75

Анонимен

преди 10 месеца

Това е истинския бай ГАНЯО вижте го само как изглежда говори вижте му номерата алеко ако беше жив шапка щеше му свали евала, евала

74

Анонимен

преди 10 месеца

Хахаха човека разпори момичето като гергьовденско агне че не го задържаха,а сега че Динко му ударил един шамар на тоя лишпер го задържаха :D това само в България :)

73

Анонимен

преди 10 месеца

А МНИМИЯ ПРОСЯК АРЕСТУВАН ЛИ Е ЗА ПРОСИЯ?!

72

Анонимен

преди 10 месеца

Чакай чакай - казваш се Динко и си от Ямбол. Няма какво да се каже повече.

71

Без думи

преди 10 месеца

...Ако ямболията, известен в държавата като ловеца на мигранти, реши да не помага при тежки пътни инциденти по пътищата в Бургаско, държавата остава с вързани ръце, тъй като нито една служба не разполага с техника за изтеглянето на обърнати ТИР-ове....

70

Анонимен

преди 10 месеца

Вместо органите на реда да преследват измамниците, наказват разобличителя им??!! Не, че съм му фен на мачото с ниско чело Динко.

69

Ямболия

преди 10 месеца

Динко е поредния тъпук .колко трябва да си шемет че да му сипмпатизираш

68

Анонимен

преди 10 месеца

Лчителя дали може да ходи по водата и да я превръща на вино?

67

Анонимен

преди 10 месеца

Що за правосъдие??? На измамника нищо, а на човека който го е разкрил глоба!!!!

66

Анонимен

преди 10 месеца

до 69 К'во стана веее, маааалоумник? Разказвам ти истинска история. И знаеш ли защо се заяде? Защото бившето ченге знаеше схемата. Да направи конфликт, да ни видят по камерите и след това да изнуди брат ми без да го съди. Държаха ни 2 часа в ареста, а трябваше 24, пуснаха ни знаеш ли защо? Защото тоя бооооклук бившето ченге поискал 200 лева от брат ми за да не го съди. Брат ми се съгласи и ни пуснаха след 2 часа, а брат ми олекна с 200 лева. Разбра ли веееее, маааалоумник?

65

Анонимен

преди 10 месеца

до 68 Имал съм поне десет пъти да стоят ченгета след сигнал пред моята врата и да ми звънят след сигнал на съседи през годините заради силна музика. Обичахме си шумните купони. Имал съм случаи да звъня на ченгетата, че вдигат врява съседите в полунощ и те са се отзовавали. Не знам къде живееш, в кое село, но аз се намирам в квартал Младост 1 град Варна. Винаги са идвали полицаите. И никога ченгетата не казват кой се е обадил след като ги питам кой е подал сигнала, маааалоумник такъв!

64

До Анонимен 65

преди 10 месеца

До Анонимен 65 - "Преди 5 години влизаме с брат ми във входа на баба ми за да я видим и един слиза по стълбите и ни пита къде отиваме" --- вместо да си благодарен на човека, че следи да няма крадци и т.н. в блока на баба ти и да му кажеш "ела с нас до нея" или "ей сега ще й звънна" и всичко да се реши, вие сте се правили на мъже на човек, който е защитавал баба ти!? И двама младоци на един възрастен - направо сте "мъже". Ако оберат баба ти? Мислиш ли въобще или си комплексарче? Порастни!

63

До Анонимен 62

преди 10 месеца

До Анонимен 62 - "Това не е начина. Нямаш право ... . Ти не си правораздавателен орган. Обади се на ченгетата" - мислиш ли, че "ченгетата" не знаят? Те да не си седят само в районното? Обаждал/а ли си се на 112 за нещо сравнително дребно, като че някой е надул музиката и прави пиянски изцепки посред нощ, че някой луд крещи и заплашва хора наоколо и т.н.? Казват "добре" и въобще не идват в доста случаи! Ако дойдат, казват на престъпника кой се е обадил! Като не си вършат работата, това е!

62

не

преди 10 месеца

ме интересуват историите ти искрено и лично

61

тоя

преди 10 месеца

е наи големия престьпник а динко наи големия мьж

60

Анонимен

преди 10 месеца

Преди 5 години влизаме с брат ми във входа на баба ми за да я видим и един слиза по стълбите и ни пита къде отиваме. казваме му къде отиваме на кой етаж и в кой апартамент, но тоя не искаше да ни пуска нагоре по стълбището. В последствие се оказа че е бивше ченге. И на партера стана въргала, но имаше само хвашане за врата. Брат ми корав, хвана го тоя за врата свали го на пода без да го е удрял. Оня скимтя скимтя и утихна. От камерите ни намериха. 200 лева глоба. На Динко най много 2 бона.

59

Анонимен

преди 10 месеца

Хайде стига с тоя беден човечец, който финансово може да се окаже по-добре от защитниците си! Бедният човечец е в работоспособна възраст, бедният човечец не проси, той лъже, че е инвалид. Същият е като тия с фалшивите телкове. За тях е мрънкане, ама за тоя не. На болен, инвалид, стар и немощен помагам, на лъжец и измамник - не! Болни сакати хора не могат с колички да се сдобият, тоя пък си намерил, късметлия!

58

Анонимен

преди 10 месеца

До 60 Много ми е интересно хора като теб ,как разсъждават. Сигурно по цял ден плюеш ,как няма ред в държавата , а сега си седнал и жалостно защитаващ един мошеник, който нарушава закона. Не сме били знаели положението му ? Верно е ! Обаче ти знаеш ли положението на хората, които остават от парите си вадени с труд ? Твоята логика ,не е приемам. Така се нарушава доверието и към големи дарителски кампании . Освен Динко на този човек също теябва да бъде търсена отговорност.

57

Анонимен

преди 10 месеца

Това не е начина. Нямаш право да му удряш шамари и да го плюеш, Динко. Ти не си правораздавателен орган. Обади се на ченгетата, те ще дойдат колкои да не ти се вярва и ще установят, че е измамник. Сега ще отнесеш 2 бона глоба и толкова, но така не се прави.

56

Анонимен

преди 10 месеца

Чудя се ако го нямаше така "мразения" facebook от някой хора... кой щеше да показва тея неща в държавата? Полицията ли ? Съда ли ? Медиите ли? Нищо нямаше да виждате. Щяхте да сте слепи паткии. Ако не бяха го снимали Динко оня мошеник мързелив щеше просто да си вземе поука и всичко да продължи. Сега голяма сага :))