71

Анонимен

преди 3 месеца

Браво, Бау, точно казано, но неандерталците няма да те разберат, защото са неандерталци. Никога повече социализъм в България, ако не им отърва, да си махат, имаха си времето и то свърши

70

Анонимен

преди 3 месеца

Добре, че социализмът си приключи безславно, че беше такова жалко малоумие. Рано или късно и последните помнещи безумието социализъм, ще пукнат и тогава България ще се оправи

69

Анонимен

преди 3 месеца

Родителите носят основната част от вината. Не са го научили, че никой не стои по-горе от закона. Всички сме били пубери и сме правили глynocтu, но повечето от нас още в детската ни възраст много добре знаеха какво не бива да си позволяват. След като не искаш да носиш униформа, ще се запишеш в училище, където униформите не са задължителни. Сега поне има избор,не е както през соца, когато в средните училища е имало само принуда - във всяко от тях униформата е била задължителна.

68

До 69

преди 3 месеца

Бау защо ли се занимава с теб, но нали тъкмо поради това моделиране станахме образовани и възпитани роби на необразовани неграмотници, мутрички, бивши доносници на ДС и тарикати! Съсипаха ни обществото, ние възпитано коментираме с теб и следващата седмица имаме право да отидем и ги легитимираме отново! Най вече двете едри тикви! Ей ги тези братя обрали Англия - 54 милиона паунда! Ти, като сте образован, можеш ли постигна това!? Не можеш! Планктон! Край! Финиш!

67

Анонимен

преди 3 месеца

до 66 Не можеш две яйца да си опържеш ве, смеееешник, а ми говориш какво можеха хората при бай Тошо??? Пубер с пубер жалъъък!

66

Анонимен

преди 3 месеца

до Бау Много си зле ве, Бау. При бай Тошо всички бяха научени на труд, и почти всички българи имаха занаят в ръцете си, а не като сега 90% от младежите където ги мързи да умият една чиния и да си опържат две яйца.

65

Бау

преди 3 месеца

То, най ученолюбивите и поддаващите се на възпитание при бай Тошовата система сме много увредени и затова днес сме много зле и напълно неподходящи за днешната реалност! Като попивателни бяхме на пропагандата и станахме мекотели! ,,Чавдарчето е примерно дете, играе, пее, учи се, чете! Труда обича, на помощ първо се притича..възрастните хора уважава" и т.н.! А е трябвало да ни учат, че света е лош, лицемерен, подъл, капиталистически и ако искаш да успееш, трябва да си 3 пъти по глъм от това!

64

Анонимен

преди 3 месеца

децата на учителя да причакат след даскало:)

63

Анонимен

преди 3 месеца

до 64 Приятелю, при бай Тошо образователната ни система беше на първите места в света. Това знаеш ли го, приятелю?

62

Това е резултата!

преди 3 месеца

Да, това са резултатите от масовото внушаване на неправителствени организации, че учениците, младежите имат само права, но не и задължения!

61

Анонимен

преди 3 месеца

"до Бау Този никакъв колега нямаше да бъде, а един ученик натикан в ТВУ в едни други времена." - Вече пишеш 3-ти или 4-ти коментар с почти едни и същи думи и внушения. Ако образователната система по твое време беше много добра или училището ти е било по-добро, то щеше да си с по-добро ментaлнo pазвитиe.

60

Анонимен

преди 3 месеца

до Бау Този никакъв колега нямаше да бъде, а един ученик натикан в ТВУ в едни други времена.

59

Анонимен

преди 3 месеца

Гледам по-долу някой питал дали било нормално ученик да нарича класната си сладур. Препоръчвам ви да прочетете статията за българката която е станала директорка на лошо училище пред закриване в Швеция и го превръща в нормално училище. Дори на директорката говорят на малко име като с приятел с който ще излезнат на дискотека!

58

Анонимен

преди 3 месеца

от 57 до 59 Не е смешно, но си прав/а!

57

Бау

преди 3 месеца

Нищо не преподава Ковачева! Работи тук - обитател на форума, както повечето от нас! И вие сте толкова с акъла си и психиката, след като и се хващате на измишльотините! Прекалила е с реалностите, които могат да се случат на един преподавател за цялата му кариера, като ги е събрала в един час, ,,вчера", за да прави интриги и внушения! А вие имате нужда от такъв пропаднал ,,колега", за да се изпъчите колко при вас нещата са окей! Не говорете, а вземете този побойник при вас за възпитателна работа !

56

Анонимен

преди 3 месеца

"между чиновете ме видя да драскам пречупен кръст. А аз нито съм фашист нито Хитлер ми е идол, а напротив. Но простo си го драсках в тетрадката. Тази като видя това и ми се разкрещя: Ти знаеш ли какво е това бе, Бояне?!" - А сега ги галят по глaвицата с умиление ако рисуват еврейска звезда. Представяш ли си какво падение на обществото! В днешмп време се поощряват терористи!

55

Анонимен

преди 3 месеца

В моето училище по времето на комунизма имаше хора които мастурбираха по средата на стаята, вие за един телефон и една тетрадка сега.

54

Анонимен

преди 3 месеца

до 54 Бях 4-ти курс в час по литература и даскалицата както се разхождаше между чиновете ме видя да драскам пречупен кръст. А аз нито съм фашист нито Хитлер ми е идол, а напротив. Но простo си го драсках в тетрадката. Тази като видя това и ми се разкрещя: Ти знаеш ли какво е това бе, Бояне?! Скъса ми листа и го хвърли в коша. Годината беше 1999-та.

53

Анонимен

преди 3 месеца

Ковачева, нека позная - просто те дразни, че не те е гледал в устата докато говориш. Дразни те, че се справя, въпреки че си играе на телефона. Нали така?

52

Анонимен

преди 3 месеца

"Ученик в 8-ми клас вчера ми се разкрещя в лицето, че съм му взела учебната тетрадка, за да видя дали е писал. В същото време си играеше на телефона." - Aко беше ученик, който съвсем не е съвестен, то дори нямаше и да има учебна тетрадка. А ти защо я взимаш без той да е позволил? Не можеш насила да му взимаш нещата, без значение какви! Представи си, че си е скрил някакви лични неща там и трябва първо да ги извади преди да ти даде тетрадката! Как така ще му я взимаш?