26

ЩЕ ТЪРСЯ ТРАНСПОРТ

преди 3 месеца

....ДА ДОКАРАМ ОТ УКРАЙНА НА ЕФТИНДЖОС И НА СМЕТКА!

25

СМЕХ....

преди 3 месеца

КУПУВАМ САМО ТУРСКО И ГРЪЦКО.....НАШЕТО НЕ ГО И ПОГЛЕЖДАМ--ИЛИ Е СКЪПО ИЛИ НЕ СТРУВА....!

24

Анонимен

преди 3 месеца

Черешите са по 12лв не само заради прекупвачи, а заради манталитета на Пурко. Продава ги на едро по 1-2 лв/кг, после отива на пазара и побеснява, че се е прецакал/а. Когато спреш при тях, директно на пътя или в селото, вместо да ти направят отстъпка, нарочно търсят цена като на пазара. Сакън да не се минат втори път и от безкрайна злоба как някой спечелил от 'техните' череши. Ама иначе чакат да им дойдат прекупвачи, че да се отърват от продукцията, а после ги 'благославят'. ***.

23

Модерна търговия

преди 3 месеца

Време е внуците на ДС и подобни вдлъбнати които държат борси/супермаркети и подобни да потърсят в Гугъл какво значи бързооборотни стоки и защо е по-добре да продадеш 10 пъти повече с 20% надценка от колкото нещо с 200%!

22

Анонимен

преди 3 месеца

Точно преди пет дни бях в Западна Украйна и без да знам за цената от 12лв., наругах една местна бабка че продава домашни череши за 4лв/кг, обяснявайки, че у нас са по-евтини. Черешите й бяха ултра вкусни, и сега ме хвана срам, че и съм я излъгал без да искам. Не знам у нас в кой свят живеят и защо си мислят, че като е родно, трябва да е милиони.

21

Анонимен

преди 3 месеца

На квартален пазар в Хасково преди два дни си купих череши за шест лева килото! Не знам откъде са,но бяха много хубави и вкусни! А тези по 12 и повече лева да си ги хапват тези,които искат тази цена!!!

20

Селския битак е

преди 3 месеца

лъжлив и крадлив . Все продавали тънко мляко , мед , сирене , месо . Произвеждали качествено , а данък ги освободили . Що не си е дал адреса . Мошеници . Яйца , кайма , зарзават . Карат те да накупиш 10 кг . Неможеш да го изядеш и го хвърляш . Уж на баба ти уж на дядо ти , качествено . ахахахахахаха

19

Анонимен

преди 3 месеца

На тази цена да си ядат .Същата работа беше миналата година с динята и пъпеша и никой не има ги купуваше .

18

Анонимен

преди 3 месеца

Щом реколта има и е сравнително добра, защо цената е 5 лв/кг? Да гният.

17

Еееее...

преди 3 месеца

...па вие сте големи ц.инции бе...***'' ре.жем"...и туй ли е грешно да се пише? Тц-Тц-Тц...

16

Ееее...

преди 3 месеца

...па язе съм го измислил бе...Сека година садим по една череша като първо насадим 5 и след 5г почвзм да ги берем като *** из отдоле. И те тика садим за 10лв. дръво и берем лесно по 3 кофи по 10кила х 50лв. охааааа....*** изотдоле и прайм место за следващата. И кога се огледах..Яяя, станал съм бил милионерин!

15

Анонимен

преди 3 месеца

Купувайте БГ-череши, купувайте. Те са на БГ-мутрите. Пълнете Чекмеджето на Про стия.

14

Сега

преди 3 месеца

гледам в магазина кило череши 7,50 лева. Малко множко ми се видяха. Явно тези продавачи умножават минимум по две. Но са скъпички.

13

баба мара

преди 3 месеца

и на каква цена да купуваме винаги пропускате наи важното само празни приказки

12

пияница мистик

преди 3 месеца

Всичко българско е най-убаво. Най-качествено и неземно по рода си, където няма никъде подобно по целий бел свет. Ни в Гърция, ни в Турция, ни в Испания. Абе просто несравними сме по качество на земеделските продукти - плодове и зеленчуци :))) Хахахахаххахахаха, ебaxти и смешната държава в която живеем. Мани, ами си и вярваме

11

...

преди 3 месеца

ми череши дини пъпеши домати краставици и въобще неща от тоя род в БГ вече се произвеждат само ей така който се излъже! реално изкупната цена е много ниска! Миналата година за дините на борсата в любимец в разгара на сезона беше 15-20ст. а в Пловдив дините се продаваха на цена от по 2.10 - 2.70лв за килограм! Така, че реално губят производителите и потребителите! всички по средата са на огромни печалби! А държавата не получава нищо от тия по средата!

10

Анонимен

преди 3 месеца

много са хубави кюстендилските череша ала не струват 50 лв

9

Язе

преди 3 месеца

На пазара черешите са около 12 лв...Ако искате българите да ви ги купуват, ги направете поне 60 лв. Едно време първите СИМ карти бяха 300 лв и хората се избиваха. Българина се чуства горд, когато може да плати няколко пъти над реалната цена

8

Алов

преди 3 месеца

Изкупувам по 50 стотинки ,който иска? А викаш евтино ок утре по 10 стотинки вече

7

Анонимен

преди 3 месеца

Ще купувам каквото си искам, ясно ли ви е? А череши си бера с килограми в двора.