117

Анонимен

преди 6 месеца

Войната е грозно нещо и всички лидери трябва да натискат и да искат мир. Санкции, манкции не вършат никаква работа, всички ще спечелят от мира. Алчността на високопоставени хора е най-голямото нещастие, носи смърт за хората и малки деца .

116

емо

преди 6 месеца

престанете да спекулирате с трагедията на хората - лешояди.

115

Мишо

преди 6 месеца

Най-голямата трагедия е, че умишлено се избиват два православни народа. А нарежданията за това ги дават хора, говорещи на иврит. Слуховете за нов Йерусалим със столица Одеса, като анихилират местното население, хич не са случайни.

114

до Гошко

преди 6 месеца

До ГошоГоше, кой ги праща ракетите за да ги сваля ПВО?Това е малко като : Стой да те побия малко. Колкото повече се дърпаш, повече ще те боли и сам си си виновен.

113

сорри

преди 6 месеца

но в украйна се водят бойни действия ,америка нали помага ,тя и на израел помага *** 30 000 цивилни са курбан в ГАЗА.

112

Гошо

преди 6 месеца

Време е да престанете с глупостите. Украинската ПВО е разположена в гъсто населени райони и при сваляне на дрон или ракета отломките поразяват жилищни сгради. Така че украинците са виновни. В началото на конфликта украински танкове се показваха между сградите и стреляха безразборно по сгради и го представяха за руски атаки. Отворете си очите защото фашизма настъпва и тогава ще стане лошо.

111

Боби

преди 6 месеца

До Янева Да ако гледаш емоционално на нещата... Ако погледнеш ЛОГИЧЕСКИ - РФ не стреля по граждански цели - само си разваля репутацията и хвърля пари на вятъра. ВСУ вместо да разположи ПВО извън градовете(РЕАЛНО НЕ МОЖЕ НАЙ-МАЛКОТО НЯМАТ ДОСТАТЪЧНО КОМПЛЕКСИ) ги поставя буквално почти в центъра. Е ОТЛОМКИ, НЕ УЦЕЛИЛИ ЗЕНИТНИ РАКЕТИ и СВАЛЕНИ РУСКИ БОЕПРИПАСИ падат в града и УБИВАТ УКРАИНЦИ. И освен това Киевските управляващи си забраниха сами на себе си да се договарят с РФ...

110

Анонимен

преди 6 месеца

Това е български гагауз, а терминът бесарабски българин не е напълно точен. На снимката виждате протестантската църква, в която са се венчали.

109

Анонимен

преди 6 месеца

Гайдаржи защо не е на фронта - да фърля вече гайдата и да фаща калашника :)))

108

Анонимен

преди 6 месеца

Заради Путин сега не и скоро надали ще може да се отиде на екскурзия в Крим, човек да види красивите планини от филма "Кавказка пленница". Но пък затова можем да отидем на гости у Ердоганя.

107

Янева

преди 6 месеца

Поредните прикючени животи от кремълските терористи, начело с най-големия терорист в света-Путин. Да гори в ада по-скоро.

106

Боби

преди 6 месеца

ФАКТИ: 1. РФ не разполага военни части в градовете(ВСУ превзе и Харков и Херсон без един изстрел) съответно няма разрушения 2. ВСУ обратно разполага военни в населените места вкл има колкото щеш клипове как ВСУ военни спят в детски градини(затворени заради конфликта) съответно няко места са превърнати в лунна повърхност 3. ВСУ разполага ПВО в градовете - и зенитни ракети и свалени руски боеприпаси падат в самия град и убиват Украинци 4. Руската ПВО е извън градовете има ли случайни жертви в РФ?

105

до 107

преди 6 месеца

До Аз 107дурак,аз имам роднини там! Никой никого не е палил, вие ги палите сега. Опитвате се и България да запалите! Убийци рашисти!

104

Анонимен

преди 6 месеца

Кефи ме как веднага опорките бяха активирани и започна спама с лъжи за палени българи, само и само материй России да не се окаже демона.

103

Реалист

преди 6 месеца

До Да: Ми прав е Путин, щото македоновците са си българи по произход.

102

Реалист

преди 6 месеца

2014 около 30 бесарабски българи бяха изгорени от украински нацисти, ама за тях нито вопъл, нито стон..

101

Да

преди 6 месеца

До Анонимен 106 Забрави християнството! Налагат термина "църковнославянски", а той си е "старобългарски" език. Просто за тях е унизително да са взели нещо от българите. *** и Путин каза, че азбуката е произлязла от македонските земи, само и само да не е българска.

100

Аз

преди 6 месеца

Когато палиха бесерабски българи си мълчахте, сега се избивате да докладвате!

99

Хм

преди 6 месеца

До Нане Не съм ничий роб, но мога и танк да подкарам. И изобщо, какъв е проблема, кой и какво може да подкара? Някой може да пилотира самолет, но пък ти не можеш!

98

Анонимен

преди 6 месеца

Руснаците мразят българите и всичко българско, защото сме с по-древен народ от тях и пишат на българска азбука.До преди 30 години ги учеха, че писменоста им е руска.