47

ККК

преди 1 година

Два пъти ме хванаха на тест, осъдих ги, книжката ми върнаха, че е пари взех, само единият път, де. Друсайте, карайте и ги мятайте на съд. Марихуаната легална!!!

46

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 46 : "чакайтИ да променят конституцията" - дано въведат текст забраняващ диалектите в публичното пространство. Няма ли да се научиТИ да говориТИ литературен български език?

45

Анонимен

преди 1 година

Нищо не сте видели още, чакайти да променят конституцията тия палячовци

44

Алооо

преди 1 година

Ами то в листовката на хапчетата си пише, че след употребата им да не се шофира! Като пиете хапчета, си сменете професията и не шофирайте! Защо заради вашата безотговорност да загиват невенни хора?!

43

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 43 : Чудесно, явно си падаш по здравословни неща. А знаеш ли колко здравословно ще ходиш пеш като те хванат нальокан със здравословна ракия?

42

Анонимен

преди 1 година

Ракията е здравословна, понеже пиете само полезния Етилов алкохол. Истинската Бира е само до 4% алкохол и се разваля след два три дни. Сегашната бира има 7% алкохол и за да не се разваля е дадена отровна мъглевина. Истинското Вино е до 7% алкохол, а по магазините е 12 - 13% алкохол .... Тра, Ла,, Ла,, Лекарствата са нашето спасение. Сега като запиташ някой дрогиран: "Какво пиеш?", не знаеш дали мисли за алкохол или за лекарства!

41

Анонимен

преди 1 година

Истинската Бира е до 4% алкохол. Истинското Вино е до 7% алкохол. При производство на Бира и Вино се образува отровния Метилов алкохол, полезния за мозъка Етилов алхол и тежките алкохоли Пропилов и Изопропилов алкохоли, които поддържат живота на червеите и метилите в да просперират в човешкото тяло и докторите да се радват, че сте болни. Медикурата не произвежда лекове за унищожаване на Червеите и Метилите, а за тяхното поддържане да са живички и да ви дават дрога, за да сте дрогирани!

40

истина

преди 1 година

Целта е не бързи резултати,а тормоз на населението.Това е.Как може днес,при такива технологии,една проба да отлежава по десет месеца?Единствено целта на бавенето е тормоз.

39

Анонимен

преди 1 година

Просто отказвайте всякакви тестове и не подписвайте нищо! Късайте документите на място.

38

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 38, страната на абсурдите и късите клечки. Наказват те за медикаменти, които се продават свободно и са напълно легални. И не, няма да си дам колата, защото имам мигрена! И не, няма да спра да шофирам, защото държавата е продънена и някой не ка дър ник е измислил "закон", който е недоносче. И не само това, ами накрая всички ще плащаме обезщетения(и с право ще съдим тази клoakа). Това, което виждаме е следствие от некомпетентност и нака дър ност!

37

Анонимен

преди 1 година

Абе тея тестове демек са пунта мара. Ще пия лекарство, че ми е дошъл мензиса и ме боли корем или съм се разкашляла и ще ми вземат колата, ще чакам половин година резултат, че може и медиите да те лепнат и през това време всички ще те гледат, като престъпник.

36

Анонимен

преди 1 година

До гост 36 : Естествено, когато примитивният неандерталец се чувства безсилен нито да отговори с адекватен аргумент, нито да направи нещо - изпада в безсилна ярост, и започва да обижда. Толкова сте лесни за манипулиране - това е точно реакцията, която очаквах и търсех в коментара си. Да, на комплексарите им отнеха средството за избиване на комплекси, и сега са БЕСНИ! Това ме забавлява.

35

гост

преди 1 година

До Анонимен 26Ама разбира се , от това се кефят такива като вас п ид алчета и им по тентни с развале на ре зба.

34

Анонимен

преди 1 година

тия дето смятат че им е отнето правото да пафнат едно джоинтче преди шофиране - да ходят в сингапур. Там имам смъртна присъда за такива неща. Нека им обяснят правата си, хората може да проявят разбиране :)

33

супер

преди 1 година

Скрининг с отнемане на превозното средство, подмяната продължава!!!

32

до номер 12

преди 1 година

След упойка е напълно противопоказно да шофираш! Не знам що за зъболекар имаш, ама това и децата го знаят!

31

Анонимен

преди 1 година

Сигурен съм че всички дето се възмущават в коментарите са платени агенти на фарма мафията. Развалиха им бизнеса.

30

Бай Дрън

преди 1 година

Извинявайте, ама разликите между хапчета, наркотици и отрова, са точно 0!

29

Анонимен

преди 1 година

Много хапчета дават, защото са си наркотици. Какъвто е този експерт, има ли представа от фармакология. Всички зомбита на хапчета и други наркотици ще бъдат извадени от трафика, а с подобни експерти олеквате

28

Резидент разединител

преди 1 година

А защо не изтестват наведнъж всички депутати да видим какво ще им покаже на тях. И тогава да им се забрани да ходят на работа и да взимат заплата, докато не им излезне кръвната проба и да се разбере фалшиво положителна ли е или истински положителна. Някой май е внесъл много тестове и сега прави луди пари макар и да знае, че тестовете не СТАВАТ. Вземете от тези които правят в Германия или Холандия там поне имат голям опит и със сигурност ще дават реални резултати.