70

Браво

преди 4 месеца

Дано има коалиция с Възраждане.

69

Турчоля

преди 4 месеца

Гледай си каменните глави и не се опитвай да мислиш! Я кажи, колко беше изкъркал , когато катастрофира и защо Рашков скри резултатите! Какво му подари, май нещо, което виси на стената!

68

Анонимен

преди 4 месеца

В документалния филм излъчен на 26.06 2012 по националната немска Телевизия "ARD", Die Spitzel von Scientology Der Sektengeheimdienst OSA, посветен на Тайнате Служби на Сциентолозите -The Office of Special Affairs (OSA), се доказва как Американските Консулства по целия свят "отварят "Врати" за Сциентологията във Обществото и Политиката" Има го в ютюб.

67

политик

преди 4 месеца

Тя тая партия е змислена, сега ще се пънат да я "смислят". Смислена колкото на Слави напъните. Няма танъв надот, има такув народ и прочие чалгарски изцетки. Тия с голямата си гирдост Дисниленд в Горно надолнище. Скопие в умален размер. Колкото-толкова. До там стигнали парите. Ако има повече - цяла България ще прилича на тоя кич.

66

Анонимен

преди 4 месеца

Тези от Величие са Секта, интересно е че много политици и журналисти го знаят, но всеки мълчи. Голям Страххх.Задай " Как сциентолозите Управляват парите си?-" и вижте как световно известния сциентолог СЦИЕНТОЛОГ Марк де Турк на 31:08 в клипа заснет в студиото на "together bulgaria" на ИВЕЛИН М. рекламира да се инвестират 30% от ПАРИТЕ в ИСТОРИЧЕСКИ ПАРК.На страницата им се предлагар мн. книги на Л. Р. Хъбард създателя на СЦИЕНТИЛОГИЯТА.

65

Пенсионер

преди 4 месеца

Тези Величие ми се виждат много съмнителни. Да не се радваме на нов началник и нова партия , че не се знае каква с---я ще излезат. И на ПП се радвахме , а то излязоха ?Далаверджии.

64

Анонимен

преди 4 месеца

До Клиентите са скъпи! Ами това им и трябва , да е кьорфишещ и заминават в небитието , надявам се след като са се заели с партийна работа да им е ясно , пък и примерите от миналото много , все завършващи с фиаско , когато не се прави това което се говори . В това само Буци е успешен и го може , защото той е *** и племето е просто та му принадлежи .

63

Клиентите са скъпи!

преди 4 месеца

До Анонимен 67 Възможно е Веждичката просто да е наясно, че това "изобличаване" ще си остане просто един кьорфишек! И си е излял душичката...НАЗДРАВЕ, Веждичка!

62

Анонимен

преди 4 месеца

Марков обявява , че основна мисия им е изобличаване на Буци и Гуци , Веждичката се заел да ги коалира , научният извод е , алкохолът уврежда мозъка при редовна и прекомерна употреба

61

Анонимен

преди 4 месеца

Кви ли не глупости сме принудени да слушаме от пишман политици .

60

Анонимен

преди 4 месеца

този, дето разрови центъра на София и стана милионер

59

MNENIE

преди 4 месеца

Рашид е част от Партийците които предизвикват отвращението на Избирателите .

58

Анонимен

преди 4 месеца

ИЗВИНИ СЕ БЕ!

57

Дрънканиците

преди 4 месеца

на ПиПките във форума само показват, че не са си научили урока.

56

Анонимен

преди 4 месеца

изтрезней!

55

Анонимен

преди 4 месеца

Партия като Величие се появи заради свинщинитекоито сътвориха ПП ДБ и ГЕРБ, която се обвързал с тях, да ги подкрепи. Много хора видяха "спасение", в лозунгите които тиражират в нета "нови хора", неопетнени, вдигащи самочувствието на българите и обещаващи да работят само за тях, като лидерите на Величие.

54

Анонимен

преди 4 месеца

Някои хора, колкото по-остаряват стават сенилни, наивни и сантиментални. Точно такива им трябват на "Величие".

53

Поетът с китарата

преди 4 месеца

Веждичка, винаги съм искал да те попитам нещо на 4 уши, ама все не мога да намеря момента - или си пиян, или много пиян - та, твойте приятели чекистите ли гръмнаха Илийката Павлов?Ама честно! Закълни с в бутилка Джак Даниелс!

52

Клиентите са скъпи!

преди 4 месеца

С КТБ какво стана бе МУЛТАК?

51

Исторически ЗООПАРК

преди 4 месеца

Делян - смислена, смислена е Двуличие - НИЕ със Савата я създадохме, за патерица!