232

Анонимен

преди 6 месеца

Путин каза на една комшийка, че скоро ще се снима филм за Навални......

231

Масонска Хунта

преди 6 месеца

Навални не бе доведен в Университета Уейл туку така. От този университет са излесли повечето Американски Президенти - гордостта на народа дет е думата. Но Навални се провали в задачата си да разкредитира Президент Путин. На местни избори спечели некви си 0.02% а янките не обичат провал на инвестициите си.... Навални му затвориха устата от запада защото Руснаците бяха близо да го накарат да си изпее всичко :))))))

230

Bormann

преди 6 месеца

Е да де, ама 2 дни преди смъртта му, адвоката на Навални му донесъл спешни лекарства, нищо специално, витамини, амино-киселини и тн..... Приятелите на Навални от Уейл имат дълга ръка..... :)))))

229

смешки

преди 6 месеца

Брътвежи на комплексирани ***! Ако Путин искаше да го размени, нямаше да има нужда от "услугите" на подобни "мадам"! Тази се взема много насериозно. Била договорила....!!!! Хахаха!

228

пълни глупости

преди 6 месеца

Това са пълни глупости! Никой трезво мислещ няма да повярва на подобни лъжи! Размяна на затворници не може да стане без одобрение и съгласие на Путин. "Екипът на.. бил договорил"!? Такива споразумения се уреждат между държави, не по желание на някакви си приятели/адвокати на затворниците!

227

Анонимен

преди 6 месеца

Ако Навални е бил на косъм от освобождение, нямаше да бъде изпратен в Сибирска колония, да лежи постоянно в карцера, да му правят спънки за храна, кореспонденция, срещи... Това са лъжи на руската пропаганда, за да прикрие убийството му. Ако някого смятат да освободят, не го убиват.

226

Ти да видиш!

преди 6 месеца

В началото на февруари отправили предложение на Путин и десет дни по-късно са били на финала в преговорите!!! Че той Путин бил много лесен за преговори. Да вземат да преговарят с него за мир тогава!

225

Анонимен

преди 6 месеца

Даже украинците казаха,че Навални е умрял от естествена смърт, ама вие продължавате с тва, че путин го е убил. То бива пропаганда ама пък чак толкоз................

224

...!

преди 6 месеца

До Ужас! Не , глупакът е само един , но цикли като глутница! Тресе го зверски работохолизъм! Копеечки надо накапливать!

223

Анонимен

преди 6 месеца

Някой вярва ли на тези детинщини?

222

Км

преди 6 месеца

Абсолютни глупости.

221

Ужас

преди 6 месеца

По коментарите си личи защо сме толкова западнали като нация и си седим все на последно място по стандарт на живота и щастието в цяла Европа! Тук са останали само глупаците!

220

много косми

преди 6 месеца

на косъм оживя, на косъм сам се върна, на косъм щял да излежи, а Путин е плешив.

219

Анонимен

преди 6 месеца

туй излезе цял роман, бе.. да очакваме ли и филмова версия...

218

Анонимен

преди 6 месеца

освен ако тромба се е казвал путин... но явно е съвпадение на имената...

217

ХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХ

преди 6 месеца

Путин ако е иска; да го размени защо тогава го е убил. АБе вашата пропаганда става все по нелепа !

216

Анонимен

преди 6 месеца

Засега се знае, че Навални е починал от естествена смърт, от тромб. Ако Навални наистина е бил убит, то това най-вероятно е дело на САЩ, Украйна или Великобритания.

215

Анонимен

преди 6 месеца

"Буданов: Ще ви разочаровам, но Навални наистина е починал от тромб"

214

Анонимен

преди 6 месеца

Стига нелепи твърдения. Питайте другаря Буданов, шефа на СБУ. Та той каза, че за негово най-голямо съжаление Навални е починал от тромб, не е убит от Путин. За незнаещите, тромбът представлява кръвен съсирек, който запушва артериите и дори Бърза помощ не може да ти помогне, особено ако пък пациента е в България, да ме прощават докторите.

213

тъпомер

преди 6 месеца

А бе хора защо въобще коментирате тая глупост,пълна безмислица.