42

анонимен

преди 10 месеца

ДИВАЦИТЕ,нямат свършване,ако ги хванът да ги осъдят да копаят градинки и да засадят нови

41

Анонимен

преди 10 месеца

вгъзpoжденци вероятно, може и чалгари

40

Надяват се...

преди 10 месеца

...никой да не открие срязаното, а хората да си мислят Колко е Некадърно Сегашното общинско управление, че всичките им дръвчета изсъхват!!! Гнусссно !!!

39

Обективно

преди 10 месеца

Съвсем съзнателна мръсссотия!!!

38

Анонимен

преди 10 месеца

Луди Наркоси са за мен. Не са Асан и Айше,, защото те берат от гората и НЕ прикриват деянието си. А и биха взели отрязаното, а тук са оставили целия ствол, само са го резнали в основата. Да не се оправдаваме с тях! Това е налудено поведение на психари или тъпо предупреждение за нещо си.

37

Анонимен

преди 10 месеца

Вандалщина е "чупи, мачка, разбива и НЕ прикрива"! Тук е точно обратното!!! Съвсем съзнателна подлост!!! Такова падение на човешкия дух! Срамота!

36

До 1

преди 10 месеца

Ами спретни ти едно протестче.Или чакаш някой да ти плати?

35

М

преди 10 месеца

Мнение - НЕ е вандалщина, нито простащина, а СЪВСЕМ УМИШЛЕНА ПРОВОКАЦИЯ. Целта е създаване на отрицателни емоции в обществото и повод за плллюене на народа. Това е много гнусно и подло деяние. Дано получат възмездие Свише! Бог гледа!

34

До 42

преди 10 месеца

Точно такива като теб са въпросните ван дали! С това мислене и безмозъчие винаги ще имаме проблеми ! Каква политика дириш в тази откровено хулиганска проява бе мушморок???......Такива не прощават на пейки,градинки,детски площадки,кошчета за отпадъци, автобусни спирки мърляне на стени на къщи и блокове и хвърляне на отпадъци из цялата градска среда!..Всичко се чупи,къса ,мърля,краде и унищожава от подобни умници като теб!.Виждаме го навсякъде и всеки ден!

33

Оксиометър

преди 10 месеца

Живея на Запад в голям град,не пуша,там оксиометърът винаги ми показва 99% кислород в кръвта,дойдох в България за няколко месеца пак в голям град,майка ми си мереше кислородът и й показа 96% кислород,но тя пуши,премерих моя и беше 97%.Значи 2 процента по-малко от нормалното.Но то се усеща,че не се диша в тоя град,само джипки и мирис на бензин.

32

Анонимен

преди 10 месеца

"Дървари" сър.

31

Анонимен

преди 10 месеца

ще ги режат и още как - дърветата пречат, нищо че дворът на болницата е прекалено голям и в него може да се постори цял мол. нали боковата сестра работи там, а на него му спряха кюлчетата и сега са материално затруднени, та ще продават двора

30

Случаен минувач

преди 10 месеца

Ето това ни пречи. Пpocтащината. Това не зависи от обществената система. Зависи си от народа. И през милиционеросоциализма имаше прояви на пpocтотия. Това вече си идва и от домашното възпитание, което всеки получава като дете. За съжаление всеки ден виждам някакви прояви на ниска култура и вaндaлизъм. Нецензурни рисунки върху стени, кучешки изпpaжнения в центъра на тротоара... Всичко това много ни пречи да вървим напред и да прогресираме. Такива сме си и такива ще си останем за съжаление.

29

Анонимен

преди 10 месеца

Нито едно дърво повече!

28

Анонимен

преди 10 месеца

А тези от общината, които секат големи дървета не са ли още по-големи ваднали?

27

Мен

преди 10 месеца

Сега като ги хванат наказание глоба и обществено полезен труд 1 год да съдят дървета !!!

26

Природознание

преди 10 месеца

Екосистема,кръговрат,зависимост на животни и растения,това го учиме и рисувахме в 4ти клас.Но батките инвеститори наливат бетон на всеки свободен метър.В градовете не се диша!

25

Бетономания

преди 10 месеца

На Запад гробищатата са бетонни дупки на етажи,които побират до 3 нива кочези и пак бетонна плочка.Също като новото строителство в бг това ми напомня.Защо на Запад градини,дървета,дорове, а тука само бетон.

24

Фандъчката

преди 10 месеца

Като с паветата...като не стане от първия път,ще стане от 3-я...и комисионни ще гушим 3 пъти...

23

В.Узунов

преди 10 месеца

Що бе. Някой си е пробвал просто ножката. То и аз кат купя нещо ново и кво видя...