139

до 142, Предполагам

преди 5 месеца

имаш основание да смяташ така, но защо не го споделиш? Та да ни убедиш с аргументи и факти, няма да е лошо двете да са и логически свързани. Какво ще кажеш, а? :D

138

Mirabelle

преди 5 месеца

До АнонименНа заплата при Сорос ли си?

137

Анонимен

преди 5 месеца

И на него Шорошката му спретна протести.

136

Анонимен

преди 5 месеца

Велик политик, един от големите в момента. Не иска да се продаде на сатанистката уродливост ЕК. Ако в България имахме такива....

135

Анонимен

преди 5 месеца

Всички които гледат тоя клоун като голяма работа са яко ударени в мозъците!

134

sd

преди 5 месеца

орбан и унгария да напускат ЕС. Никой не го кара да стои насила. русоид и корумпар - дано умре по-скоро.

133

Обективен

преди 5 месеца

Браво на Орбан - човек,който мисли за народа си. Словаците също си избраха президент антиЕС настроен. Време е и ние да изгоним от властта еврогейската шайка. Ако за Урсула е исторически ден,за обикновените хора ще е такъв, когато тя "гушне букета'.

132

Коментар

преди 5 месеца

Прав е човека. Тази евроджедария започна да прелива. Куцо и сакато, щяло и нещало да идва да го храним и дундуркаме, а ние да опъваме каиша. Що? Щото било хуманно. От тази хуманост кученцата, котенцата, прасенцата, пиленцата, пакистанчетата, авганистанчетата и прочие имат повече права и нулеви задължения. Ние толкова тъпли ли сме да ги храним и обгрижваме. Или пък сме достатъчно богати за да можем да си го позволим?

131

Анонимен

преди 5 месеца

Ето такива хора трябва да управляват ЕС, а не немската кощрамба и испанския плазмодий.

130

Русия

преди 5 месеца

До ДО АНОНИМИН 53 Русия не ти е разграден двор. Тя има държавни граници, които строго се охраняват. Не може всеки който си ще да влиза там когато си ще.

129

либерал

преди 5 месеца

Ееей, тоя Орбан как само пречи на демокрацията! И на свободното движение на хората. Какво против има, пакистанци и афганистанци да се преселят в Евросъюза? Нали това е свободата и демокрацията? Всеки да пътува свободно по целия свят и да върви където си ще? Германия е готова да приеме всички мигранти. Ние също трябва да отворим вратите си за тези бежанци.

128

;муамед

преди 5 месеца

До Галя от EmbassyTO-във всяко стадо има ***

127

ДО АНОНИМИН 53

преди 5 месеца

За русия няма визи, заповядай

126

жоро

преди 5 месеца

и във твоя ......

125

Факт

преди 5 месеца

Единственият правилен начин за решаване на мигрантския проблем е пълното затваряме на външните граници и масовото депортиране на мигранти! Всичко друго е ала-бала! Специално за нашата граница с Турция решението е плътно миниране. Ползата ще е двойна, защото Турция е непредсказуема държава!

124

Джоко

преди 5 месеца

Поздравления за Орбан ! Така се защитават национални интереси ! За нашите пл***змодии не говоря. Чиновниците от Брюксел са едни тунеядци и така са се оплели в собствените си калчища , че няма излизане,

123

Паню Баирски

преди 5 месеца

Жалък руски слуга! Паток!

122

Инж+

преди 5 месеца

Пирон в ковчега на ЕС е корупцията, генерирана от такива като Орбан и "приятелчето" му Боко-Т!!! И блокирането на смислени реформи и решения - както на национално, така и на европейско ниво.

121

Анонимен

преди 5 месеца

Единственият премиер с топки между краката! Всичко друго е лицемерна, гадна и гнусна евроанлантическа пасмина!

120

Галя от EmbassyTO

преди 5 месеца

Така директно истината казва ли се ?