54

Сата НАТО

преди 7 месеца

Жалко за Шопов..Много добър артист ----////----- Не знам кое му е доброто. Постоянно играеше некви *** темерути, стажионарни образи, без никакво развитие, с по няколко къси реплики. Явно просто е играл себе си. Никога не съм го виждал да се усмихва. Той реално и не може, просто защото е психопат.

53

Гост

преди 7 месеца

Вие, които обиждате Патриша, така ли съдихе пешеходците когато пресичат пред колата ви - тоя ше го пусна, тоя не. Никой няма право да се държи нуеважително и да не зачита другите хора. Дали е Патриша или нашенска Пенка няма значение. Млада жена, живее у нас, да види булгариставска проттотия. Да и запушват колата. Колко е проста и Шопова! ***!

52

Гост

преди 7 месеца

Наум Шопов е 20 кила 1.60 и не плашете с него хората. А стария Шопов е голям срам да пада толкова ниско, и жена му. Да запушват коли, да бият съседки, заслужава присъда, и жена му също. Бияч ***.

51

Магелан

преди 7 месеца

Шок и ужас.Щв доживеем ли да видим поне един политик или псевдобизнесмени като Ветко Арабаджиев да бъдат съдени и вкарани в затвора за дълго?Какво стана със Семейство Баневи.?Какво стана с разследването на откраднатите Милиарди от КТБ ?И многото други откраднати милиарди Пре 30гд. На прехода от този *** народ че го търпи такива крадливи индивиди?

50

Зрител

преди 7 месеца

Жалко за Шопов..Много добър артист и още по-жалко ,че заради някаква никаквица,която го е предизвикала ,човека е изпуснал нервите си .

49

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 52 - А даваш ли си сметка една просто само жена как може да те изкара извън релси? Не оправадавм Шопов, но и съседката му е не е китка.

48

Анонимен

преди 7 месеца

Дайте на българина известност,пари и власт и му гледате сиира , за такива индивиди не съществуват норми и закон . Каквато и да е тази жена е просто само една жена.

47

До 6 години

преди 7 месеца

е затворът за заплашване с огнестрелно оръжие, което е най - тежкият вариант на това гнусно престъпление. Ако Шопов се докаже че е виновен, му пожелавам да излезе стар, но запазен на 66 години, и да пита за осма килия, втори етаж, южно изложение.

46

тъпомер

преди 7 месеца

И защо е задържан,просто му е писнало от разни патриши,ние нямаме ли закони за проституция???Беше доста разстроена по телевизията,милата тя.Май си би автогол.Утре ще знаем що за пролетна птичка е ха хо ха.

45

Анонимен

преди 7 месеца

В клипчето го посреща с "изваш да ме удариш?", "удари ме", не се чу идваш да ме "застреляш". Да, Шопов си е изпуснал нервите, не е за похвала, но нещо и тая Патриша не ми харесва, Не го била виждала досега, пък му говори все едно през вечер ходи да я бие. Дано разследващите изяснят случая.

44

Анонимен

преди 7 месеца

Христо Шопов може да е всякакъв, но и тая от Люксембург - Патриция, не е цвете за мирисане, не е зле да си ходят в Люксембург, тази явно е доста конфликтна и устата личност, май всичко и пречи.

43

Анонимен

преди 7 месеца

Мани мани Тоя разби главътъ на Партийния секретар др Нарезанов.Ка не го арестуваа още тугива. Пъ сеги у демокрацията баш ше го арестуват

42

Едно ченге

преди 7 месеца

Нещата се преекспонират, дано Шопов се измъкне.

41

Анонимен

преди 7 месеца

Последно къде живеят МанЛи или Малинова долина.Яз залагам на второто.

40

Ъъъ

преди 7 месеца

Ако така се беше активирала прокуратурата за НАФ оня нямаше да го застреля

39

88

преди 7 месеца

Всички от така наречената сфера...култура...май май са най-некултурните..бият жени, алкохолици, наркотици взимат...вдигнете им бюджета на сектор култура..,че е малко

38

Бай Пешо

преди 7 месеца

Да я беше приключил тази кокошка поне!

37

Анонимен

преди 7 месеца

Българин-юнак. Как минават психотеста, такива нерваци за огнестрелно оръжие? Отговор меверето няма да има.

36

БГ екшън

преди 7 месеца

Случаят е много сериозен, но все пак можем да погледнем и от една друга страна - това явно ще е последният филм с участието на Христо Шопов, изигра го с привидното му високо актьорско майсторство. Така да се каже неговата лебедова песен. Е, Оскар няма да получи, някоя друга "награда" да се надяваме - например чисто нова раирана пижама.

35

Шопов враг номер 1

преди 7 месеца

А само да попитам световното известният в търговията с органи професор Любо Спасов, който е всяка вечер на кокаин, кога ще бъде задържан поне за един час?