47

Теодоро

преди 10 месеца

Долу оранжевите чорбари!!! Левски София завинаги в сърцата ни!

46

Анонимен

преди 10 месеца

Някой прави ли одит на тия? В града в който живея точно срещу едно средно училище има типосан фен магазин за шалчета и подобни дрънкулки на "уефски". Никога не съм виждал някой да влиза там. Каква пералня са тези "магазинчета" и как съществуват изобщо?

45

Анонимен

преди 10 месеца

Ало, Раев къде си?

44

Анонимен

преди 10 месеца

Врнете ни Апотола!Нико не се интересува от драмите на обитателите от махала Подуяне.

43

По-скоро

преди 10 месеца

Ало, Насо, тук ли си?

42

Анонимен

преди 10 месеца

Мъри е такава мишка, че не знам дали има по-голяма. Опитва се да лапне на хляба мекото. Него принципно все го няма, когато е най-жега, забелязали ли сте ? С много късмет и малко треньорски качества, създаде много заблуждаваща визитка в Казахстан ! Нека поведе Левски, дъното е сигурно тогава :)

41

Анонимен

преди 10 месеца

"И независимо от твърдоглавието, оставките на цялото ръководство на БФС е въпрос на време". Мда, то всичко е въпрос на време, но едно е да се разкарат тая седмица, друго Мокета да умре на поста си на 88 години

40

читалище заря

преди 10 месеца

много ми е интересно ако тая поредна драма се случваше при цска а не при галениците на всички власти дали болните *** от редколегията на мсатското читалище щеха да тагнат статията като "на фокус" или фокуса немаше да мине

39

Сър Греъм Потър

преди 10 месеца

Това левскарско ГМО напрактика не съществува.

38

IQ 3.14

преди 10 месеца

както винаги, като стане киреч при говедата и се почва с "ние", "държавата", "феновете". бичи се общ знаменател се едно требва заедно с ръкопляскането на чеченския омон и мъката по безславно загиналите в битката с монархофашистките ционисти радикални ислямисти , да пускаме и по сълзица за обора на пощенските кухороги, завлекли бюджета с десетки милиони. ааааайде малко по сериозно

37

Анонимен

преди 10 месеца

Години наред безхаберие вече се виждат резултатите и във футбола и в държавата като цяло, закривай!

36

Шопа

преди 10 месеца

Нема футбол у БГ вече . То, футболисти и треньори няма ....Задкулисие , черно тото , липса на юношески школи , родители скачат на бой на треньори защото се скарал на синчето или пък му казал ,че не е в форма и ще търка скамейката .... Абе смешна работа направо , а тука в коментарите едно и също , злоба , разделение , ужас . Загине ли Левски - загива и Цска , загиват и всички останали клубове .

35

Уефски - Сесека

преди 10 месеца

Потъва целия роден футбол , а те горките , симпатизанти на отдавна загубили класата си отбори се хулят един-друг .... Алоу , пиянки ! Вземете се стегнете , вместо да ревете ,че едните били *** , другите били прасета се огледайте и вижте ,че сегашното ръководство съсипва всички . Всеки клуб в страната е застрашен , само дупедавците от Разград са си ОК , нали си имат човек с връзки да ги пази .. Футбола го държи мафията!Типично нашенски манталитет , мен да ми е добре , другите съм им е_б_а_л.

34

Анонимен

преди 10 месеца

Охранителната фирма на Левски толерира и насърчава простотия и хулиганство. Публиката като беше пълен статиона сама се цензорираше и опирваше да тушира хулиганите. Помните освриркванията по време на мача със Шкупи срещу бомбичките и други освирквания към хулигани. Левски има прекрасна публика, вярна и добра, но от ръководството на клуба толерират хулиганите. Помните и преди отлив на публика, колко малко хора идваха на мач, защо? Защото хулиганите гонят нормалните хора от стадиона.

33

ГЕРЕН

преди 10 месеца

МЪРИ СИ КАЗА ЩО СИ ОДИ. НЕ ГО ОБВИНЯВАЙТЕ И НЕ ГО СЪДЕТЕ. ЛЕВСКИ СЕ ВОДИ ОТ ЕДИН КЪТ ТУЛУПЧО ЕДНО КНИЖНИК. ТОЗИ Е СИРАК БЕДЕН"" НАХАЛЕН АЛЧЕН КЪТ ТУПИ. КАЗАХ ПИСАХ ПРЕДИ ВРЕМЕ ТОЗИ ЩЕ НИ ЗАТРИЕ. ДА ПРОДАВА ТОЗ ТАНАС ДА СЕ НАОЯДЕ И ДА СЕ СИКЕРДОСВА. А ЛЕВСКИ ГЕРОВ НАШ ЩЕ БЪДЕ В СЪРЦАТА НА МНОГО ХОРА. ФК ЛЕВСКИ"Е ПЪТНИК.

32

Илиянооо ти ли си

преди 10 месеца

Стига платени статии на драскачи!!! Мъри направи това, което никой друг не успя с отбора. Раев е пълен ***, а злата му госпожица се мисли за нещо, ама освен да се излага, друго не може

31

Насърчават хулигани

преди 10 месеца

Имам чувството че Левски стреми да изгони феновете си от стадиона. Сега с Ботев, защо охранителната фирма допусна ракети в сектор А? Сектор А е мирен сектор къгето обикновенно момчета си водят приятелките и семействата децата. Онзи ден в сектор А бяха допуснати ултраси и то ултраси с бомби и ракети, които изстреляха по феновете на Ботев. Човек се замисля дали да си доведа детето пак в този сектор като го види това? Ми нормалната реакция е следващия път откъм ултрасите на Ботев да летят ракети.

30

Ало, да? Кой е?

преди 10 месеца

Саше, аз ли не съм разбрал правилно или това е наистина първата авторска новина в този "новинарски" сайт?

29

Анонимен

преди 10 месеца

Ало, Мъри, тук ли си? Тя му отговаря" Тук съм, тук съм, гола съм! Той, Доки и отговаря: Ако искаш да ти вкарам гол ела на стадиона да вардиш на вратата!... Тя: Добре идвам, само приготви парата!

28

D9S

преди 10 месеца

Като юноша съм играл футбол, ама после ми омръзна и го зае,бах.... Футболистите взимат много пари, трансферират ги за много пари, днес са в единия отбор утре в другия... Пък феновете 85% са ута,йка, ходят викат крещят напиват се и тн... Аве гламава работа.