119

Чери00

преди 7 месеца

Що се пенявите за ГЛУПОСТИ? Не виждате ли че всички са притурка за да не се явява Путин сам и че пак ТОЙ ЩЕ Е! 54 страни, "велики" западняци ги прави на луди, смени си целия пазар на горива и го увеличи с 50%, света го гледа като БОГ и му се кланя, а някой се прави на акълия и се опитва да МИСЛИ!Ха, ха!

118

Анонимен

преди 7 месеца

Одеждата на Надежденски е крайно и то доста дълбоко мотивирана про-руска като за да се искаже той най напред лае срещу Родината си и като го засекът обръща хастара. Борис, може би , да, но тоя твърдо би се клсирал в едни Украински зибори за бройя на бюлетините в КишаиНефт

117

Одеждата на Надеждин

преди 7 месеца

Смисъл от приведената информация щеше да иам ако вместо Сергей на 23 години, 23 Сергея; Анна на 21 години, а 21 Анни; Кирил на 19години, а 19 Кирчовци без Прсото Кирлерастче; Евсеви, 22-годишен, а 22 Евсвесвирчовци; . . . и така до Катя, 22-годишна, а 22 Катерини се биха изявили общо над 200-250 дори от 150 мильонната Русия като същественно важен фактор и то благосклоннист към кандидатурата на Путин. Надежно Облажни с тия десетина 20годишни се явява дефакто като мощен Путинист под прикритие.

116

Анонимен

преди 7 месеца

Хаха, каква алтернатива е тоя бе - гледали ли сте му изказванията, че не били украинци в Украйна, а руснаци и затова се биели толкова добре. Същият ксенофоб и расист, като бункерния плъх

115

Анонимен

преди 7 месеца

Абе Днес.бг източник има ли тази ваша измишльотина? Защото има много реални източници в тубата, предимно западни блогъри живеещи в Русия. Обикалят из градовете и свободно разговарят с хората. Картинката е съвсем друга!

114

Анонимен

преди 7 месеца

Надеждин е нещо като Украйна. Заставаш срещу политиката на Путин и веднага всички те подкрепят и правят велик. Значи, има нещо, което хич не им се харесва в политиката на Путин на западняците. Какво ли е то? Не е демокрацията - тя дори в САЩ куца.

113

Анонимен

преди 7 месеца

Не е никак сложно да не харесваш Путин. Но за да управляваш Русия, ставаш Путин. Наивно е да мислим, че либерален лидер ще съхрани държавата. Ако беше бедна, да. Единственият изход ще е, както казва Каспаров, Русия да се разпадне на много държави. Но руснаците не искат това, включително и тези интелигентни млади хора, на които иначе Путин им е дошъл до гуша.

112

тхнтвнп

преди 7 месеца

Недейте им разваля рахатлъка на копейките , 99% са за Путин , успокойте се !

111

Анонимен

преди 7 месеца

В Санкт Петербург стотици хора се наредили на опашка, за да дадат подписа си за Надеждин. Много бе! А, всъщност, колко стотици?

110

Шиши

преди 7 месеца

Платена публикация! Радвайте й се, така ще ви промия мозъчетата.

109

Юлиян до 132

преди 7 месеца

Не си наясно с характера и психологията на руския народ.Руснаците искат да живеят и да бъдат управлявани така,че никой да не посмее да посегне на земята и суверенитета им.Естествено и те искат да живеят както всички искат,по-добре и по-добре,но не на всяка цена.Те са достатъчно умни,предани и коректни към държавата си и за разлика от западняците готови на компромиси и то сериозни в името на Родината.А в гражданското им съзнание и решителност,не се съмнявайте.

108

Валя Ивановна

преди 7 месеца

Направо ще го премахнат Надеждин. Първо бой до кръв,като по филмите ,а после ще да е ,,скочил " от 15-ят етаж.

107

Българин

преди 7 месеца

До анонимен Обаче, ние не сме Славяни така, че не се отнася за нас. И Руснаците не са Славяни, така че си правете извода колко са зле Руснаците.

106

Юлиян 2

преди 7 месеца

...независимо от изборните резултати.Лукашенко обаче излезе корав и не даде да хвърлят държавата в хаос и Гражданска война.И в Русия е ясно,че Путин се ползва с масова поддръжка и на практика няма конкуренти,затова западните медии предварително започнаха с оплакванията и манипулациите,но не могат да променят нищо.Путин ще бъде избран,а размирици и "майдани"няма да има.

105

Юлиян

преди 7 месеца

Согласен!Но,в едно преброяване може да се излъже -5,максимум да кажем 10%,но да дотаманиш 25,30 и повече процента е невъзможно.И Путин и Лукашенко с толкова много изпреварват съперниците си,че всякакви манипулации са напълно излишни и даже опасни.Видяхте как при победата наЛукашенко,макар че спечели с огромна преднина,както се и очакваше,веднага се надигна вой в западните медии за манипулации,авторитаризъм и т.н.Ясно бе,че и там "Майданът" беше подготвен предварително и щеше да се проведе ...

104

Анонимен

преди 7 месеца

До 132, ама то същото е и тука. Пак същите ДС ченгета ни правеха прехода и партиите. Мислите си, че живеете в демокрация, а въсщност едни ченгета имат политическата, икономическата и финансова власт. Свободен пазат почти няма, има картелни споразумания

103

Да

преди 7 месеца

Демокрация по руски. Хората дори не вярват, че други кандидати могат да бъдат дори допуснати до избори. Целия им репресивен апарат работи, за отстраняването на евентуални такива, дори и физически. Докато самите руснаци не направят нещо, винаги ще живеят в диктатура, независимо дали им харесва, или не!

102

Анонимен

преди 7 месеца

След около месец ще се види какво казват младите. Такива дезинформационни фейкове са смешни за хора, които малко от малко са наясно за настроенията в руското общество! Между другото Такър Карлсън е взел близо 2 часа интервю от Путин и западните пропагандни машини са вече в истерия!!!

101

Анонимен

преди 7 месеца

Важно не как люди голосуют, а как голоса подсчитывают.

100

Анонимен

преди 7 месеца

Западният агитпроп издиша отново. Путин ще спечели с 87% при 83% избирателна активност.