342

бай Бай

преди 5 месеца

До Боби изобщо нямаш понятие как се набират хора в БА! БА е професионална, има закон за нея има и как се набират доброволни резервисти. Прочети ги и тогава пиши!! Пред БА и политиците ни стои голям проблем как да попълнят нужните бройки в БА! Тези които са минали наборна служба вече застаряват или са негодни, тия които стават отказват по чисти икономически и идеологически причини. В доброволни ярезерв влизат *** в повечето случаи, негодни за военна служба!!

341

Анонимен

преди 5 месеца

Сега руснаците ще покажат на украинците и техните куратори от НАТО и по-специално на САЩ, как се прави контранастъпление,а не като това миналата година дето ще влезе във всички възможни учебници за може би най-глупавото и с най-много жертви и първото контранстъпление в света при което тоя дето напада губи територия...

340

Въпросчо

преди 5 месеца

Доколкото си спомняме, оганзива готвеха украинците. Какво стана с тяхната офанзива, че сега руснаците ще правят такава ?

339

82-ОМБР

преди 5 месеца

Малачик-вовачка ке умре преди джулая морниг,тъй,че да не се хаби с планове за доказано ялови офанзиви! Слава на Украйна!

338

Анонимен

преди 5 месеца

До Питам - да, готви! Смята да управлява до 98 години! По готино от това можеш ли да си пожелаеш?

337

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен - 335 - е не е като Руската демокрация, при която ако Путин те погледне накриво - или ГУЛАГ в Сибир, или от 17 етаж или "случаен" инфаркт! Там е само за Вас - отRепаните путинофили чиято единствена надежда е България пак да стане руско блато където всички са еднакво бедни и само от Партийния секретар зависи дали ще те бъде.

336

Питам

преди 5 месеца

А нещо добро за човечеството готви ли Путин, освем заплахи за войни ?М-ер-за-вец.

335

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 270 - АВганистан?! Това къде е? Това путинофилите сте най неграмотното племе на тоя свят!

334

Анонимен

преди 5 месеца

ппдб агитират пред празни зали като излъгаха народа по всички линии така ще е. Не гласувайте с машини.

333

Анонимен

преди 5 месеца

УКРАИНСКА ЖЕНА СНИМА С ТЕЛЕФАНА КАК МЕСАРИТЕ НА зЕЛЕНСКИ НАСИЛА ОТВЛИЧАТ СЪПРУГА И А ЕДИН ОТ ТЯХ Я БИЕ С ТРЪБА ПРЕЗ КРАКАТА. КОЛКО ДЕМОКРАТИЧНО И ПРИ СПАЗВАНЕ НА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА РЪКОВОДИ ОТМЕНИЛИЯ ИЗБОРИТЕ ДИКТАТОР КОМЕДИАНТ. ГЛЕДАЙТЕ КЛИПОВЕТЕ ДА ВИДИТЕ УКРАИНСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ ЗА ЧИЕТО ПРОДЪЛЖАВАНЕ НИ ХАРЧАТ ДЪРЖАВНИТЕ БЮДЖЕТИ. .

332

Анонимен

преди 5 месеца

Иска ме си лева ! Не иска ме еврозоната. Дания защо не е в еврозоната. Нито Швеция. Нито Чехия нито Полша Унгария Румъния Сърбия Турция Великобритания. Само ние. Като по гупави Така излиза

331

Анонимен

преди 5 месеца

На хората мнението е отнето но за сметка на това мнението на псевдо анализаторите не е отнето.

330

Анонимен

преди 5 месеца

Мнението за еврозона е на хампарцумян. Как не му е неудобно. Бг народа има ли право на мнение. Не. Сано хампарцумян !!!

329

Анонимен

преди 5 месеца

СПРЕТЕ СИ ЦЕНЗУРАТА, СПРЕТЕ СИ ЦЕНЗУРАТА, БЪЛГАРИ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ТЕЗИ ПАРТИИ КОИТО СА ЖЕРТВИ НА ЦЕНЗУРАТА СВОБОДА ЗА БЪЛГАРИЯ. БЪЛГАРИТЕ В УКРАЙНА СА ТОРМОЗЕНИ И ПРАЩАНИ НА ФРОНТА ОТ ИЗМАМНИКА ДОШЪЛ С ЛЪЖИ ЗА МИР ЗЕЛЕНСКИ. ЗЕЛЕНСКИ И ШАРЛАТАНИН И ЛЪЖЕЦ НА НАРОДИТЕ В УКРАЙНА.

328

Анонимен

преди 5 месеца

ИНСТАЛИРАНИЯ ТОТАЛИТАРЕН ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОНЕН РЕЖИМ В КИЕВ СЕ РАДВА НА ЖЕНСКАТА ОБИЧ. РЕЖИМЪТ ЗАБРАНИЛ ПРАВОСЛАВНАТА ЦЪРКВА Е ДЪНОТО НА РЕЖИМИТЕ ПО СВЕТА.

327

Анонимен

преди 5 месеца

в Телеграм топ видеото от днес е как украински жени пребиват "месарите", тия търтеии които хващат мъже и младежи по улиците и ги тикат към месомелачката на Зеленски. Пребитите чиновници са толкова ошашавени, че мъжът-жертва на тн мобилизация избягва от автомобила и остава жив. *** НАЕТИ ОТ ЗАПАДА ЗА ДА ЛБЪЖЕТЕ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ИСТИНАТА Е АСНА, НАПРАЗНО ЛЪЖЕТЕ. Скоро украинските жени ще бият и Радата

326

Анонимен

преди 5 месеца

Утре ще уведомя Президента за цензурата и издевателствата на модерратора срещу мен

325

Щерев

преди 5 месеца

този път за 3-дня ли ще е руската офанзива ... или за повече..ха хаха ха

324

Анонимен

преди 5 месеца

Готви офанзива в спалнята на Медведев!

323

РУСИЯ не ПУТИН!

преди 5 месеца

Заглавието: "Владимир Путин готви военна офанзива през лятото?" - НВ ВЛАДИМИР ПУТИН, А РУСИЯ ГОТВИ ВОЕННА ОФАНЗИВА ПРЕЗ ЛЯТОТО! ПУТИН НЕ Е РУСИЯ И РУСИЯ НЕ Е ПУТИН!