цяла Израелска земя,незаконно окупирана и тероризирана от ислямистите

24

Хамас+ООП=ИДИЛ

преди 2 месеца

Хамас е само една част от ислямската престъпна геноцидна джихадистка неонацистка организация Палестинска автономия- съюз на много ислямски терористични групи като ООП Хамас Джихад Фатах ИДИЛ Хизбула Египетско братство и др. управлявани от дявола престъпници срещу човечеството правосъдието мира,криминалният контингент на над 20 арабски от 56 ислямски държави лъжливо нар. Палестинци корумпирани от ООН масови убийци, лъжци, крадци нелегални окупатори, заслужаващи смъртни наказания за терор дейност

23

аноним

преди 3 месеца

Антисемитизъм-патология,неподлежаща на лечение!

22

ооо

преди 3 месеца

Светът на исляма е, свят на животинска жестокост,омраза и диващина.Под влияние на исляма,родения човек се превръща в животно-няма разум,човешка доброта и човеколюбие.В коя друга религия, убийството в името на господ се оопрощава и оправдава,освен исляма?В никоя.Израел се бие в интерес на нормалното човечество,в интерес на цивилизованото човечество.Избиване на животните-ислямски терористи, до крак.

21

Анонимен

преди 3 месеца

Вие тук, заслепени в омразата си към евреите, още не може да съзрете огромната заплаха от исляма. Българи, вие сте 7млн, колкото и населението на Израел. По света сте почти още толкова, отново както живеещите евреи извън Израел.И мразите евреите, а 3 милиарди мюсюлмани, които стават все по-радикализирани и обединени в обща цел да ви унищожат, не виждате.Всички мразите малцината, които успяват, а безбройните орди, които с религия държат света в диво средновековие защитавате.Май искате тъмнината!

20

Земята на Исус

преди 3 месеца

Палестина от Панти-века е земя на Израиля, а т.н. "палестинци" са араби, които никога не трябва да, че богоизбраните синове на Израил ще управляват Човешката цивилизация до Свършека на света...

19

Анонимен

преди 3 месеца

Сигурно е.

18

.....

преди 3 месеца

Чакай сега утре може да се настаните и Бг. и да претендирате за права и територии.Кой ще си даде земята която е управлявал от векове?Не като Вас и САЩ агресори и държави на по 100-200г. едните изтрепали местното население /индианци/ , другите палестинци!Между 1919 г. и 1923 г. в Палестина пристигат 40 000 евреи, предимно от Източна Европа. Британският мандат е прекратен през 1948 г. и на 14 май премиерът Давид Гурион обявява независимост на Израел.Тя веднага е призната от САЩ ,но не и от арабите

17

Анонимен

преди 3 месеца

А защо създаде Хамас, защо му разреши да прави атентати... Все неудобни въпроси :)

16

Анонимен

преди 3 месеца

Май сме направили огромна грешка като сме спасявали подобни ур оди, като се има предвид и монката паси що за стока е.

15

Анонимен

преди 3 месеца

Малко ми писна от красъците на този доказан нацист

14

Анонимен

преди 3 месеца

В крайна сметка не им дава държава върху малкото им територия която им е оставил. А Израел е построен върху заграбена от палестинците земя и продължават да ги прогонват и избиват. Срам ме е, че България е на страната на Израел и не казва и дума в защита на невинните цивилни хора.

13

Анонимен

преди 3 месеца

Ако Израел не ги зачисти тия терористи докрак,ще бере големи ядове.

12

Анонимен

преди 3 месеца

Да се спрат убийствата на Хора и да се вземат спешни мерки за прекратяването на тези войни. Безумие. Да се помолим за всички тези, които са загубили живота си.

11

Руси

преди 3 месеца

Този Господ ще го съди !

10

Анонимен

преди 3 месеца

Ще елиминирате разззания на чичо Хамас!! Още преди два дена началникът на генералния ви щаб хленчеше, че е невъзможно да победят Хамас, защото Хамас е една идея, вкоренена в сърцата на милиони палестинци. Сега вече Хамас е в сърцата на стотици милиони хора около света! Да живее Хамас!!

9

Анонимен

преди 3 месеца

Я камилата я камиларя :)))

8

Зевс

преди 3 месеца

Ченето му колко струва?

7

Анонимен

преди 3 месеца

Тоя е психопат. Винаги като дойде на власт стават проблеми.

6

Гризел

преди 3 месеца

Израел е нещо като остров сред море от мюсюлмани.Затова не бива да ги подценяват и да говорят големи приказки.Онези знаят да мълчат и да се снишават,след което удрят когато най-малко се очаква.Затова бдителността никога не бива да се притъпява.Нищо не е така лесно както изглежда.