130

Р. Рейгън

преди 3 месеца

Нали разбирате, че това са малко нещо балканско-ориенталски стъкмистики и тарикатлъци.И там държавните чиновници уж дават нещо,но всъщност е прехвърляне от един джоб в друг.Тъй като само бюджетните служители са на твърда заплата,няма как да измислят друго,а частният бизнес намира начини да не плаща всички данъци и осигуровки.Редовно минавам през Румъния, познавам и румънци,и те потвърждават всичко това.Положението там е като при нас, което всъщност никак не е зле с оглед на проваления комунизъм.

129

Мда

преди 3 месеца

Там не са управлявали баце и шиши15г

128

115

преди 3 месеца

В неделя са изборите за управници,От всички до сега ненаяли се, и били в властта, не очаквам нищо хубаво за населението на България, те не защитават интересите на страната ни, и гражданите и.ЗА ТЯХ НАЙ ВАЖНО Е ДА Е ДОБРЕ ПАРТИЯТА И, И ДОБЛИЖЕНИТЕ ДО ТЯХ ФИРМИ.

127

Анонимен

преди 3 месеца

защо Лойко плаче за лошия матрял и пуска гювеч на олигарсите.Той е най-голямата *** в държавата.

126

Анонимен

преди 3 месеца

Еми в Румъния си нямат Кирил Домусчиев ,василевци борисовци о разни други БКП бо-:к-луци те бяха разстреляни още през 1989 .. и за това винаги ще са пред нас

125

Анонимен

преди 3 месеца

Що така бе Миииме,2007 година когато влизахме в ЕС и двете държави бяха със почти еднакво заплащане,даже в Румъния беше една идея по зле от тук,сега след 17 години членство,румънците имат едни 30 процента по високи доходи от над?

124

Анонимен

преди 3 месеца

Румънците застреляха Чеушеско като куче, а у нас Бай Тошо си живя като цар до последния си ден , затова румънски винаги ще бъдат по-напред от нас !!

123

sos

преди 3 месеца

Румъния е напред,защото ликвидира комунизма и сложи черта на Русия.

122

Анонимен

преди 3 месеца

Според специалисти :През 2070г. , в България българите ще бъдат 400 000 , а ромите --4 млн. !

121

Анонимен

преди 3 месеца

Добре че се разпадат ЕС и НАТО , иначе ще останем под 1 млн . !

120

Анонимен

преди 3 месеца

Нещо да ви говори :---''А къде е МОЯТ милиард и половина'' ?

119

Анонимен

преди 3 месеца

Годината е 1989г .,населението в България е над 9. 2 милиона жителЕ , сега през 2024г. , население -- над 6 млн. жителЕ!Да живеят нашите Бг-''атлантици'' !

118

Бай Дрън

преди 3 месеца

Когато ходих в Румъния 1994 година, на гарата митничарите имаха една масичка и българите се редихме на опашка да даваме рушвети. Даже не се и криеха, директно в чакалнята на гарата. Искаха ми 200 лева, но имах само 60. Румънеца вика , давай колкото имаш. И така...забогатяваха от нищото, преди Кьовеши да се направи на голямата работа.

117

Бай Дрън

преди 3 месеца

Eкак да нямат атлантици Румъния, станали такива за една нощ? Секюритате какви бяха, дето гръмнаха Чаушеску и жена му? Баш атлантици станаха за една нощ. Въпросът е, че те там са още по- големи атлантици от нашите. Същите бклци като нашите, но имат население, ако Русия тръгне към Дунава, само румънци ще ми останат, имат и ам.бази, държат ядрено оръжие... Но то е до време. Утре вдругиден Румъния ще е цел номер едно за Русия. И тогава?

116

Анонимен

преди 3 месеца

Бегайте в Румъния като е поплатено. За какво са тия шенгене и еврозони като там отиваме и заплати колко искаш.

115

Анонимен

преди 3 месеца

Защото не са им наредили да влизат в еврозоната и да си съсипят леята.

114

МДААА . . .

преди 3 месеца

Ами гласувайте пак за герб и дпс за да не си загубите работата и нищоправенето срещу което получавате заплата а после и пенсия . Пък народа да ви изкарва парите , нали така ? След като герб ще бъде на първо място - ами заслужаваме си участта ! Честито !

113

морски

преди 3 месеца

до До морски Нашите капиДСти поДСтавени лица ги знам отдаaвна. И комунисти не са даже. Партийци са нагаждaчи!

112

Анонимен

преди 3 месеца

До ЯСНО И ПРОСТО ! Ами да , просто е , в Румъния си нямат ''атлантици'' станали такива , за една нощ , като Доган , Пеевски и Бойко !

111

Анонимен

преди 3 месеца

Държавата ни на Левски и Ботев си беше много добре , до като не попадна в частните ръце на Доган-ПееСки и Бойко -Разбойко !И ето и ''резултатите '' , ... за народа по 50 лева ---13 г. , а за Баце - пълни чекмеджета с пачки и кюлчета !