На пазара има всичко за всички.....храна от половината свят.....изборът е твой.....пари да имаш, ама требе да се бачка.
Кой ли яде пресни краставици през зимата? Със свинско и кисело зеле върви кисели краставички, трушия,люти чушлета-киселки или сушени... И червено вино. На който пък, чак толкова му се приядат свежи краставици - ще си купи.
А диктатурата си е друго нали, тавариш? За нищо не мислиш, всичко е измислил някой друг и ти трябва само да го следваш и да внимаваш да не кажеш нещо против диктатора.
"С колко по-високи от миналата година? - Не повече от 10-15, до 20 %, каза още Гатев." === Ахахахахахахахаха :)))) или пък 30% евентуално, но максимума ще е 60%, нали Гатев? :)))) Който е луд да дава пари за 95% вода, да дава. аз краставици използвам само като си правя таратор. Дори в ресторантите изрично казвам да не слагат краставици, а само домати и сирене, маслини в салатите
А защо не си гледаш и зелето сам бе тавариш? Аз пък съм купувал зеле от магазина много пъти и винаги е било хубаво, просто го подбирам не само по цена. Всъщност пластамсови домати съм виждал много пъти, но не и пластмасово зеле.
Не ме интересува откъде е крастивацата, важното е да хубава и евтина. Ако гърците вадят по евтини и по хубави краставици, ми е през оная работа за българските производители.
В момента има хубави краставици по 3.50 - 4 кинта което е нормална цена дори за пенсионер. На който му е скъпо да си направи парник и да си произвежда за без пари.
Бас ловя, че семената са от мосанто. Та като си отглеждате домашно краставички, откъде знаете откъде са? Хамериката е налазила навсякъде, нас ли ще пропуснат? Ядем ГМО, та ушите ни пукат и дори не знаем.
Напраили сме кисели крастайчки като за сезоня. Рупайте извънсезонни крастайци все едно ядеш талаш.
Първите български краставици на пазара чак през февруари