460

Ганчо

преди 3 месеца

Тези Българи които искат деца заминават да ги раждат в чужбина. Тука в на Боко *** нищо не става и бъдеще няма.

459

Анонимен

преди 4 месеца

Стабилни европейски заплати и адекватни закони, които да се спазват - това е рецептата за задържане на младите хора в България и стимулирането им да имат повече от 1-2 деца.

458

Анонимен

преди 4 месеца

До стоян Менте полковникът Марков бременен ли е?

457

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 466 При Жан Виденов не бяхме в ЕС. Добре ли ти беше заплащането? Искаш ли пак?

456

(^.^)

преди 4 месеца

В природата празни пространства няма, като не се раждат деца в България ще си внесем от другаде и без това еволюцията на човечеството рано или късно ще доведе до отваряне на границите и глобално общество ... национализмът е най *** нещо, води до войни, смърт и разруха. Ако тръгнем по този път може да се самоунищожим ... Хайде със здраве ... !!!

455

аноним

преди 5 месеца

Всеки си търси оправдание за да няма деца: пари, правителството, детски градини и т. н. Докато си търсим оправдание и прехвърляме отговорността на другите, няма да се подобрят нещата. Оправдания винаги могат да се намерят, докато българското население се топи. Тук е въпрос на нагласа и семейните ценности отколкото материалните въпроси. Всички ли хора с възможности и добър доход имат по много деца? Не, разбира се. Само с материални придобивки няма да се реши проблема.

454

Платени Протестърки

преди 5 месеца

Ще протестираме срещу високата раждаемост . Ще протестираме и срещу ниската раждаемост. Кой каквото плати. Само давайте парите. А между другото готвят роботизация за всички , всяка работа може да се върши от роботи. Свиквайте.

453

стоян

преди 5 месеца

Няма време за губене.Единственият изход е обединение около полковник Марков и организацията Величие.Там са хората със стройна визия за бъдещето на България.Цялото сегашно престъпно статукво трябва и ще бъде пометено.

452

Анонимен

преди 5 месеца

До БългаринъВ България, най-голямото малцинство са ромите, но те са местни, което по-добре от вносни и непознати.

451

Българинъ

преди 5 месеца

Никаква пустиня, напротив - райска градина, която ще се засели с бежанци от пустините в Африка и Арабския полуостров - поклонници на исляма. Масовите миграции са факт от десетилетия - милиони европейци са подменени с милиони ислямисти, със или без официална война на цивилизациите.

450

Човек

преди 5 месеца

Според мен е глупаво да се смята, че към настоящия момент проблема с демографията ще се реши чрез по-голяма раждаемост. Тя така или иначе последните години е факт и това е максимума. Това трябваше да е подход прди 20-тина години. Единственото решение е емиграцията - отчитайки грешките на държави като Германия, Франция и Испания. Това е и ключът към развитие на икономиката и запазването на суверенитета на България в следващите 50-80 години.

449

Бони Бонева

преди 5 месеца

кой да ги ражда ?! днес вече никой не иска АНГАЖИМЕНТИ КАТО Семейство. плющат се колкото да не заспят и после нетфликс и чао. няма никакъв морал и ценности. отделно е пълно с безхаберници, нар ко мани и тн. кой да ги прави тези деца. А че НЯМА Елементарни условия особено в София за гледане на тези деца не почвам темата

448

Анонимен

преди 5 месеца

Мисля, че една от причините Англия да напусне ЕС е, че няколко държави, живеят добре на гърба на останалите държави от ЕС, това се случи и у нас, къде е местната икономика и заводи, дори и реакторите от Белене искат да ви откраднат(дано не успеят), като добавим и крадливата, алчна олигархия, зад която често не стоят дори българи, рекета над местните фирми, несигурността, ниското заплащане или безработицата в отдалечените райони и воала, ето ви емигрирали хора.

447

Анонимен

преди 5 месеца

До КиК"Количество и качество. Мухите се плодят безумно много но файда от тях няма , само досада. Същото е и при вида Хомо Сапиенс." , а дали *** е разсъждавала по същия начин, когато те е раждала?

446

Анонимен

преди 5 месеца

Жена, не би родила от всеки мъж, защото това ще е бъдещия баща на детето им, на бъдещия им живот и глава на семейството, което не е маловажно. Но може да опитате да направите нещо по въпроса, включително отглеждане на деца в приемни семейства или осиновяване, помагане при репродуктивни проблеми, запознанства между местни с цел брак. Въпроса е, че и тези деца, след израстването си, също ще избягат, като предходните, защото трябва да им осигурите достоен и спокоен живот вътре в държавата.

445

Анонимен

преди 5 месеца

До МладияпремиерсхаремаТова са природни инстинкти, защото за да имаш семейство, деца; трябва и да се грижиш за тях, а това коства средства, труд, усилия и жените си търсят мъже с възможности; женските животни, също търсят мъжкар с възможности и сила или мъжките воюват помежду си, за да се докажат пред тях, че са по-добрите.

444

Анонимен

преди 5 месеца

Демографската криза не се случва само в България, а и в други страни от източна Европа, приети в ЕС, които са с унищожена местна икономика, енергетика и ограбени от някои западни държави, допълнително е скочила и престъпността+несигурността, населението обеднява и търси други начини на препитание, по-спокоен живот и страните се обезлюдяват и изпадат в криза. Няколко държави(или корпорации, фамилии), ограбват хората и останалия свят, това се случва, демографската криза е следствие от неравенства

443

КиК

преди 5 месеца

Количество и качество. Мухите се плодят безумно много но файда от тях няма , само досада. Същото е и при вида Хомо Сапиенс.

442

YTT

преди 5 месеца

Докато Баце е на власт няма надежда... корупция и разпределение на милиарди за магистрали и турски потоци а детските са по 50 лв.

441

От кАдЯ

преди 5 месеца

От дек пари за парапет ?Малко са тези, които могат да си позволят да имат парапет, за да се повишава раждаемостта.