85

Анонимен

преди 3 месеца

Два влака се удариха на Ц гара София .Тия удариха върха.

84

Анонимен

преди 3 месеца

В дългата Чакалня / за Шенген) на Б. Борисов е така. При Т. Живков имаше песен " да знаеш да чакаш". Чакане в чакалнята на Европа

83

Анонимен

преди 3 месеца

Преди няколко години се прави ОСНОВЕН ремонт на Ц.гара-София и Пероните за 100 МИЛИОНА ЛЕВА,които днес са поне 300 МИЛИОНА. От фирми на ШИШИ И ДОГАН.Сега пътниците са сбутани в подземието,в салона почти няма никой.Отделно отцепиха една част за БИЛА,Друга част за СПОРТНА ЗАЛА. Но не направиха ремонт на КОЛОВОЗИТЕ.И сега Те ти Булка,Гвоздейков ден! Мръсни плъхове!

82

Рендето

преди 3 месеца

Скоро нашту БДЖ шъ надмине индийското... Бравус!!! Аферим!!! Машалла, бе, български Юнаци!!! -))))))))

81

Анонимен

преди 3 месеца

ВНИМАНИЕ! Пероните и стъпалата на влака на ЦЕНТРАЛНА ГАРА СОФИЯ са на ОПАСНО разстояние за качване и слизане. КОГА ЩЕ СЕ РЕШИ ПРОБЛЕМА??? Вземете пример от МЕТРОТО как са направени пероните и стъпалата. Да се монтират допълнително рампи за удобство на пътниците!

80

Порно на Държава

преди 3 месеца

БДЖ трябва да бъде заличено. Там некадърността е 100 процента. И чужди ж.п. превозвачи да предлагат съвременни услуги. Е вярно ще е с пари.

79

Анонимен

преди 3 месеца

То и в Германия влаковете закъсняват често и въпреки това с по бързи от автобуси и автомобили. Хората са го приели и не им пука особено. Тук в БГ закъсняват с много, но за сметка на това са мееега бавни.

78

Кръвопийци дървеници

преди 3 месеца

пазете се от горните твари - гризат по купетата и не се спират пред ниииии-що

77

Анонимен

преди 3 месеца

До aАко нямаш кола и ако няма кой да те закара и не искаш да се возиш в някакъв детски автобус предвиден за възрастни то най-добре е да се пътува с влак.

76

a

преди 3 месеца

Само истински мазохист пътува с влак в България. Ако искаш да НЕ стигнеш то влака дава 100% успеваемост. Още от дете помня че разписанието никога не се е спазвало.Отделно да пътуваш 300км за 9 часа е нещо нечувано

75

Анонимен

преди 3 месеца

Каквито и проблеми да има с влаковете те са много по-добри за пътуване от муждуградските автобуси където седалките стават за деца а не за възрастни, нямат химически тоалетни, не спират ако даден пътник поиска, драйвърите им често са пияни и тн

74

наблюдател

преди 3 месеца

В БГ е така никой не е виновен и точка. Спрял тока ама като е толкова важно да са си сложили генератор кой да мисли. В Япония влака да закъснее са 30 секунди и директора на техните железници излиза кланя се до земята и се извинява гледайки виновно. При по сериозни аварии даже един се беше направил сепуко. Тек на никой не му пука и псува наред системата, началството и тези "нагоре".

73

БДЖ

преди 3 месеца

Честита да ви е новата 1998 година, скъпи клиенти! Извинете ни за закъснението! БДЖ

72

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 46:Представете си, че на някои хора просто им се налага да използват услугите на Бдж-Има деца, ученици, студенти, възрастни и болни хора, които не могат да шофират. Има хора, които нямат възможност да имат собствен автомобил(или да ползват такъв в определен момент). Има много населени места, където няма алтернативен транспорт и т.н. И т.н.

71

Анонимен

преди 3 месеца

Откакто през 2022г. "престоях" в Пловдив 3 часа, без обяснение и пътувах 18 часа от Истанбул до София (550 км.), вече на влак в България не се качвам.

70

дежурен лекар

преди 3 месеца

По света ЖП транспорта непрекъснато дава аварии. Дори скоро в Швейцария имаха тежка авария. За германия и другите да не говорим. Обаче дежурните плювачи не могат да не се изходят по България и за това се препоръчва да им направят електрошокове . Засега доброволно.

69

важното е пак да

преди 3 месеца

гласуват а да не се оплакват че пак светло бъдеще ги чака при свети буда бъдейки най бедните и болнави

68

Анонимен

преди 3 месеца

Спомнете си пиесата "Криворазбраната цивилизация",и ще разберете,че от 70 години у нас нищо не се е променило.----Колко хубаво ни беше при Цар Борис Три.

67

Анонимен

преди 3 месеца

9 души са сложили минуси на 41,защото е написал,че не трябва да се возим безплатно!Сега разбирате ли защо БДЖ е на това дередже и защо преди две години швейцарците отказаха да им бъдат повишени заплатите.Умните ще се досетят.Глупавите пак ще сложат минуси.

66

Анонимен

преди 3 месеца

До 46Защото е по-евтино. Едно е 5 лв., друго е 12 лв. с автобус