33

Петър

преди 4 месеца

ФАЩ с нищо не могат да се сравнят в туризма с Испания ,Франция и Испания .Какво ще гледаш та небостъргачи 😂😂😂😂

32

115

преди 4 месеца

Ако ближеха нечии части наРусия, тя щеше да е най добра страна за туризъм. По какво отстъпва на щатите, по природни ресурси, по природа?

31

Анонимен

преди 4 месеца

Е, това е голям виц. Държава с 200-годишна история не може да е топ дестинация за туризъм. За пътувания с цел хазарт, пиячка, секстурове, може би, но.... нищо повече.

30

Ром'с

преди 4 месеца

До 25 ...е Ла Линеа не е Люлин и там има и много прилични блоков е,както има и кьщички от "епохата на Франко" ,но. има и много хубав квартал (към Лидъла),тъй че ...Естапона и Соло Гранде само на десетки км от Ла Линеа са много хубави... Гибралтар не е лош..но и цените са 100% по нагоре от Ла Линеа

29

Рендето

преди 4 месеца

Забравиха да допълнят за Задължителната Застраховкъ Живот при посещение на Кравеферматъ, че то гаранция немъ шъ съ върнат ли туристит от там "живи и здрави"!!!!

28

Анонимен

преди 4 месеца

Елате в най-добрата страна за туризъм пpeз 2024-a гoдинa. Стопли се и десетки хиляди наркомани излязоха по улиците на нейните градове и налягаха по асфалта.

27

Евтина пропаганда

преди 4 месеца

Елате хиляди туристи в Бронкс и Детройт

26

Козяк

преди 4 месеца

Смеете ли да напишете нещо друго. Разбира се че САЩ са първи. И да не си помислите че посолството на САЩ се меси във вътрешните работи на България. Америка не прави такива неща !

25

дедо Ташунко

преди 4 месеца

Христо Христов, номер 26, е напълно прав. Италия и Швейцария са номер едно като туристически дестинации.

24

Чичо

преди 4 месеца

Америка е прекрасна държава, та в това че е на първо място няма нищо изненадващо.

23

Анонимен

преди 4 месеца

Статия:/Пъклените планове на световния елит./-труд;В момента основната политика на глобализация се провежда от три страни: САЩ, Китай и ислямизма (ислямските движения)/:/Но всъщност нещата се решават зад кулисите.ООН изпълнява волята на световния елит и интересите на ТНК.Всички тези конфронтации,локални конфликти и войни са илюзия.На самия връх всички действат заедно,но разделят хората,за да ги контролират/:/те не се нуждаят от умни и мислещи хора;такива граждани не могат да бъдат управляван:)

22

Анонимен

преди 4 месеца

Да позная ли кой е правил тая класация?Само един пример - пощенската картичка Швейцария -- 10; престъпния коптор сащ -- 1. Смех...и поредна победа на евроатлантическите ценности!

21

Анонимен

преди 4 месеца

Най-голям контраст е около Гибралтар. В Гибралтар високи, но прилично изглеждащи сгради, в Ла Линеа типичните ЕПК испански грозилища, а по на север La Alcaidesa, в която има симпатични къщички. Повечето от испанците живеят в блокове тип Люлинско ЕПК, нека не се лъжем.

20

Русия

преди 4 месеца

Посолството мой да няма обществен транспорт ама първи. Медиите са на Посолството остана и да ни са първи. Сигурно препоръчват да посетим Детройт и Филаделфия за екстремен туризъм.

19

до 21

преди 4 месеца

Явно първо-никога ногата ти не е стъпвала там през последните 5 години и второ-явно не ползваш ютуб, за да видиш настоящето. Такива като теб са заседнали някъде в 90-тте и не помислят да мръднат от там и да си обновят информацията. Просто ги е страх да не вземе да се разпадне устойчиво създадения във времето мироглед и не са отворени да научат нещо ново. Ми *** в САЩ да се наслаждаваш на пустинята Невада. Ако ти издадат виза, разбира се.

18

Анонимен

преди 4 месеца

Може би само в Барселона блоковете до центъра са в по-красив вид, защото са в стар стил. В Севиля също е хубаво. Но в Мадрид, Малага, Аликанте огромни ръбати блокове са натъпкани почти в идеалния център, а в Малага особено и покрай крайбрежните улици.

17

до 14

преди 4 месеца

Имам представа - застроили са всеки курорт с огромни хотели и блокове тип ЕПК панелките в Люлин и почти всички са в един гразен охра цвят. Дори иначе красивите Канарски острови са с огромни блокове, в сравнение с Мадейра, където строителството е по-ниско. В Португалия и Италия строителството като цяло е по-ниско. В Испания изтъпанили големи блокове тип Люлински съвсем близо до центъра и на първа линия покрай плажа.

16

до 18

преди 4 месеца

Русия не е в класацията, защото правилите класацията , пъдво, ги е страх и да си помислят за Русия, затова я изключват въобще от света. Второ, зашото целта не е , както вие споменавата, забележителсности, култура, своеобразие и преживявания, а ядене, пиене, наем на ненужни вещи и др. вид неща, които може да си ги прави човек и у дома. Какво снима съвременния турист - себе си. навсякъде на първи план - себе си. а в Сочи има И забележителна ботаническа градина с дървета от цял свят.

15

пияница мистик

преди 4 месеца

На мен много отдавна мечтата ми е да отида в Япония. Гледам много японски филми. Невероятна култура, невероятен манталитет, невероятна кухня. Последно гледах филма от 2023 "Прекрасни дни" на Вим Вендерс. На всички други изброени места съм бил (без Китай и Австралия) и мога само да кажа, че е страшно относително къде си в дадена държава. Примерно на мен в Тоскана ми хареса хиляди пъти повече от Милано или Венеция

14

Анонимен

преди 4 месеца

Това агитация за Хаваите ли е или за Коста Рика? За да се събуди далаверата в слугинските райони.