101

нн

преди 10 месеца

Бърз поглед към коментарите и веднага става ясно, че според повечето хора държавата е виновна за преобладавщата фигура тип ТОЛУП на българина. Преяждане с мазна храна, злоупотреба с алкохол и никотинови изделия, застойни процеси в тялото, духа и мозъка.....очакването е някойда дойде и да ни оправи пак.

100

Анонимен

преди 10 месеца

По думите му не осъзнаваме как България бавно и постепенно се стопява. Така са наредили от посолството и заповедта се изпълнява.

99

Анонимен

преди 10 месеца

Толкова е всеобхватен проблема и зависещ от много фактори че няма накъде. И понеже от 30 години сме на самотек държавата и се получиха такива интересни слоеве. Най бедните в страната по селата сега съм по родопите примерно са най здрави и най качествена храна ядат, чиста вода чист въздух спокойствие в природата 1500м н.в. няма обхват няма телефони най много столетници. От друга страна батките с тумбаците дето се тъпчат с ***, регулярната *** по панелките на работа банички, кибапи бири.

98

Анонимен

преди 10 месеца

Всичко хубаво,ама гладна не мога да заспя.

97

Анонимен

преди 10 месеца

До 98 - Кви ги плщиш ве тард?

96

не му трябва

преди 10 месеца

на българина здравословен начин ан живот,на него от ллката му се втълпява,че е богоизбран,че косъм не може да му падне от главата,че господ е българин и знае,че каквото и да прави,с каквото и да се тъпче нищо не може да мус е лучи и си е така,аз блен българин не познавам,здрави са като камък въпреки,че плюскат и пият като за последно,не се движат,защото не им се налага да работят,парите си ги крадат и падат от небето

95

НЯКОЙ

преди 10 месеца

Така е защото няма държава. В магазините продават много ***, но държавата нищо не прави. Ако пък се открие нарушение не може да се съобщи кой е производителя, какъв е тогава смисъла от всичките проверки. Що па тези експерти не кажат с нашите доходи каква храна може да се купи. А пенсионерите като нямат пари за хляб торти ли да ядат?

94

Еххх

преди 10 месеца

Мафията в България прави пари от отровата по магазините ,Държавата е мафията ,месото е вносно с истекъл срок всичко е отрова СЛАВА НА ДЪРЖАВНАТА МАФИЯ.

93

здрави

преди 10 месеца

прави и бодри. марули, домати, диня, хляб цял ден с асансйора - нагоре, надолу. Като се разплуя и грохна и не ми се говори от заспиване и мързел. Куката е бодра , като ще яде и като ще се разхожда. Жените са слабо-потентни , а над определена възраст озлобени от критическата

92

Дейвид Айк

преди 10 месеца

Управляват ви гущери от хилядолетия , целта им е в много скоро време да въведат базовия доход - където за да го получите трябва да изпълнявате това което кажат, да пиете кална вода , да се храните с скакалци , и да не правите повече от 10 крачки на ден защото чипа , който ще ви бъде вграден ще подаде сигнал и баретите ще ви изхвърлят от някоя скала , и всички ще гледат както е било в Рим.

91

Анонимен

преди 10 месеца

Защо не си купувате био домати за по 15 лв. килото ами купувате Турски, Гръцки и др. от по 2 лв. килото. Има по магазините и хубава храна, но въпроса е колко хора могат да си я позволят. Кой е виновен, че 90% от населението няма пари и едва крета??? Ограбихте държавата и сега се чудите защо хората ядът ***!!!

90

Анонимен

преди 10 месеца

Храната няма да става по-добра. Колкото повече хора има на този свят толкова повече храна ще трябва за да се изхранваме и толкова повече ще натделява евтината. Защо според вас в Америка се отглежда толкова много царвица? Защото е евтино. По-скъпо е да се отглеждат животни или чисти био продукти без ГМО и без нитрати. Пак се радвайте, че не сме като като някои страни, където и едно ядене на ден не могат да си позволят.

89

Анонимен

преди 10 месеца

Това е тайната на здравословното хранeне - да се храним с максимално близки до природата храни ---- Ако не говори глупости, значи сурово месо, зърна на пшеница от полето и разни корени ще са идеални.

88

Анон

преди 10 месеца

Нормални при тези условия на живот. Масово хората не печелят достатъчно пари и нямат възможност да си купуват качественна храна, а взимат евтиното и вредното. Или такива, които работят като волове и ядът накрак някакви вредни полуготови ***.

87

Ванката

преди 10 месеца

Основен фактор е стресът, а него ни го докарват любимите управляващи. Народът се мъчи първо да оцелее. Когато хората са спокойни и сигурни в битието си, тогава се стремят да го надграждат.

86

Анонимен

преди 10 месеца

Надявам се всички да разбират как работи света. На върха на пирамидата са свръх богатите, които живеят здравословно. След тях надолу по вертикалата както следва. За България е отредено да бъде периферия, с затихващи функции ( по проф. Христов ), със съответните слугинаж и съпорт, както се смята за необходимо, както и депо за износ на човешки ресурси и евентуално заграбване на български територии, естествено по законен бизнес план. С други думи бананова република от латиноамерикански тип.

85

Веско

преди 10 месеца

До Анонимен 76 - - - - - - И кое ви е 60% полуфабрикати по-конкретно? Явно си е мързел, щото у нас освен консервата домати и чат-пат някакво обработено месо за сандвичи друг няма.

84

дедо ви

преди 10 месеца

това с некачествената храна е от момента в който станахме зависими от брюкселските милионери които ни казват какво да ядем и пием напълвайки ни държавата с продукти пълни с химия . помните ли забраната върху кривите краставици че нямали търговски вид :) а това за движението е личен избор .

83

Анонимен

преди 10 месеца

Македонската наденица е най-качествена.

82

Ми ще загива

преди 10 месеца

като гласувате за копейкин и сие, и това ви е много