23

Лили

преди 10 месеца

Тази никому не известна дрънда на кой-дава акъл!!!!!!

22

Мусайбе Роу

преди 10 месеца

Тая ако я зема на задна прашка ще знае как да сготви боб

21

Анонимен

преди 10 месеца

80 свинско и 20 винско

20

Нострадамус

преди 10 месеца

Невероятни глупости. Нищо вярно няма. Готвачка да ти говори за здравето. Бизнес и здравето са две противоположности. Несъвместими са. Точно, както са несъвместими съвременната медицина и аптеките ѝ със здравето и ГЛАДЪТ.

19

готвач

преди 11 месеца

шеф роу , оти са ти прегореле комперете оуууу :)

18

Анонимен

преди 11 месеца

КОЯ Е ТАЯ СТАНКА ПЕРДЮ??...

17

Анонимен

преди 11 месеца

Уууу!Това страшен вук.

16

готвач

преди 11 месеца

явно за родните готвачи е голяма гордост да ги наричат шеф :)

15

Рендету

преди 11 месеца

О, неразумний юроде от що се срамуваш и покланяш на чужди господари и език??? Че, ний сме дали вяра, писменост, реч и култура на много народи...

14

Анонимен

преди 11 месеца

до 15 Кажи ве, слуга жалка?

13

Анонимен

преди 11 месеца

от 12 Да се обърнеш към някой с "Шефе" ми звучи като "Господарю" в по-мек вариант.

12

Анонимен

преди 11 месеца

Кой я измисли тази западна простoтотия "Шеф" бе? Кажете на български "Главен готвач", тъъъпанари с тъъъпанари. Като чуя думата "шеф" по принцип и откачам. Нито тия готвачи са ви шефове, нито за когото работите ви е шеф. Казва се работодател. Работниците които използват тази дума Шеф, искат да се подмазнят на работодателя си. Така го тълкувам. Никога не съм наричал работодателите си шефове, а се обръщам към тях с г-н еди кой си или с г-жо еди коя си. Щото и жена работодател съм имал.

11

Анонимен

преди 11 месеца

Туй се вика "скрита реклама" -колко си плати "готвачката" от "джчубай " да я истипосате на първа страница ? Никога не бих си купила нейна книга -ха ха ха !

10

MNENIE

преди 11 месеца

Тази баба има рецепта - Как да сготвим Морков по 100 начина ?

9

Неразбрал

преди 11 месеца

На кого е шеф прическата Пора?

8

Анонимен

преди 11 месеца

Винаги съм се чудила защо не ми стяга паччата, благодаря ти Силивенче, спаси ми зурлите и ушите!

7

Бай Лазар

преди 11 месеца

Прочетох книгата и вътре с подробности е описано как да си направим Шкембе чорба, пaчa, бахур, как да заколим прaсетo, агнешки главички, очички и т.н. Всичко това здравословно :)

6

Анонимен

преди 11 месеца

Хубаво говори за здравословно хранене, ама всичките й "произведения" в доминос са някакви мазнотии, които не се ядат направо...

5

По-интересни статии?

преди 11 месеца

Как се разбирате кое е топ новина, че да отиде на главната странция?"Баба милионерка продава книжки с картинки""Ако не знаете как да търсите рецепти в интернет, купете си за 30 лева книжката ми с картинки"

4

Goooogle Translate

преди 11 месеца

Готвач Силвена Роу за режима 80:20, постите, диетите и рецептите "У дома"