33

Анонимен

преди 11 месеца

Русофилите викат Русия да ги освободи от Европейския Съюз. Ако дойде, ще ги прати на фронта в Европа, както през 1944 1945 и през 1968 !!!!!!!!!!!

32

България утре

преди 11 месеца

Когато законите защитават частната собственост и семейното предприемачество, а бандитите работят в затворите, за да си плащат издръжката, ТОГАВА МОЖЕ ДА ПРИКАЗВАМЕ ЗА ПРОМЯНА ! ПРИ СЕГАШНИЯ БАНДИТИЗЪМ КАКВОТО СЕ ПРОИЗВЕДЕ, ИДВАТ БАНДИТИ И ГО ОГРАБВАТ БЕЗНАКАЗАНО, ЗАЩОТО ПОДКУПВАТ КЪДЕ ЛИ НЕ ! БЪЛГАРИТЕ ОТИВАТ НА ЗАПАД, КЪДЕТО ИМА ПОЛИЦИЯ, СЪД И ЗАТВОРИ ЗА БАНДИТИТЕ ! В УЧИЛИЩЕ ДЕЦАТА ТРЯБВА ДА НАУЧАТ, ЧЕ НИСКА ПРЕСТЪПНОСТ ОЗНАЧАВА БОГАТ НАРОД !

31

Анонимен

преди 11 месеца

Двойните граждани да напуснат България. Не само Парламента. Те вече нарушиха Конституцията с антидържавна дейност и антидържавни предложения. Двойни граждани ще пипат конституцията.

30

Анонимен

преди 11 месеца

Почна цензурата от фашистката власт на Парламента. 4 БНТ канала нямат място за "Подигравките с Конституцията".

29

ти да видиш

преди 11 месеца

"Предвижда се още служебният министър-председател да се избира измежду председателя на парламента, председателя на Конституционния съд и управителя на БНБ." Каква е тази глупост да накараш ОФИЦИАЛНО да политизираш УЖКИМ независими от политици постове като председателя на Конституционния съд и управителя на БНБ.????

28

Марчето и академика

преди 11 месеца

Кои е прецедател на Конституционният съд? Народа ли го избира, за да има такива права? Интересно е как той ще коментира тези промени? Защо ако е съвестен не се самосезира по: разпределение ба пари от бюджета по брой население. Това не е ли купуване на гласове? Как живеещи в незаконни постройки имат същите права като тези които плащат данъци? Защо има давност на престъпление?

27

Въпросчета

преди 11 месеца

ТЕзи с двойното гражданство каква отговорност носят пред закона? Като тези с българско или имат привилегии? Кирето ще черпи сега? Изпраха го и него като Бойко и Пеевски с тези промени.

26

карибско питие

преди 11 месеца

Христо Иванов пише промени, които Делян Пеески му диктува. Борисов подкрепя промените, за да не го разследват. Но на следващите избори печли Възраждане, а президента е от ГЕРБ ко прайл а сега? Кои назначава управителя на БНБ, за да назначава той служебен министър? Кои назначава прецедалеля на Конституционният съд, за да назначава той служебен министър? Оставам с впечатление, че Пеевски ще назначава всички?

25

Накратко :

преди 11 месеца

МаFFията ще променя конституция,баце! Бог са пази България!

24

Анонимен

преди 11 месеца

ПРОМЕНИТЕ В КОНСТИТУЦИЯТА = СКО ПЯВАНЕ НА ФТМАКА! СЛЕД ТЯХ ЩЕ Е 100% ФИГУРАНТ!

23

Анонимен

преди 11 месеца

Всички тези промени за престъпни и нарушават законите. Двойно гражданство искат Продажниците. За да бягат с откраднатото от България в Турция, Украйна, Канада. Фашистки промени срещу демокрацията.

22

Хабибито

преди 11 месеца

Промени в конституцията се извършват по закон само от ВЕЛИКО народно събрание..... Баси гнусната сглобка. Ако ГЕРБ продължат да са част от това ще изгубят гласовете ни....

21

Нане

преди 11 месеца

центаджиите, ще фалират колонията... ===)))

20

Промяната идва

преди 11 месеца

Копейките нямат абсолютно никаква власт в парламента!! Управляващите ще направят каквото е необходимо за бъдещето на България и никой неможе да ги спре!

19

Anonim

преди 11 месеца

Недопустимо е човек с двойно гражданство да заема изброените позиции.

18

Анонимна

преди 11 месеца

Конституцията не е блокче за рисуване, да си драскате в нея, както си искате господа управляващи.

17

Нане

преди 11 месеца

Сглобката ке падне... ===)))

16

Анонимен

преди 11 месеца

Руските копейки жално вият от болка и ужас, че България има стабилно управление и твърдо върви по европейския си път!

15

За ЕС и НАТО

преди 11 месеца

Пълна подкрепа за управляващите!! България тръгна по правилния път към Европа и САЩ, за ужас на руZките копейки!

14

Анонимен

преди 11 месеца

Сутрината по БНТ проф Екатерина Михайлова спокойно и ясно обясни защо предлаганите тояки са абсолютно несъстоятелни. Да разбираме- обясни колко е некомпетентно управляващото мнозинство.