26

Дони

преди 11 месеца

Къде без мъдростите ти... Румен вече не е име, а диагноза...

25

Анонимен

преди 11 месеца

А от Козяк знаят ли, че Хекимян е безпристрастен ?

24

Анонимен

преди 11 месеца

Александър Йорданов след няколко уискита написал във ФБ, че е щастлив от номинацията на ГЕРБ. Сутринта, като се събудил и изтрезнял, се хванал за главата от себе си и написал пак там, че се извинява за това, което е нацвъкал във Фейса предната вечер. Все пак някаква чест като кореняк СДС-ец. А този другар без да му мигне окото ръси опорките, спуснати му от централата на "коалицията", в която кого всъщност представлява не е ясно.

23

манджурския кандидат

преди 11 месеца

Сега вече ми стана ясно защо БТВ винаги са миришели на ГЕРБ. Безпристрастен, колко да е такъв. Кой човек ще си захвърли кариерата за една нощ, само и само да се кандидатира за кмет, какъвто изобщо не е сигурно, че ще стане. И ако не го изберат, пак ли ще се върне шев в БТВ или ще се пенсионира :)))

22

Анонимен

преди 11 месеца

"Дори Фандъкова да работи добре, хората казват: Нека да направим смяна, да видим дали другият няма да е по-добре."От около 8 години не съм чул някой в софия да е доволен от фъндъка. Всички или я псуват или тихо я презират като безгласен бушон на лойко.

21

Виц на десетилетието

преди 11 месеца

Хека бил безпристрастен. Вижте им само опорките и гостите на бойкоТВ - всичко от посолството.

20

Анонимен

преди 11 месеца

Това ще го кажеш в деня на изборите. Откъде ги намирате такива екземпляри? ПП предлага един КДС-ар до трето коляно, вие - един журналист да управлява милионна София! Имате ли ум или по рождение сте такива без-умни?

19

Мнение

преди 11 месеца

Какви ги говори този динозавър? Вярва ли си?

18

Анонимен

преди 11 месеца

Години наред Хекимян грижливо обслужваше Борисов.

17

Да бе

преди 11 месеца

Вярваме ти!

16

Анонимен

преди 11 месеца

Само да споменем, че като шеф в отдел Новини в босфорТВ хекимянчо взима над 25хил.лв!!!! Ако стане кмет ще взима ДВА пъти по малко!!!! Е вие виждали ли сте арменец или евреин да се прецаква сам?!?! Може би пък като виден българин е решил да работи за Софийката.... Да Да ама НЕ!!! По скоро е решил да гребе(гербе) с големия черпак...Баце му се бил обадил на старозагорскя Гейй... Хахахахаха

15

Ха ха

преди 11 месеца

ТОЧНО за такива новини, медията трябва да има и хумористична страничка ..... Хахомянчо бил безпристрастен журналист ..... ха хахахаха. Ама верно ли ?

14

анонимен

преди 11 месеца

Тия от ПП са толкова нагли, че когато се смени управлението , като нищо ще го бламират, без да им пука какво ще стане с България.

13

хаха

преди 11 месеца

Хахахахаха, това трябва да е в рубриката - виц на деня!

12

Анонимен

преди 11 месеца

Гроб се самозакопаха с тая шушумига

11

Анонимен

преди 11 месеца

От мижаво репортерче Венелин Петков се смили и го направи новинар, да чете новините в топлото студио вместо да обикаля цяла България с оператора в студ и жега, после му даде сутрешния блок и накрая за *благодарност* арменчето взе поста на Венелин като шеф Новини в ББтв. Впоследствие бая хора напуснаха телевизията... Та така за старозагорското арменче.А това че е гей и едно турччче на име Тунджай(туни) го оправяше отзад е просто черешката на тортата.... Абе достоен кмет ще имаме!!!!

10

Зозо

преди 11 месеца

Твърдо за проф. Вили Лилков! Долу мижитypkaтa Тони Цачев!!!

9

ахахха

преди 11 месеца

Работя като журналист от 18 години и смея да твърдя, че такова животоно като безпристрастен и незавсим журналист няма. Журналистът пише това, което му наредят, а нарежда този, който плаща. От тук нататък сами си правете изводите как се става шеф в телевизия с безпристрастност :)

8

Нане

преди 11 месеца

Тоя има избиратели точно един файтон люде... А за харменеца му вервам, той е напрао Дева Мария... ===)))

7

Анонимен

преди 11 месеца

за това ли га беше шеф на новините само ковид, глоби, кпп-та и умрели всеки ден по поръчка на ГРОБ :)))