45

преди 15 години

"плячкосва" - obrazno kazano!

44

преди 15 години

Вече в повечето сериозни западни вестници излязоха статии за България в които много ясно се показват проблемите. Не бива да очакваме снисходителност от тези независими журналисти, защото те държат на реномето си. Ако предположим че един журналист от анлийски вестник си позволи да пише нещата които премиера говори, то той би подвел читателите и много бързо ще изчезне от пазара, Та какво казва премиера: "Българските банки са много стабилни." , което масово се тиражира в нашата преса, но никой чужд вестник не си позволява да сложи такова безотговорно твърдение на своите страници. Защото информацията се проверява от няколко източници.

43

преди 15 години

Dobre 4e ima nezawisimi vesnici za da pro4etem kakvo stava u nas.

42

преди 15 години

ха ..ами що не пише нищо за "мъжките секретарки " на дръндарския убиец и най велик политик бай аамет доган ,па после...немало бизнес център е как ...обръчи от фирми без бизнес център../ черна каса/...шменти капели...как тогава се осъществява "европейската практика" ...купуване на гласове... хептен па не сме толкова балъци айде олан дето и задните прашки на дръндарския убиец на стават без пари я ...

41

преди 15 години

dobre ne moga da razbera zakfo ne im prasnat tikwite na tiq glupaci i da se spre problema, kfi sa tiq razsledwaniq, kwo e tfa neshto dea.

40

потърпевш

преди 15 години

Бе тия кво пищят като ощипани моми!?Когато ДС си подреждаше играта,тях никакви ги нямаше!Даваха по вестниците разни УМНИ мнения как България се ДЕМОКРАТИЗИРА!Е,резултата е налице!А сега по най-малоумния начин пищят!Че какво очаквахте!?

39

Дед

преди 15 години

На некай им се сака мафията да нема цвет ама она си има само един и он е ЧЕРВЕН!

38

:)

преди 15 години

:)

37

GB Към #27 и на #28!

преди 15 години

Много точно #27, присъединявам се към казаното от теб! Бил съм в Англия и знам, че там тоалетните са по-чисти от много болници в България! Имат и стай за повиване на бебетата! А на #28 искам да кажа да си груха в блатото и ако случайно погледне на горе нощно време и види някакви странни красиви блещукащи точици да знае, че не стават за ядене!

36

Дядо Петър

преди 15 години

През 1981 г. в едно емигрантско списание Симеон Сакскобургготски отговаря така на въпроса:"Как накратко бихте характеризирали положението в България?"с: "Неофеодализъм и повсеместна корупция".Кратко и ясно за абсолютно корумпирания и корумпиращ комунистически режим.За съжаление след завръщането си в България лицето Сакскобургготски задълбочи корупцията, вероятно за да завещае на наследниците си повече благини.Така че тези, които виждат като причина за всички злини на България най-старата терористична организация в света, в момента наричаща се БСП, не са ***, а нормално мислещи хора.

35

преди 15 години

На някои *** все още комунисти им се привиждат... Аз смятам че мафията отдавна няма цвят в България! - отдавна в БГ не сатва въпрос за червени и сини партии - а за мафия, даже с по-лоши феодални форми в България - където почти всеки град си има феодал, който притежава и се разпорежда със съответния град!

34

Даскалеску

преди 15 години

на червения сер гей пак се пънат да се направят на уравновесени патриоти . Но , братя българи , няма нищо уравновесено в помиярските им патриотични вопли . България е един *** , благодарение на техните крадливи усилия , не за друго

33

nqkoi

преди 15 години

това е цялата истина, но Народът не може да се бори с тази престъпност и това е също истина, а истина е, че и на Държавата (ако въобще все още има нещо такова) изобщо не И пука, защото така на управляващите им е по- лесно, то това е ясно, Но до кога ще мислим само за себи си? Човек е сам, само за тоалетната, за да си изтрие мръстният ... Аз колкото и да искам, нищо не мога да променя, и тези от дейли, добре, написали и какво са постигнали, бля бля бля, думи не хранят народа!!!

32

преди 15 години

скрий се бе продажник на Буш и неговата еврейска мафия от спекуланти.

31

Светослав

преди 15 години

България над всичко! С нами Бог!Ще дойде време и България ще възкръсне като феникс от пепелта. Не губете надежда. Много работа ни чака.

30

r3v0lv3r

преди 15 години

Бягай ве имаме си членска вноска от 900 милиона да сме членове,че има доста крадци това е истина,ама ние сме твърде малки и незначителни за да имаме някаква реална воля.Заради алчността на англичани и американци ние пак ще затънем,вече майчините банки изтеглиха доста от парите на нащите клонове и те са пред фалит.Българина който си плащаше и обслужваше кредитите си съвестно ще сърба попарата заради неблагоразумието и алчността на другите.В такъв момент ме избиват лудите и ми се ще да се махне борда,да падне еврото до реалната му стойност 1,6-1,7 за да се намели поне малко дефецита.

29

преди 15 години

*** умира, народе, а ти гледаш отстрани сеир!

28

преди 15 години

стой си в Англия тогава и мий кенефите на богаташите. аз лично нямам нужда от такива като тебе и не искам да те познавам

27

Няма зна4ение

преди 15 години

Много забавно ми стана,от кометарите на някой хора,които плюят Англия,зна4и аз живея там ,англи4аните са си много добре,било то в рецесия,възход или каквото и да е.България е една мизерна държава,която смуче парите на ЕС.Българите не упражняват свещенното си право на глас,не ходят да гласуват,като си казват'Аз и да гласувам какво ще променя',като тези мисли минават в главата на половината български народ,отиват да гласуват бабички 4ервени,*** и турци и после защо било такова и онакова управлението.В България няма гражданско общество и това е проблема,всеки завижда,мрази,простее и гледа другия да е по-зле от него,истински Бай ***,ако някой има прогрес,трябва да бъде стъпкан.Затова България е в това положение и всички останали държави я плюят и не искат българите никъде,защото си го заслужава,репутацията и на мафиотска,мизерна,пропаднала и ориенталска държава не ще бъде отмита.

26

преди 15 години

е ти като си такъв "демократ" защо искаш да бъде забранена. буржоазната демокрация е за плурализъм. значи не си "демократ", a по-скоро фашист