26

Спас

преди 8 месеца

До никойМи стани и ти доктор ама малко трудно.Първо трябва да завършиш гимназия не СПТУ и то с отличие.После 6 години учене плюс още минимум 5.И накрая отговорна работа на смени.А ти неможеш да четеш непознат текст вероятно но знаеш да хулиш и обиждаш.

25

никой

преди 8 месеца

Докторите отдавна станаха чиновници. Дреме им дали пациентът ще живее или ще умре - заплатата им върви. После хайде в частното кабинетче да чукаме пари и там. Важното е парата да капе! А не си дават сметка, че по-сигурен начин да си изгубят пациентите няма. Шефовете на държавните болници се изживявят като феодали. Винаги грешката не у тях! Отиваме на афринско ниво на здравеопазване.

24

до 19

преди 8 месеца

А учили ли са,че след като се оакаш,трябва да поемеш отгвворност,след което да си почистиш оаканото?!!!

23

Анонимен

преди 8 месеца

До преди дни тоя габровски говореше друго ,сега друго излезе ,

22

Анонимен

преди 8 месеца

Днес бях на лекар. Имате ли проблеми със сърцето? Как е кръвното? Ей ти рецепта - нито ме прегледа, нито ме докосна, нищо? Питам има ли някакви странични ефекти - не, само ви лекуваме? *** от какво те лекуват, *** защо така, *** някакъв преглед - не само на база, какво му казвам изписва нещо - после амбулаторния лист пише - колко ми е кръвното, колко пулсът? Как ги разбра тия неща?

21

Ама

преди 8 месеца

разбира се, че е действал в неин интерес - според стандарта на този "лекар" в неин интерес е да се прави НИЩО за да спре кървенето! НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ, че е това е възможно!!! Едно 15 годишно момиче да си отиде заради престъпна немърливост, при положение, че МОЖЕ да бъде спасено. Горетев а.д.а. не_годници!

20

До тити

преди 8 месеца

Тити, паркинга пред болницата е за пациенти.

19

аз

преди 8 месеца

ДО ТИТИ. Ще карат лимузини, защото са учили по 15 г. Я питай откъде мутрите с 8-ми клас имат пари за палати и лимузини.

18

Хайде да помислим

преди 8 месеца

Ключовото тук е цената на животоспасяващия медикамент Ново севън. А тя е доста висока за един флакон. Заслужава си да се помисли и евентуално да се поразрови около това. Дано проверяващите стигнат до края. След като е животоспасяващо лекарство, означава, че се прилага на пациента незабавно, т. е. веднага, след като е назначен. Да, ама не. Назначен е на Даная на 5 май, а е приложен чак на 6 май. Това е по документи и от казаното от лекарката в Пирогов. Има го в разследването на Ахчиева. Така че..

17

питанката

преди 8 месеца

Още една измислена драма в стил "Дебора"!!! Министърът не можа да свали директора на Пирогов и сега насъскват неграмотната ц%иганка да лае срещу лекарите. Страхотно нарушение е, че са взели лекарството от ИСУЛ хахаха. Защо не измислите нещо по-умно? Даная е с тежко заболяване е било ясно, че всеки кръвоизлив може да е фатален. Толкова време мълчаха и сега ги ползват за атака срещу лекарите от Пирогов.

16

тити

преди 8 месеца

Пред болниците, колите са им като излезли от автосалон, коя от коя по-скъпа. От къде тези средства господа?

15

Е, па...

преди 8 месеца

Моите уважения към професора, само дето не е точно така. Първо - специализантите лекари имат право да работят, но задължително под ръководството на лекар със специалност, а не самостоятелно! В случая, лекар със специалност не е имало, стана ясно. Решение да започне лечение с този медикамент е взел специализантът, което не е редно. Второ - от репортажа на Валя Ахчиева по случая стана ясно, че това лекарство не е приложено на момичето в деня, когато майката го е донесла, а чак на следващия. Защо??

14

Веселинъ 7112136860

преди 8 месеца

И аз мисля,че смърта обединява,както каза евреинът Габровски. Ако смъртта застигне Габровски,Доган,Ердоган,Нинова,Борисов,Пеевски и някои други всички ще бъдем несравнимо обединени .

13

има си хас

преди 8 месеца

Медиците да са виновни!Каквато ни е медицината,такава ни е и Полицията и Парламента и т.н. Горе споменатите живеят и работят на принципа на кърлежите!Напред към Европа кръвосмучещи!

12

:)

преди 8 месеца

Такива казуси в България се осветляват точно в тв студия, защото сте бяла мафия. Само външно независимо разследване може да установи истината.

11

Анонимен

преди 8 месеца

Айде, айде. Миналата седмица академика по сапуни заяви в ефира на национална телевизия, че за него докторите са невинни. Той ги защити, няма смисъл пеперастите да ги нападат щом собствения им академик ги защити.

10

Анонимен

преди 8 месеца

Лъжат! Как. Е прилагат медикамента всеки ден, като за последната година има 350 дози за Ангел и 380 за друго призрачно име??? Оставка и разследване за директора за далавери със скъпо струващо лекарство за данъкоплатеца!!

9

Анонимен

преди 8 месеца

ПП-ДБ може да са всякакви но заслужават адмирации, че не подкрепиха тоя Габровски за премиер.От 9 кладенци вода извади професора само и само да измие докторите дето погубиха Даная.

8

Хахаха

преди 8 месеца

Даная е убита от некадърни лекари, които са искали да живее, но са нямали познанията, а и са навредили с действията си.Отнемане на правоспособност доживот, това заслужават лекарите-убийци.

7

Анонимен

преди 8 месеца

ТОЙ МОЖЕ И ДА СИ Е МИСЛИЛ, ЧЕ ДЕЙСТВА в неин интерес, ама след като е проявил некадърност и не е действал по правилата, каква е ползата? Освен това силно смущаващи са и СМС-ти, които момичето е пускало на майка си, докато агонизира. ИЗглежда, че и целият персонал е проявил нечовешко отношение, тъй като никой не искал да я прегледа, а са и крещяли да мълчи... Познато от много наши болници. Тъй че тия от Пирогов да не се правят на недосегаеми, наказани трябва да има, даже и осъдени