26

Сссс

преди 10 месеца

А тук УБИЕЦЪТ Ставийски си е свободен ......

25

Емигрант

преди 11 месеца

Сега разбрахте ли по какво се различава България от света ? Надминала е отдавна Сомалия по корупция, затова е и беднотията ! Народите със съвест и отговорност прилагат законите с цялата строгост, а в България например освобождават прокурор защото ТОЙ е казал, че е невинен, защото ТОЙ казва само ИСТИНАТА, а журналистчетата нещастни дори и не са чували за разследващащa журналистика която да помага на ИСТИНАТА, тези журналистчета разпознават само спонсорите си !

24

Не става

преди 11 месеца

Ако беше до автомата за теглене на пари да ти повярва човек. Там по има вясто. Ама в телефонна кабина айде стига фантастика

23

Libre comme air

преди 11 месеца

Тия пакистанци са си диваци отвсякъде и трябва още един път да им се отреже долната глава....В UK почнаха да се мотат такива и нищо те правят ама цял ден зяпат жените....

22

Анонимен

преди 11 месеца

В бг искат даги насилват,но нямат пари завалийте,а в чюжбина ревът като мечки за пари.

21

вери ексайтинг

преди 11 месеца

Абе Стела .. как точно става изнасилване в телефонна кабина...в днешно време такива и в музеите са рядкост. Второ тази наша бабка и доброволно да иска как ке си разтвори джоланите ....то мъка и за двамата....Тя сигурно го осъдила защото я е мъчил вътре а не навън ...

20

Анонимен

преди 11 месеца

Такива неща не се случват в чужбина. Това е фвйк нюз само за сплашване на емигрантската ни каста, или цветът на нацията (както те сами се определят). Всички знаят че престъпления се случват само в България и никъде другаде по света.

19

Еее

преди 11 месеца

Он има права ве, права

18

до20 абе ти

преди 11 месеца

До българиннаправи същото па да видиш дали няма да получиш толкова.Като не си кихнеш и си коч прошка няма за кокошка

17

българин

преди 11 месеца

Не съм чувал в БГ някой да е получил 10 годишна присъда за изнасилване !!

16

Гиб Мелсън

преди 11 месеца

Ако се беше случило в София до съдебната палата щяха да го пуснат и освободят. Та ние на пъпа на столицата до Съдебната палата гъмжи от фалшиви таксита и властта позволява това.

15

Анонимен

преди 11 месеца

Ако беше тук, щяха да го пуснат.

14

Анонимен

преди 11 месеца

Мярката принудителен труд в целия ЕС ли е забранена или само у нас? Защото това е единственият начин да накарат пакистанеца да изплати обезщетението.

13

Анонимен

преди 11 месеца

До Колко /11/ Забравяш, че пакистанецът е от племето на тукашните бхаратци, които масово насилват баби по селата, защото управляващите си питат ушите и считат бхаратците за защитен вид. Но в Италия явно не е така и бхаратецът ще си излежи присъдата. Но той пак е на аванта - години наред храна, квартира и медицинско обслужване за сметка на италианските данъкоплатци.

12

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 4 - Имаш ли поне малка представа как е защитена жената в страни, където НЯМА феминизъм?

11

Днес в Италия

преди 11 месеца

"българка"-бездомница? Само ако не желае да работи като домашна помощница или болногледачка. В по-малките градове постоянно се търсят жени, които да се грижат за възрастни хора, дори неграмотна има шанс да си намери такава работа. Затова мисля, че "българката" е "заработвала" по начини, за които не са предвидени осигуровки. С пакистанеца са били един дол дренки и той вероятно я е нападнал с цел да й отнеме "заработеното", а изнасилването според неговите разбирания е било полагаем му се бонус.

10

Колко

преди 11 месеца

трябва да си загорял, че да насилиш 58 годишна??? Даже и за пакистанец не ми се връзва нещо.

9

До 8

преди 11 месеца

По-скоро изнасилването в съда не е било доказано. Бил е осъден за сексуален тормоз.

8

силно замислЕна

преди 11 месеца

Доста международно изнасилване!

7

Ънкъл Сам Дедо Иван

преди 11 месеца

За справка и сравнение с Дойчланд: един афганец изнасили момиче, друго чрез заплаха го накара да му направи френска, а на трето му бръкра под полата и го опипваше. На връщане от Афганистан където бил да си посети родата го арестуват на летището. Присъда- две години и половина условно, защото вече се бил добре интегрирал. Понаучил език и играел футбол в местен клуб. Това е истинска история. Ела ти бели човече член на ЕУ и извърши тези престъпления в Германия. 10 и повече години са ти сигурни.