22

Анонимен

преди 7 месеца

Хаджи Конспи пак се е явил в уреченото време - 10 часа - споко ве чиляк - всички знаем че ваксините срещу ковид са по-безопастни и от аналгин и са едни от най-изследваните в цялата човешка история - и да не забравиш да си слагаш маската, особено задължително по здравни заведения

21

Анонимен

преди 7 месеца

Е,не си хабете силите да пишете коментари за ковид.Пазете си силите за новия вирус Х,който обсъдиха в Давос и щял да е по-опасен от ковид.Вече разработвали ваксини за него.Как се разработват ваксини като още не същестеува уж?Бил Гей на сайта си е написал,че щяло да сране през 2025-та.Този е ясновидец сигурно...

20

Анонимен

преди 7 месеца

Те първо са починали от нещо съвсем друго, а колко са били "ваксинирани" и колко не са, е без значение, компотите не изграждат имунитет, това отдавна е ясно за по- интелигентните и трезвомислещи хора. Едно към гьотере, бошлаф работа е натъманистиката на ЕИП. Закривай портала.

19

за не забраяйте

преди 7 месеца

Всички ваксинирани сте фаршиво ваксинирани с буламачи произведени по процес 2 получени чрез ГМО коли бактерии и носещи технологични замръсявания с ДНК остатъци от тях.

18

мРНК БУСТЕРРРРАК

преди 7 месеца

В писмото си Ладапо също така беше попитал двете регулаторни агенции в САЩ, дали са извършили оценка на риска по отношение на наличието на "промотора SV40" във ваксините, за който се смята, че засилва интегрирането на ДНК в клетките на гостоприемника. Но главният служител на FDA по въпросите на ваксините Питър Маркс отговори с неотстъпчивост и замазване на очите на искането на Ладапо за отговор. https://dailysceptic.org/2024/01/15/florida-surgeon-generals-call-to-halt-use-of-the-vaccines-sparks-debate/

17

мРНК

преди 7 месеца

Чрез изявление в X Ладапо обвинява FDA и CDC, че винаги са си играли "на бърза ръка" с безопасността на COVID-19, но това че ДНК фрагментите във ваксината могат да се интегрират в генома на човека е "недопустимо".https://dailysceptic.org/2024/01/15/florida-surgeon-generals-call-to-halt-use-of-the-vaccines-sparks-debate/ "има няколко потенциални механизма, чрез които остатъчната ДНК може да бъде онкогенна [да причини рак], включително интегриране и експресия на кодирани онкогени или вмъкната мутагенеза след интегриране на ДНК".

16

мРНК е Биооръжие

преди 7 месеца

Призивът на главния хирург на Флорида за спиране на употребата на ваксините предизвиква дебати Д-Р МАРИАНА ДЕМАСИ https://dailysceptic.org/2024/01/15/florida-surgeon-generals-call-to-halt-use-of-the-vaccines-sparks-debate/ 15 ЯНУАРИ 2024 20:00 На 3 януари 2024 г. главният хирург на Флорида Джоузеф Ладапо призова за спиране на употребата на ваксините COVID-19 с mRNA, след като здравните агенции на САЩ не успяха да отговорят адекватно на опасенията му за производственото ДНК замърсяване в мРНК

15

Анонимен

преди 7 месеца

Не забравяйте, че има доста фалшиво ваксинирани, които се хвалеха по форумите как са си платили да да ги пишат ваксинирани.

14

Анонимен

преди 7 месеца

ето ти отговор като толкоз не можеш да се сетиш - ваксинирали са се през далечната 2021 г. - преди три години и са излагани от антиваксърите и конспираторите да не си поставят бустер и ето резултата - постави си БУСТЕР - спаси от летален изход - както са го направили господата от възраждане

13

Анонимен

преди 7 месеца

Мира не ми дава един въпрос: Ако 50 % от починалите не са били ваксинирани, останалите 50 % какви са били? Чакам отговор.

12

Анонимен

преди 7 месеца

хубаво е че всички от възраждане тайно се ваксинираха - и са с по няколко бустера - прав си - нека сме като тях в това отношение - защитени от ваксините

11

Анонимен

преди 7 месеца

време ти е за усмирителна риза - слагай маската и мълчи - тихо, тихо там в ъгъла

10

Анонимен

преди 7 месеца

Време е за Възраждане

9

Мистерия

преди 7 месеца

Мистерия е процента на починалите. Според официалната статистика във възрастовата група 80-89 години има двама починали, от които трима са били ваксинирани! Пълна мистерия как при двама починали ваксинираните са трима!

8

Мда

преди 7 месеца

Половината починали НЕ БИЛИ ВАКСИНИРАНИ. А другите 50 процента, които са починали какви са били?

7

Загадка

преди 7 месеца

"Половината от починалите през последното денонощие (50 процента) не са били ваксинирани" ! И тук настъпва една мистерия. Колко ли процента от починалите СА били ваксинирани ?

6

Свети вторник

преди 7 месеца

Свети вторник. Раят за ковидарската и з мет! Три дена обикаляли по старческите домове да тестват възрастните хора. Нямат срам.

5

Факт

преди 7 месеца

Вчера още 6 жертви на антиваксърите, а за последните 14 дни жертвите на антиваксърите са 36 човека.

4

Дядо Соци

преди 7 месеца

Смъртните случаи са от непотърсена лекарска помощ над 10 дни. Така почина и моята съпруга. Вярваше на Радев , а не на лекарите.

3

Анонимен

преди 7 месеца

100% краварска лъжа.