71

Stamen

преди 5 месеца

Е, най-бедната държава- да. Но не в целия свят, а само в ЕС.

70

malgiorno a tutti

преди 5 месеца

Хубаво ще е да ги накажат със (не точно) замах, точно както наказаха Уилям Уолъс едно време, за назидание :).

69

Интересно

преди 5 месеца

Дали след присъдата ще върнат откраднатите милиони ? Та те са живеели като царе толкова години - похарчили са поне 2/3 от откраднатите милиони. И как се възмездява такава кражба в Англия и в България ? Нашите управници вече 35 г. крадат стотици милиарди , а няма съд за тях !!! И пак се канят да крадат, нищо, че сме най-бедната държава в целия свят !!!

68

...

преди 5 месеца

Български граждани от ромски произход.

67

Анонимен

преди 5 месеца

После, що не ни обичат...

66

Анонимен

преди 5 месеца

Там ги хванаха, а нашите Киро и Асен кога?

65

Анонимен

преди 5 месеца

Прауд ту би Бългериан!

64

Анонимен

преди 5 месеца

А нашите шарлатанчета Киро и Ко,коги ще ги прибираме на топло?

63

маалатъ

преди 5 месеца

Удрии... , батее!!!! Духът на Робин Худ и Маркс съ е преселил у българите!!! Жив е той, жив, там у британску... -)))))) Експроприирай експроприираноту...!!!!!! -)))))))

62

Уточнение :

преди 5 месеца

Само измамниците за мимиарди са с кюлчета,пачки и пудели! Тези в Малобритания са нЕкви аматьори в сравнение с нашите "управляващи" :)

61

ококо

преди 5 месеца

Можеха да си купят Партийния дом или Консерваторията и да и перат парите на остров в Тихи океан.

60

Анонимен

преди 5 месеца

Българите явно имат богат опит и широк пример от родната бг действителност, как се източват социални и здравни фондове от директори на болници, лекари, съдии и пр. и са решили да го приложат в UK.... Сега у британците основателно ще се затвърди имиджът на България като корумпирана страна на безскрупулни измамници.

59

Значи българския

преди 5 месеца

модел може да се експортира! Тежко и на Европа! По нататъшното развитие на модела ще видим на изборите, как на територия заселена с 6 милиона (така предполагаме) гласуват почти 8 милиона! Хе хе хе!

58

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 56 Напротив, май този път са бълтари. Един с турски произход. Хайде, да не се смятаме толкоз по-честни и коректни от ромите. Само като ни погледнеш политиците, висшите ни чиновници и техните измами и е ясно. Това все пак е представителна извадка на българи.

57

Леля чичо

преди 5 месеца

Да бе , те англичаните са гл..уп..аци че не са ги усетили по рано , просто този случай ще се използва за затягане на възможностите за соц подпомагане в англия , и всички ще винят българите а не англиското правителство , англетата от 30-40 год се чудят как да накарат тея *** на помощи да бачкат , а сега на вс отгоре има и много тъмно.зе.лени гърла за хранене с голяма челяд

56

Анонимен

преди 5 месеца

Кога НАП ще погне мааангалите с Г класи? Тези са престъпници и по българското законодателство.

55

Анонимен

преди 5 месеца

Индуси като Коце Копека

54

Анонимен

преди 5 месеца

Схемата изобщо не е сложна. Всеки може да я направи...Но идва проблема какво ще правите 54М в паундове кеш. Те в този момент трябва хора с акъл да изперат парите, а те са ги нямали. В Британия пари кеш можеш да държиш максимум 10 години. След това сменят парите и трябва да ги обменяш в банката, като се попълва формуляра от къде ги имаш. Как са щели да обясняват незнам. От тази година парите ще са с лика на краля, а не на кралицата.

53

Анонимен

преди 5 месеца

Не мога да повярвам, че такова нещо е възможно в Англия? И как нашите гастарбайтери могат да измислят тази схема?

52

Чичо

преди 5 месеца

Абе нали бяха роми,като се наакат стават българи.