63

Анонимен

преди 3 месеца

Обърнете внимание в какъв грях я обвиняват, наричат я "зубър". Вбесява ги това, че момичето учи и и явно има ценностна система, различна от тяхната. Те всъщност какво правят в училището? Освен да посещават сградата, нещо друго вършат ли там? Поне азбуката научили ли са я, след като вече са на 14 г.?

62

Направих си извод:

преди 3 месеца

До Учител ___ На всеки даскал Трябва да се даде по един калашник, за да въдворява ред, а също и за да може да брани здравето и живота си. Не се шегувам, нещата май наистина вървят натам.

61

lol

преди 3 месеца

Вадил си джигера на майка си само, алкохолик жалък хахаха

60

Анонимен

преди 3 месеца

Затова винаги с оръжие на улицата. На 15 бях, когато изкарах на един джигера. Уж 4 парчета бяха, ама забегнаха ... После бате ходи да им казва, *** не е мъдро, да се говори в полицията, защото родата им щеше да си говори с погребални агенции ... Хубави години бяха! Ама бпайоо вшезе в МВР и почна едно следене ... Сакън да не убиеш някой ...

59

Лекар

преди 3 месеца

Ама това били "открити отоплителни уреди на дървени въглища", защо не казахте отначало, че да не се тревожим

58

Анонимен

преди 3 месеца

Както става ясно, роднините на насилниците са заплашвали че ще палят и убиват, а медиаторката е била заплашвана от млад ром да не се намесва, така че те трябва да бъдат размазани с цялата строгост на закона и ЕФЕКТИВНИ ПРИСЪДИ, защото иначе ние ще вземем закона в наши ръце!

57

Учител

преди 3 месеца

Момичетата са по големи изв ерги от момчетата вече! Особено срещу други момичета са готови да убиват без капка милост и пощада! ДЕЦАТА В БЪЛГАРИЯ СА ИСТИНСКИ ЧУ Д ОВИЩА ИЗЛЕЗЛИ ОТ ФИЛМ НА УЖАСИТЕ ! ТЕ НЕ ПОЗНАВАТ МИЛОСТ СЪРЦАТА ИМ СА ОТ КАМЪК!

56

Анонимен

преди 3 месеца

ВРЕМЕ НИ Е ЗА ВЕЛИЧИЕ 25!

55

Софиянец

преди 3 месеца

Аз се изнасям да живея във Ветринската народна република.. дано да обявят независимост от бул гари стан скоро!

54

Учител

преди 3 месеца

Училищата се нуждаят от голяма охрана като в затворите! На мен са ми чупили ръката по време на час! За бесните родители, които щурмуват коридорите и чупят и трошат наред да не говорим!

53

Родител

преди 3 месеца

Аз моето дете без спрей и нож не го пускам да излиза от вкъщи! Вече няколко пъти го спасиха от жесток бой тези защитни средства!

52

България е основен

преди 3 месеца

Производител на труженички за червените фенери нова е българския бизнес.Какво да стане друго от такъв матерял.

51

Анонимен

преди 3 месеца

Ужас! Момичето очевидно доста интелигентно и ще надскочи семейната среда, която, също очевидно, не е лоша, не търси саморазправа. Даже съм убедена, че това ще й помогне да се стреми към по-високи цели, за да не живее сред такива простакеси и простаци.А тази учителка с черната къса коса колко е неадекватна!!! Постоянно се върти, поздравява и се усмихва, все едно току-що са й връчили приз за най-добър учител в хепиландия. Гротеска отвсякъде.

50

Анонимен

преди 3 месеца

Няма ли мешере а тия обезяни. Защо човешки материал се занимава с бонобота, ДГ.

49

Момчето

преди 3 месеца

Етнически особености.Сега упрекват учителя че не се е намесил. Ако се беше намесил, щяха да го упрекват ЗАЩО се е намесил.Защото при тоя етнос,приказките не действат.Не можеш да стоиш до биещите се и да им казваш да спрат.Няма да чуят и дума.За да спреш бой между тоя етнос и да те чуят,трябва да им покажеш че че си по-силния и по-злия от всички тях взети заедно.С две думи - бой...бой. Надуй им главите, пусни им кръв за да те уважават. ТОВА е единствения начин. Ама заслужава ли си? Определено не.

48

Бай Байдън

преди 3 месеца

От коментарите разбирам че било цигaнe.Въобще не ме интересува тогава.Сега обаче ще има проблем за биячите.Родата ще грабнат брадвите и лопатите и ще тръгнат на лов

47

Анонимен

преди 3 месеца

До Хюго Бос 67 ОУ "Васил Друмев" в ромска София. Мамата е с добър англобг каза че телефона не е оке.

46

Хюго Бос

преди 3 месеца

Цгани се сбили. Да се убиват, ако искат. Правилно българите не са се намесили в цганското меле- работа сред оркоподобните нямат.

45

Анонимен

преди 3 месеца

Чакаме резултатите от проверката на учителите. Олиго френчетата очевидно ще се разминат без наказания понеже са непълнолетни

44

Тенгри кан

преди 3 месеца

Аз лично, първом бих избил семействата на тия лешперковци, тях само ще осакатя, за да страдат цял живот двойно, а след това даскалята (клане, уееееее) и запалил училището! Нека гори!