29

Анонимен

преди 9 месеца

Блъсков е такова рядко ***, че направо отвращава

28

Анонимен

преди 9 месеца

РУНГЕЛА И БСП НЯМА ДА НИ ЗАМЪКНАТ В БРИКС- НИКОГА В РАША- ОТВОРИ В ЮТУБ И РАЗГЛЕДАЙ НЕОБЯТНАТА ДЪРЖАВА В КАКВО БЛАТО СЕ Е ОБЪРНАЛА- РАЗГЛЕДАЙТЕ КОМУНАЛКИТЕ В МОСКВА В ПЕТЕРБУРГ В ДАЛЕЧНИ СЕВЕР, ДАЛЕЧНИЯТ ИЗТОК, ЗАПАД И ЮГ- ПОТРЕСАВАЩА МИЗЕРИЯ- А КРЕМЪЛСКИТЕ ГОСПОДАРИ СА ИЗПРАТИЛИ РОЖБИТЕ СИ В ПРОГНИЛИЯ И ФАЛИРАЛ ЗАПАД- В ИМОТИ ЗА МИЛИОНИ НА МЕТРИ ОТ АЙФЕЛОВАТА КУЛА, В НАЙ СКЪПИТЕ ЛОНДОНСКИ КВАРТАЛИ, В ЛУКСА НА НЮ ЙОРК- ТОВА ЗАЩО?!

27

НИЕ ОТ СГЛОБКАТА...

преди 9 месеца

....ше разглобяваме , БСП и Късопишкэвците на варненското Ромче....

26

СМЕХ Е...

преди 9 месеца

...Когато некадърници и ***, като Т.Африкански, Коцекъсопишков....плюят против ГЕРБ и ДПС И ЕС!!

25

Ако иска ВЛАСТ....

преди 9 месеца

...КИРЕ, ТРЕБВА ДА СЛУШКА ГЕРБ И ДПС, ....ХАХАХА...ТОВА ИСКА И БРЮКСЕЛ!!!!

24

СМЕХ....

преди 9 месеца

ОПИТАХА СЕ ДА ПРЕВЪРНАТ ПРОТЕСТА ПРОТИВ БФС, В "НОВА РЕВОЛЮЦИЯ", АМА МВР ГИ ПОЛЯ СЪС СТУДЕНА ВОДА....ХАХАХАААА....!

23

Анонимен

преди 9 месеца

Добре си прави "сглобката", и народа е доволен.Тука само някои лайкучки, си разтегат локуми, щото са продажни русофилчта...!

22

Анонимен

преди 9 месеца

"СБИРЩИНАТА" ПРИЕ БЮДЖЕТ 2023Г А В КРАЯ НА ЮЛИ ГО ПОМЕСТИ В ДВ- ТОВА НИКОГА НЕ СЕ Е СЛУЧВАЛА ДА СЕ ПРИЕМЕ ЗАКОН ЗА ДЪРЖАВНИЯТ БЮДЖЕТ В СРЕДАТА НА ГОДИНАТА- ДА СЕ ПОКЛОНИМ НА ВЕЛИКИТЕ ОТ СЛУЖЕБНИТЕ НА РУНГЕЛА- ЗА ТОВА ЧЕ НАПРАВИХА НАЙ ВИСОКАТА ИНФЛАЦИЯ ОТ ДР РУМЕН ГЕЧЕВ- ТОЙ ТОГАВА- 2000%, СЕГА 23%- ЦЕЛ БГ ДА НЕ ВЛЕЗЕ В ЕВРОЗОНАТА- ДА ДЕ АМА НЕ!

21

Чичо

преди 9 месеца

Сглобката скоро ще падне - не го ли видяхте оня ден по талавизора харварда какъв посърнал вид имаше?? Още един вот на недоверие трябва и ще се уредят нещата. И после никой от членовете на сглобката не трябва да влиза в следващото правителство! Може да не е на тези избори, но на по-следващите най-вероятно (и най-накрая) Възраждане ще влязат в управлението на държавата. И съм спокоен, понеже знам, че те ще направят правилните стъпки да ни махнат от тая ЕС ко4ина най-накрая.

20

Веселба

преди 9 месеца

Каква сглобка ?! Това си е чиста сбирщина.

19

ОСТАВКА!

преди 9 месеца

На некомпетентното и корумпирано правителство!

18

Анонимен

преди 9 месеца

Що комунисти е народила майка България. Нямат свършване.

17

Анонимен

преди 9 месеца

До Конър; Има надежда за теб, момче. Но не мрази комунистите, мрази ttъпанарите, нищо, че най често двете съвпадат.

16

haha

преди 9 месеца

Пирговица у Петьо *** бабуват на талавизора. Жа повърна...

15

Анонимен

преди 9 месеца

Стига с това руски влияние,банални станахте вече,сигурно и за хемороидите в дупето ви да виновни руснаците! Сигурно руско влияние и руски директиви последните 35 години унищожиха енергетиката ни,селско стопанство ,промишленост,армия и. образование? Ами не- без да съм русофил или русофоб,аз съм просто реалист- любимите ви евроатлантици също нямат никаква изгода да сме богата и развита държава и точното те ни съсипаха и направиха зависима колония - факт!!!

14

Анонимен

преди 9 месеца

Конърчо, ти вярно си ***, даже и, кво е написано не можеш да разбереш. Разни бабаитковци, като теб през 90 така ги ползвахме да ни носят вестниците и да ни лъскат обувките. А и нищо не знаеш за комунизма, по гаден е и отколкото си мислиш. Като пораснеш ще разбереш

13

22

преди 9 месеца

нищо такоа руски робе

12

Анонимен

преди 9 месеца

Корупцията е механизмът, по който съществува системата, без корупция-няма система. Корупцията в провинцията е начин за подчинение на масите, а в центъра е начин на управление. Какво според вас е офшорна банка, хедж фонд, централна европейска банка, федерален резерв, световна банка?!

11

Анонимен

преди 9 месеца

ПВУ са едни пари на европейските данъкоплатци, които ще отида в джобовете на еврейските банкери и американския елит. Станьте на позадинки и чакайте новите ви господари да ви хвърлят кокалче .

10

Анонимен

преди 9 месеца

Само проф.Иво Христов има научната експертност за да ви каже, Блъскови-НедоКлатено- НедоБарали,че НИЩО НЕ ЗАВИСИ ОТ ПОЛИТИЧЕСКИЯ ЕЛИТ НА БЪЛГАРИЯ, ЗАЩОТО ВСИЧКО Е В РЪЦЕТЕ НА ВЪНШНИЯ ДОАЙЕН. Украинците умряха палестинците-също, българите избягаха.