33

ДО 30 и 31

преди 1 година

Абе слабоумници, не виждате ли че това е постановка - специалитет на цру , това го правят вече 60 години, дестабилизират държави, свалят правителства. В Щатите колко народ изпотрепаха дебилните им полицаи? Ама там е ок нали!

32

MIKE

преди 1 година

Причината в 3 думи: Корупция, върл Комунизъм и Джъстин Трюдо. Спасение за Канада няма да има скоро.

31

Анонимен

преди 1 година

Но за сметка на това в гендерлибералния рай на сащисаните всеки кара ферари и има остров в тихия океан, с яхта и имение. Нали?

30

Сашо

преди 1 година

До Грозната истинаАбсолютно такива са тези т.нар сънародници които неистово подкрепят мракобесните режими,лично се убедих защото познавам такива и наистина са отвратителни и гнусни същества.Ще горят в ада за позицията си и за всяването на омраза и разделение в обществото.И колкото и минуси да щракат импотентните им ботове това няма да промени грозната картинка.

29

Грозната истина

преди 1 година

Потресен съм коментарите на копейките. Защитават мракобесния режим в Иран където жените се третират като евтина вещ, само защото видиш ли Иран е съюзник на Русия. Едно момиче е убито само защото е носило неправилно хиджап. Това ли е света в който искате да живеете ? Искате ли дъщерите ви да ги убиват с камъни по улиците, защото са нарушили забрани измислени от религиозни фанатици?

28

Сашка Попова:

преди 1 година

"... според данни на иранската организация "Хюман райтс", базирана в Норвегия, а над 22 000 души бяха арестувани, според данни на "Амнести интернешънъл... "Мдааа,НПО-та нямат нищо общо с този" спонтанен протест"

27

Оджата от Рибново

преди 1 година

Няма мир под сянката на алахата!

26

Анонимен

преди 1 година

И нека да напомня че в региона целят американските президенти с обувки, а американските бази с ракети. Реално Иран протестира срещу янките, а тук се пускат американските фейкове.

25

Анонимен

преди 1 година

Поредната тъпашка статия за да се храни тролският укропитек от нея. Една ми ти "мъка" в Иран, където произвежда собствени самолети ракети и дронове и даже конфискуват западни кораби. Янките не можаха да махнат Асад и почнаха да спускат опорките за Иран. Току виж укропитека с впн-а станал и джихадиджони. Всички помним и джихадистките знамена на укропитеците в София.

24

Пърцуцов

преди 1 година

Друзя, в момента турски кораб товари жито в Одеса. Да се сещате пуйлото да е давало съгласие? Не? Ами не се сещате защото пуйлото никой не го бръсне за слива вече.

23

Анонимен

преди 1 година

Иран е единствената страна в света където държавата плаща операция и хормоналната терапия за смяна на пола, дори безплатно преиздават всички документи, включително и свидетелството за раждане с новия пол. Дори в извратеното ЕС здравните каси не плащат нищо за смяна на пола.

22

Анонимен

преди 1 година

Всички иранки са женени по няколко пъти, в Иран има "пробна" сватба за 1 ден, и докато си намерят подходящ партньор минават по няколко такива сватби. Има и имами коиоти женят всеки ден жени за пари - така пpocтитуцията става легална - брак за един ден.

21

Анонимен

преди 1 година

Иранките всички са с пластични операции, особено на носа - Cosmetic Surgery Takes Off In Iran (2001)

20

Teo

преди 1 година

E, и - хора, които преди четири века са изгорили Жана'д Арк, или тези, които до 1956 година са имали зоопарк с чернокожи не са стожера на целомъдрието! Всяка цивилизация е длъжна да се поучи от собствените си грешки! Натрапването от вън води до мизерия!

19

Дядо Ви

преди 1 година

Като погледнеш на картата разбираш защо арабите динджии така жестоко се отнасят с жените си. Ами до тях са африканците с големите *** и с тези малки инструментчета има ли друг начин да намерят нещо - еми няма.

18

Лизачи на гъзове?

преди 1 година

А американците ходят ли на интервюта в българското посолство да кандидатстват за българска виза, или си влизат в България като че ли им е бащиния?

17

Лизачи на гъзове

преди 1 година

A какво става с Шенген, след 16 години 6лизане на брюкселски *** българите могат ли свободно пътуват в ЕС като западно европейците, или българите са нещо втора категория хора, втора категория членове на ЕС?

16

Анонимен

преди 1 година

Дедо Байдън-Памперса да му мисли.Вече не е в час и е пълен ***.

15

Анонимен

преди 1 година

Ежедневните престрелки между улични банди се ежедневие в Марсилия. Почти всяка седмица има убити минувачи които нямат нищо общо с бандите, миналата седмица убиха дете момиче с куршум в главата, но пресата го обявява като починала от заблуден куршум.

14

Анонимен

преди 1 година

Да живее Путин.