103

Анонимен

преди 10 месеца

Какво не те е страх, хванал си се кокала като вдовица за...

102

Анонимен

преди 10 месеца

Мачкай, Кире!!!! Абсолютно си прав! Герболята само плюват

101

Анонимен

преди 10 месеца

Друго май ти е паднало .

100

Анонимен

преди 10 месеца

32 ГОДИНИ АВТЕНТИЧНИТЕ ДЕСНИ ХОРА ДИМОКРАТИ БЯХА ИЗГОНВАНИ ОТ СДС И ПРИЕМНИЦИТЕ ИМ ПАРТИИ. ДНЕС ПП ДБ Е ЕДНА НАПЪЛНО ЗАТВОРЕНА ПРОЧЕСТЕНА ОТ РЕАЛНИ ДЕМОКРАТИ КЛИКА ОТ ПРИКРИТЕ РУСКИ АГЕНТИ И ДЕЦА НА АГЕНГИ ОТ ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ. ЗА ДА СИ ПРИКРИВАТ РУСКИЯ ШПИОНАЖ И МИНАЛОТО, РУШАТ ПАМЕТНВИЦИ КАТО ЛЪЖАТ ЧЕ СА ПРОАМЕРИКАНСКИ В АМИРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО. ВЪРТЯТ ГИГАНТСКА КОРУПЦИЯ С КОЯТО ПРОДЪНИХА БЮДЖЕТА.

99

чико

преди 10 месеца

Кирчо кога сам ще се махнеш от правителството или чакаш да ти помогнат???????

98

А трябва,

преди 10 месеца

Трябва Кирчо! Много пари лапнахте от Путин, пречите му на бизнеса... Ще дойде сметката и някой ще трябва да я плати! За това по скромно и по обрано в изказванията!

97

Тренировка!

преди 10 месеца

Днес имаше генерална репетиция за теб,и останалите!

96

Вьзмутен

преди 10 месеца

Изчезвай нахалник наглец вашият дс , кмет е оставил полицията да бие протестиращите деца срещу бфс

95

Кратко и ясно

преди 10 месеца

Просто Киро,изчезвай,докато е време.Америка вече не дава пари.Зелю ще ти е близък

94

ББ

преди 10 месеца

Чак ме е срам...България е заложник на личното его на Делян Добрев,оспорващ лидерството на бАрисов?мамин дЕлян мрази г-н Василев...били съученици...личностно егото на дОбрев ПРАВИ България заложник и жертва...раша му плаща здраво разбира се...но лисица като бАрисов да се върже...явно добрев го държи здраво през руските служби!!!САЩ и Кралството са нерешителните...водещи ни към ТСВ!!!не могат да неутрализират примитивни руски агенти?!?!?!?

93

ББ

преди 10 месеца

Отмяната на дерогацията директно вдига цената на горивата и от там на всичко...и пЕевски-бАрисов се опитват да ви вкарат в това,Народа не е сляп...ако цената на горивата се вдигнат единствените виновни ще са...дПс-гРоб...агентите на мАсква!!!вие си гласувайте вота...да ги видим пЕевски-бАрисов!?!?!

92

ББ

преди 10 месеца

Уау руската пропаганда се развихрила!Кой ограби КТБ и я платиха с парите на Българите?...пеевски-Б.бАрисов!можете го проверите!КОЙ строеше рУски потоци с Вашите пари и плащахте нечовешки цени за горива?...пеевски-бАрисов!!КОЙ ви държеше на минимална заплата от 380 лв.?пЕевски-бАрисов...те са хиляди...и защо ли?защото работят за пУтин и работят да ви превърнат в роби на путин...каквито са били предците ви на..сСсР...това е истината...завладяха ЕС...но САЩ и Кралството...са чисти и ще си платят!

91

Анонимен

преди 10 месеца

ОЩЕ ОТ САМОТО МУ ПОЯВЯВАНЕ В БЪЛГАРИЯ КИРИЛ НЕПРЕКЪСНАТО ЛЪЖЕ КАТО ЛОМСКИ *** Н И НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА КАК ГО ДОПУСНАХА ВЪВ ВЛАСТТА И КАК ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ГО КРЕПЯТ ТАМ. ТАЗИ ШУ ШУ МИГА НАРЕЧЕНА ПРЕМИЕР ПРОСТО МЕ Е СРАМ ДА ГО ГЛЕДАМ. ОТКЪДЕ ГИ ИЗВАДИХА ТЕЗИ БО К ЛУ ЦИ-КИРИЛ,АСЕН,ЛОРЕР,ЛЕНЧЕТО И САПУНЕНИЯ АКАДЕМИК. НИЕ НОРМАЛЕН НАРОД ЛИ СМЕ ИЛИ НЕ СМЕ. ДОКАГА ЩЕ ГИ ТЪРПИМ!

90

До Анонимен 91

преди 10 месеца

То, вече човек да не смее да гласува. За когото и да гласуваш, получаваш и останалите. Ту се сглобяват, ту се разглобяват, не може човек да ги разбере.

89

Анонимен

преди 10 месеца

Само простаци гласуваха за простото Киро (алангро, литмус, куролация и много други безсмислици на простото Киро), сега ще мълчите. Лошото е, че и ние страдаме които не сме гласували за шарлатаните

88

Да,България

преди 10 месеца

Не ми е ясно защо защитаваме лукойл. Защо? Срив в горивата никога не може да има...ако се отворят границите и се внесе поради належаща нужда гориво без акциз.затова не искам лукойл,не искам руснаци....понимаеш?

87

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 88 - А, не му е крива липсата на кислород, той такъв си беше.

86

Анонимен

преди 10 месеца

Кире, стоенето без кислород на 8000 метра над земята ти се е отразило непоправимо.

85

Летящия Киро

преди 10 месеца

Киро супермена не го се страх от нищо само от пеевски

84

Анонимен

преди 10 месеца

Само глупаците от нищо не ги е страх. Дори, когата летят над 8000 м без кислород. И, кто последно, кой пръв звънна на другия - Киро на Бойко или бойко на Киро? Кирето, както винаги, послъгва.