58

Какво следва

преди 1 година

Насъбраха се много п'родажници в парламента и правителството. Нищо добро не ни чака. Да ни дадат възможност от Брюксел още година и половина да внасяме евтин руски нефт, а сами да се откажем. И какво печелим?

57

Малко за политика

преди 1 година

Първо пристанището, сега дерогацията. Какво още има да отнемат от Лукойл? Явно указанието от посолството на САЩ е да бъде доведена до фалит.

56

Очакваше се

преди 1 година

Пак слугинаж към американското посолства. Дерогацията ни гарантира сигурност на доставките на нефт. Затова я поиска служебното правителство от Брюксел и я получи заради твърдата позиция на президента Радев. Какво печелим ако я махнем? Ще можем да получаваме само нефт през Босфора, а Турция не пуска танкери дад 5000 тона. И по-скъпо и по-несигурно. Но п'родажниците си остават п'родажници. А може би се канят да прехвърлят дерогацията към някоя друга фирма на "наши" хора. Дивотиите им все растат.

55

Пак по опорката?

преди 1 година

До ПУТИН , ***..: По-голяма г'лупост не можа ли да измислиш? А и какво общо има с темата.

54

Анонимен

преди 1 година

А Дънди прешъс не можело, а?

53

ПУТИН , КАПУТ..

преди 1 година

Вече ЕС ще граничи с Китай!

52

НЕМА ВЕЧЕ ЛУКОЙЛ..

преди 1 година

Ше има "ШЕЛ" и ТОЙ е добре дошел....хахахаа

51

Вьзмутен

преди 1 година

Този трябваше да е следствен но - парапетите го изпраха и махнаха гешев

50

Анонимен

преди 1 година

Зимата мутрите ще ви - убият от глад като влезе евтиният - петрол през прекупвачи и бензина стане -6 лвСтари схеми

49

Анонимен

преди 1 година

Може ли господинът да обясни как се купува дървообработващо предприятие за палети за неговите родители и как за следващите 3 години се извлича/планува 41 милиона печалба при съществуващи закони за декарбонизация?

48

До 41

преди 1 година

Най голямата европейска държава...преди Путин ,бе Русия. Но..Путин обърна Русия към Азия и вече е васал на Китай.От Петър Първи до Путин, Русия се е стремяла на запад..И едно джудже от бункера, прецаква повече от три столетия стремежи на руския елит. Ето това никой в Русия няма да му прости и името Путин ще е мразено,оплюто и с право низвергнато.

47

Браво

преди 1 година

Колкото сме по близко до Русия, толкова сме по близко до просия.Има ли нефтозавод в света...20 г. Да трови жителите на 100 х.град и в замяна да не е внесъл един лев данък печалба. Има..в България, Бургас..Лукойл.

46

Диян Левчето

преди 1 година

с нова далавера :)

45

Хахаха

преди 1 година

Коалицията ГЕРБ ПП ДПС На изборите наесен тея ще загубят яко електорат, такива предатели като подб не бях виждал до сега

44

Чобан Шабан

преди 1 година

Поотслабнал е горкия. Не го канят вече по ловните дружинки на чевермета

43

ББ

преди 1 година

*** на лекар човече,злобата те убива!дерогация...ама путин ни обяви за вражеска и еднолично спря спазването на договори??доста руски...се опълчвате на г-н Борисов!!!преврат ли ще му спретвате???Те сте фактор...вътрешни...обслужващи...грабещи Народите си!!!САЩ с 200 няма начин!!!камикадзе сър...от хаскьово..Война е..и всеки платен от путин е...цел!!Бог да пази САЩ!няма правила вече...САЩ!!!губите време и ресурси..доверие ..да даваш шанс на хитлер е като да даваш на..дЯвола Света ни ще изчезне

42

Анонимен

преди 1 година

Дано Затворите не само Лукойл но и АЕЦ... След това ще можете на воля да си купувате правилния ток и петрол. Ще ви остане и последния ход, да затворите държавата.

41

Ха-ха

преди 1 година

Абе оу, дерогацията е от полза за България, а не за Лукойл! Ама националните предатели не ги е грижа за държавата, а за собствените им крадени пари!

40

Анонимен

преди 1 година

Браво. Бой по руската кратуна.

39

До ямболия

преди 1 година

Още един бягал от час по география..... знаеш ли коя е най голямата европейска държава бе, ***....ти на училище ходил ли си? Освен Винету и Кодекс Козяк нещо друго чел ли си?