52

ДАЛИ?

преди 5 месеца

Дали сега Словакия ще изгони АМЕРИКАНСКИЯ ПОСЛАНИК заради организирането на покушението над премиера на Словакия? Или само ще отзоват военния аташе? Или представителя на ЦРУ, който е замесен в случая? В опита за убийство на словашкия премиер.

51

до 49

преди 5 месеца

Путин е виновен,че слънцето изгрява от изток.Такава простотия гони някои ,че е плашещо.

50

Смях

преди 5 месеца

Гледах видеото, тотално нямат идея какво да правят охраната, толкова нямат подготовка. Да заповядат да тренират в България, тука имаме маса кандидати за подобно народно недоволство.

49

Анонимен

преди 5 месеца

Собственикът на охранителната фирма е бил приятел с Фицо, и нищо чудно ако не са се разбрали нещо за далаверите, да е разпоредил на момчетата си да не се напъват много...

48

Анонимен

преди 5 месеца

Първо Фицо, после Орбан и накрая Вучич! Путин не прощава!

47

за мен

преди 5 месеца

До Анонименза мен шофйоритр на НСО са яничери - заради някое лице се държат така че да ги мразиш всичките . Онези в служебните коли неса с нищо повече >Ако ги е страх за живота да ОДЯТ да пасат патки - не стават за такава " сложна работа "

46

Крушарско

преди 5 месеца

Старчето което го думна се оказа член на проруско паравоено формирование. Демек заклет путерастин, явно е очаквал доста повече слагачество на Фицо за путин и затова го е гръмнал.

45

Анонимен

преди 5 месеца

Не е Путин. Евреите избиват народа. Това е модерен нацизъм в захаросана мулти-култи обвивка. Фицо е русофил и привърженик на Путин и комунизма, словашкия Костя Копейкин.

44

Анонимен

преди 5 месеца

Много застъпници на Фицо, много ***.

43

Анонимен

преди 5 месеца

Много е вероятно Путин да му е видял сметката!!! Явно Фицо го е изиграл и не е очаквал!!!

42

Анонимен

преди 5 месеца

Стрелеца е част от паравоенна организация приближена на Путин!!! Путин му е видя сметката!!! Въпроса е защо??

41

Така е

преди 5 месеца

Евроръководството беше видимо доволно от случилото се!Изявленията им са чисто лицемерие!Няма как да е иначе -главният терорист Сорос е техен шеф!

40

Анонимен

преди 5 месеца

"Щото не искаме "паралелна реалност". Остави да попие, не се напъвай да ми отговаряш." - аз навремето помня имаме едни такива заглушаващи радиовълните на паралелните реалности, наричаме ги демократи. :D

39

Анонимен

преди 5 месеца

"Щото не искаме "паралелна реалност". Остави да попие, не се напъвай да ми отговаряш." - аз навремето помня имахме едни такива заглушаващи радиовълните на паралелните реалности, наричахме ги комунисти. :D

38

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 38 "реалността е съвсупност от действията и гледните точки на всички организми на земята." Хахахаха. Кво?

37

Анонимен

преди 5 месеца

До 33 - реалността е съвсупност от действията и гледните точки на всички организми на земята. Липсата на информираност е паралелната реалност, която уж не желаеш, но в която живееш. Щях да ти повторя да оставиш и тази мисъл да попие, но камъка, сойто имаш на раменете си очевидно не попива, а изпарява. Говориш за свобода на словото, а те е страх да чуеш идеите на другите. Твоята свобода е свободата на мишлето дето църка до де не види котарак.

36

Анонимен

преди 5 месеца

В рамките на две-три секунди се произвеждат 5-6 изстрела.А този умник ми говори за адекватна реакция. Не ми се търси, но си спомням, че Коджейковбеше намесен с незаконата охрана на Доган, отказ да си подаде оставката, охранител, който стъпка българското знаме и още какво ли не!Какъв експерт е, да припомним и по негово време колко ескорта на НСО избутваха коли на гражданите и причиняваше катастрофи. Аз съм ЗА политиците да не са свещени крави, а да ходят на работа с колело или влак!

35

Анонимен

преди 5 месеца

ВНУЦИТЕ НА ФАШИСТКО-КОМУНИСТИЧЕСДКИЯ ЛЕТИ КОИТО СЪСИПВАТ БЪЛГАРИЯ ЕТО КАКВИ ДЕМОКРАДИ СА БАРАБАР С ТРРОЛОВЕТЕ ИМ.

34

Анонимен

преди 5 месеца

а ТОВА ЧЕ СГЛОБКАДЖИЙСКА бЪЛГАРИЯ ВЪВЕЛА ТОТАЛНА ЦЕНЗУРА СЕ ИЗДИГНА В РАНГЛИСТАТА НА СВОБОДАТА НА СЛОВОТО Е цинизъм - скандална е за мен тази ви класация. Всеки знае че Тагаревщината инищожи точно свободата на словото. КАКВО Е ТОВА ПОДОБРЕНИЕ В ТАЗИ КРАСАЦИЯ КАК НВЕ ВИ Е СРАМ.

33

Моше

преди 5 месеца

"Тоз кой се не наведе пред евреите с разтворени свежо вазелинирани бузСки ще бъде прострелян, застрелян и разсстрелян!" - Библията