312

Анонимен

преди 9 месеца

Политиката доста време пречеше на армиите да се модернизират, но това лесно може да оправи ако става думи за техника и технологии, но човешкия потенциал ще е проблем. По притеснително е любовта на част от българите по близане на руски ***.

311

Анонимен

преди 9 месеца

Натовските хиени се чудят как да подържат украинците да умират за тяхната кауза

310

Русофоб

преди 9 месеца

Уф, поредната смешна прокремълска пропагандна статия.

309

Анонимен

преди 9 месеца

345-НА ФОНА НА 1 126 652 ВЕЧЕ ИЗГНИЛИ НАЦИСТА ДО ПРЕДИ СЕДМИЦА /СЕГА СА ВЕЧЕ 1 130 000/ И ВСИЧКОТО И ВЪОРЪЖЕНИЕ ДЕТО ИМАШЕ, У ХА.

308

Анонимен

преди 9 месеца

До352. Какво е ВКС което има Русия?

307

Така е ..

преди 9 месеца

Дори през ум не може да има такава мисъл нито на Путин , нито на някой европейски лидер. Ще пламне целия свят. Пазете мира и живота.

306

Анонимен

преди 9 месеца

Германските военни нарочно ревът за да се въоръжат и започнат война за възстановяване на старите германски граници.Европейците не трябва да имат никакво доверие на немците,нека се занимават с бежанци и джендърство, това е най безопасно за съседите на Германия.

305

Гражданин

преди 9 месеца

Това е едно необходимо предупреждение към европейските граждани, за които руският фашизъм е много далечен и непонятен. От друга страна, НАТО следи изкъсо вече две години действията на руската армия и състоянието на руското оръжие. А Русия се изтощава все повече. Шапката на путинизма вече е скроена!

304

Анонимен

преди 9 месеца

Евроапа с ръждясало оръжие- значи не воюва, не се подготвя за войни- браво! Няма по голяма реклама от тая- за да знаят всички- ЕВРОПА НЕ СЕ ГОТВИ ЗА ВОЙНА!

303

Анонимен

преди 9 месеца

Половината ще бъдат убити още докато си правят селфи с пушките си за инстаграм.

302

Анонимен

преди 9 месеца

Пиндостан се намира в състояние на слабост и упадък и това не го виждат само слепите. Цивилизационните извращения, икономическият волунтаризъм и откровената идиoтия в управлението на хегемона доведоха света до невиждан от 70 години колапс и рецесия. Центробежните сили на настъпващата криза ще ударят най-силно европейските му безмозъчни слуги.

301

Анонимен

преди 9 месеца

Че тя руската с Украйна неможе да се справи

300

Анонимен

преди 9 месеца

Украинците "денацифицираха" над 300 000 крепостни и унищожиха над 15 000 танка и бронирани машини. Вертолетите и самолетите са по 300 броя "приземени". ВСУ вече е на левият бряг при Херсон, напредва при Бахмут и принуди Черноморският флот да напусне Крим. При Авдиивка в момента крепостните мpът, като мухи наесен, а "специалната операция" е в оперативен "запек", повече от година и половина. "Втората в света", вече използва по фронтовете Т-54 и Т-55, "консерви" от времето на Сталин.

299

Анонимен

преди 9 месеца

Европа трябва да е остров на мира! Нищо друго. Господи, вразуми политиците и запази младежите ни!

298

Анонимен

преди 9 месеца

"Армията " на Paшистан няма да я има след тази война... Мордор ще бъде напълно демилитаризиран...за да няма други подобни, варварски агресии от руските диктатори.

297

Virtuozzo

преди 9 месеца

Получавам когнитивен дисонанс от краварската пропаганда Русия ту пада ,после ту бие !Запада ту побеждава ту после се оказва че пада !Кое е вярно бе ?Руската армия била разгромена после западни източници си признават ,че тяханта е изпразнена !Шизофрения пълна !

296

Анонимен

преди 9 месеца

Русия има армия, флот, въздушно-космически сили и ядрена триада. Ако някой реши, че е враг на Русия, това е негов личен проблем и негова лична мъка. Българино, седи равно на петата си опорна точка и не си и помисляй да разполагаш чужди войски и оръжия, защото избираш да си враг на братята си славяни и си подписваш смъртната присъда.

295

Анонимен

преди 9 месеца

Както кучетата препикават стълбовете, за да си маркират територията, така и Пиндостан търси повод, за да разположи окупационни войски в харесани територии в Източна Европа, който на по-късен етап би могъл да използва като плацдарм за инвазия в източна посока.

294

Анонимен

преди 9 месеца

Странни разсъждения, Пиндостан е против дружеските отношения с братска Русия.

293

Странни разсъждения

преди 9 месеца

Защо трябва да има война. Не може ли НАТО да се разпусне и Европа и Русия да заживеят по братски. Кой е против дружески отношения с братска Русия?