37

нехранете

преди 10 месеца

гълъбите - влезнали в перките, излензали , а печен на скара Гълъб няма .

36

"Останаха ли пи

преди 10 месеца

Познавах един пилот, 90-те години. Доколкото разбирах, летеше над Близкия Изток. Разполагаше с много средства и пилееше с широка ръка, но беше винаги адски изнервен, викаха ги в последната минута, и (кой знае защо) винаги летяха през нощта. След време разбрах, че е бил убит - при полет, пак там, в Близкия Изток. Нали се сещате какво са превозвали... Сигурно са сладки престъпните парички, но често не могат да им се радват дълго. Но пък много често остават весели вдовички-като шаврантийка Даринка!

35

то си има

преди 10 месеца

много случаи на повредени апарати и кацат на магистрала, на поляна, на покрив на къща даже имаше . Преди полет малките самолети не ги проверяват , а причината е вятъра . Кви птици - Орли, Гарвани, на село има Жерави - те пътуват във формация . Щом няма пера пилота е самокатастрофирал . Това е . Що да тори със самолет, само той знае. повече няма. Богат Земевладелец . Остава без субсидии.

34

№2

преди 10 месеца

До до Спец No1:Че тогава Ф 16 за какво ги платихме?Нали да пръскаме розовите масиви в Казанлък?С Гърция ли ще се бием?Те имат 350 от тях.

33

а..не.

преди 10 месеца

До Анонимен::ще вземаме под наем пилоти.На нашите не им признават дипломите.

32

Бат Пею

преди 10 месеца

Тва сигурно са от ония "карнобатските" птици бухахаха

31

Анонимен

преди 10 месеца

Много интересно кой му е разрешил да лети?? Все пак някой му е поръчал да направи този вираж..

30

Анонимен

преди 10 месеца

До TotenkopfТаралясника е полски хахахахаха

29

Totenkopf

преди 10 месеца

Хахахах дайте му медал за храброст само напълно луд човек би се качил в тоя руски ръждив таралясник хахахха

28

перковци, а не перки

преди 10 месеца

"перки" има в черепната ти кутия, анисийо, както и на повечето коментатори. самолетът има "витло" или дори "пропелер", а понякога и турбовитлов двигател, разновидност на реактивния. когато в последния влезе птица или друг предмет се начупват лопатите на компресора и същият се разрушава. това се случва за секунди и е фатално на малка височина. мир на душата на загиналия. поне е вършил полезна работа за разлика от вас.

27

Анонимен

преди 10 месеца

Явно повечето коментиращи тук не са виждали селскостопански самолет дори и на картинка

26

не е платил

преди 10 месеца

за ***, да гони патиците . Един тарикат със самолет минава незаконно зелена граница и прекарва мигранти . Скоростно пикиращи и нископрелитащи чайки изтребват авиациите и в гърция . Кристиян се оправдал с катерички между перките, ама сиса го врътнала на съдята . Без профилактика и без парашут неможе бе

25

Анонимен

преди 10 месеца

Бреййй, Сичкото авиоразбирач се е събрал тук, направо се чудя как още не е избистрена баш причината за катастрофата. Жалко за пилота.

24

Анонимен

преди 10 месеца

Кви са тия перки дето влизат птици в тях ? Какво да кажат пилотите на първите самолети от Първата световна война кото са стрляли през "перките", които са били дървени снабдени само със стоманени отражатели на куршуми а не синхронизирани.

23

Анонимен

преди 10 месеца

Едва ли има подобна случка - няма ни имена на пилоти ни на фирми ни истински снимки а архивни.

22

Анонимен

преди 10 месеца

Какви птици, тоя барутник е с ДВГ.

21

Анонимен

преди 10 месеца

Брадчеди, има и самолети с турбовитлови двигатели бе...Не са казали какъв самолет е. Разбира се в турбовитловия по-трудно че попаднат птици, но все пак...

20

Мислете...

преди 10 месеца

За старото време...

19

Alex

преди 10 месеца

Турбо *** или Дромадер съдейки по картинката. Ако е от тази катастрофа де. В общи линии самолети купени по социализма. Демек трябва да бъдат заклеймени като антидемократични и т.н.

18

селянин

преди 10 месеца

на времето бачках в селскосопанска авиация исключително рискована дейност най много загинали пилоти и да кажа за най великия самолет Ан-2 проектиран 1915 година и до ден днешен се експлоатира от полюс до полюс