463

Анонимен

преди 10 месеца

Смяната на една вражеска армия с друга вражеска трудно може да се нарече освобождение.

462

Анонимен

преди 10 месеца

Тук един писал за Иво Инджев и книгата му "Измамата Сан Стефано". Хайде да кажем и за Иво нещичко. Както много други, лаещи в екстаз срещу "Масква", човечецът е учил в същата тая Масква. Т.е. - произход от привилегировано комунистическо котило. Като Агов, Плювнев, Тагарефф и много други. Та пак към Иво - с какво се е занимавал в Масква, ще питате. Ами просто - с алкоxoлизъм. А защо я мрази толкова - пак просто. Носят се слухове, че след пиянска оргия бил изнаcилeн от съветски хулигани. Кой знае?

461

Аз

преди 10 месеца

Ако нямаше 3 март, нямаше да има 24 май и други български празници.

460

До Калибър

преди 10 месеца

Не се опитвай да мислиш, не ти е разрешено от посолствоТО

459

Анонимен

преди 10 месеца

Не съм съгласна българофобите от ДБ и ПП на НПО заплати да определят националния ни празник!

458

Анонимен

преди 10 месеца

предател

457

анони

преди 10 месеца

Преди време един,от тия политици,които сега с лека ръка искат да заличат събития,и история,в съседна нам страна,с ръка на сърцето,и със сълзи в очите,се кълнеше,че не България е негова родина,а тази,в която е в момента.Същото мислене,и със същата нагласа са и тези *** там,на които им щукна тази еротична мисъл да пренаписват историята ни!!!!

456

афи

преди 10 месеца

Това е нашата-българската история,и така,както ние не определяме кой и как да си празнува своята,така и ние не желаем друг да ни я пренаписва!Героите,дали животът си,за да можем сега ние да се радваме на него-Ще се преобръщат в гробовете си,от това кощунство с паметта им,която не се зачита!!!!

455

Анонимен

преди 10 месеца

Българио, за тебе те умряха...

454

Анонимен

преди 10 месеца

Долу ръцете от 3 март. Гражданска война ли търсите? До кога ще разединявате народа и ще прекроявате историята? Бо...клуци! Пре..датели!

453

Анонимен

преди 10 месеца

Виж какво плешив см.ешнико. Без Освобождението днес нито празник на българската писменост щеше да празнуваш. нито щеше да пишеш на кирилица.

452

Анонимен

преди 10 месеца

КАНА СУБИГИ ОМУРТАГ ? -- КАНАСУБИГИОМУРТАГ(оригинален надпис без интервали) --> КАНАС У БИГИ ОМУРТАГ = КНЯЗ В БОГА ОМУРТАГ

451

Антибългари

преди 10 месеца

ППДБГЕРБ+ е най-антибългарското правителство за цялата ни история.

450

Анонимен

преди 10 месеца

КАК бе ху*йо изпразнен, ще променяш празника без ВНС от 400 депутати и мнозинство от 2/3 на 3 четения ????? КАК....??? Вие всички до един там сте една правна 0! Начело с Ристю Бойкикев, адвокат и министър без един работен ден и спрени адвокатски права!

449

Анонимен

преди 10 месеца

3 март обединява българите. 24 май също обединява, но това е и празник на всички използващи славянската писменост, т.е. не е чисто български празник.

448

Анонимен

преди 10 месеца

3 март,най българския празник,не ме интерсува целите на руско - турската война, но без нея още щеше да носим фесове,да ни режат *** и да носим мюсолмански имена

447

Плач

преди 10 месеца

Жалкият *** от снимката знае ли, че ако не беше 3.03.1978 г. нямаше да се говори за 24.05?

446

Анонимен

преди 10 месеца

За създател на илирийската идея се сочи Винко Прибоевич със издаденото от него през ч532г. във Венеция "Слово за произхода на увенчаните със слава славяни". (забележете думите слава и славяни!!) която търси идеологическа формула за да оглави "славянското" множество, изгубило държавната си независимост при падането на българското и сръбското царство.

445

Анонимен

преди 10 месеца

Папа Климент VIII подготвя военен съюз между Испания, Австрия и Полща за война срещу Османската империя, предвидена за 1593г. На 14 април 1595г. австрийския император провъзгласява, че приема под своя защита християните в Босна и съседните и земи. За създател на илирийската идея се сочи Винко Прибоевич със издаденото от него през ч532г. във Венеция "Слово за произхода на увенчаните със слава славяни". (забележете думите слава и славяни!!) която търси идеологическа формула за да оглави "славянско

444

:)

преди 10 месеца

И кога ще реабилитираме българската азбука, наречена пренебрежително "руни" и която дава голяма част от буквите на кирилицата?