62

Истината

преди 10 месеца

Хората не принадлежат на никого и не се превръщат в ничия собственост със самия факт на участието си в романтична връзка. Моногамията не е задължение. Не е задължение и да останеш с някого, след като връзката ви вече е изчерпана.

61

Реалист

преди 10 месеца

Насилието не е семеен проблем, а криза, която засяга цялото ни общество! Никой няма право да държи под контрол друга личност (жена)! Нито има право на собственическо чувство над нея. Щом иска да е с друг, това е нейно ПРАВО! Това не е повод да я убиеш, а да я пуснеш и да си намериш друга жена!

60

Мнение

преди 10 месеца

Ревността е порок като завистта.

59

Истината!!!

преди 10 месеца

Пяк дива ориенталска ревност! Психопатите не могат да осъзнаят, че жената е отделна личност, със собсвени чувства и емоции, тя не им принадлежи, нито им е собственост и има право да бъде и да ходи при когото си иска!!!

58

ееееда

преди 10 месеца

за толкова години преход единственото хубаво и смислено нещо е че тото спря да прави видеа . пууууу пак е нещо кво , пак е нещо ! че като нищо щеше да се изсмее и тук *** му аааа

57

Еее

преди 10 месеца

Най обикновен ден за територията. 1-2 убийства....нищо работа. Всички събития които се случват са напълно нормални и логични предвид "развитието" на територията последните 33 години.

56

Жалко

преди 10 месеца

Бог да я прости. На останалите тийнейджърки да им е за урок - да се влюбват в свои връстници, с млади чичковци да се занимават, когато станат поне на 25 г.

55

Анонимен

преди 10 месеца

Няма ли сега Кирил Петков да организира поредния платен протест?

54

Анонимен

преди 10 месеца

Всеки един убийства и трупове. Честита Промяна!

53

Анонимен

преди 10 месеца

18-годишна няма работа с 34- и 32-годишен. Защото вторият тpyn е на 34-годишен мъж. Но и тези двамата над 30-годишни nepгuшu да ги питаш защо не са си у дома при своите 30-годишни съпруги (каквито би трябвало да имат), заобиколени от поне по две малки дечица, ами са хукнали подир агнешката кълка? Да не би пък сводници да са спорили за труженичка? ***, че разбери.

52

Анонимен

преди 10 месеца

Това вече ми напомня времената отпреди половин век в малките градчета във вътрешността на САЩ. Когато с много зор и тичане отърват някое закъсало моме от похитител, шерифът я пита: "Госпожице, защо по това време сте тук, а не в детската стая на втория етаж на къщата на баща ви, където ще сте в безопасност?" Само че за съжаление днес и там почти не са останали такива кътчета, съхранили атмосферата на спокойната, консервативна, провинциална Америка.

51

Анонимен

преди 10 месеца

Какво се косите? Нищо ново под Слънцето - селските пръчки се избиват едно други. Никакви конституции и закони не могат да спрат примитивните хора в желанието им да се покажат, че не само са примитивни , но и престъпни!

50

Хаос

преди 10 месеца

Нещата продължават и без Тото, и без Марков от БАН и другите хора, които бяха санкционирани без по някакъв начин реално да могат променят отношенията в семействата.

49

Неразбрал

преди 10 месеца

Нали вчера костюмирани тарикати цял ден ни обясняваха и разтягаха локуми по телевизията, че Никога повече?Или днес и утре не важи щото са почивни дни събота и неделя!?

48

Анонимен

преди 10 месеца

Класически любовен триъгълник.................в един момент единият разбира и полудява, и тогава става белята..................убийство от ревност!!

47

вероятна версия

преди 10 месеца

Тая малката на 18 г. е въртяла любов с двама мъже едновременно , те не са знаели един за друг. Била са конкуренция и баджанаци..............и двамата са спали с нея!Но единият е разбрал и от ревност е решил да им отмъсти и на двамата..............на момичето и на конкурента си...............след това им е видял сметката!!Лоша работа е ревността...................даже и до убийства води.................ужас!!!

46

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 47. Че то си има. Но те действуват след убийството а не преди това.

45

Анонимен

преди 10 месеца

Да вземат и да измислят един "Закон против убийствата на хора" а не само закони за кучета,котки,криви краставици и трансгендери!

44

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 45. Тва е от бананите

43

Анонимен

преди 10 месеца

Откачи този народ