102

СМЕЕЕЕХ

преди 10 месеца

Семейство Байдън са нещщасстници които играят на дребно за някакви си 5-6 млн. Даже банкянската ти.ква усвоява в порядъчно по-големи мащаби.

101

Dj

преди 10 месеца

Отдавна е ясно че Хънтър Байдън е получавал подкупи. Самият факт че работиш в Буризма а баща ти е вице, от който зависи помощите от сащ е ясно. Джо Байден винаги е казвал че за бизнес със сина си не говори, но с този документ се разбира че не е така. И не е само Украйна, Китай и Румъния също са плащали на памперса. Бай Дън излезе прав

100

Анонимен

преди 10 месеца

До Ром"с Ами, всъщност няма кой да ги натисне, щото май посолството се е погрижило навсякъде да има топ политици и НПОта на хранилка. Но пък има надежда за натиск от вътре. В момента въпреки дивия вой на либерали, зелени, транс и т.н. топ хитът в класациите е "Try this in a small town", а "Sound of freedom" e на върха на бокс офиса. Все повече хора надават глас за промени, така че има надежда. Разбира се, хранениците на демократите мълчат като пукали...

99

Четем

преди 10 месеца

Документ с твърдения от информатор,който изричното потвърждава, че не знае дали това, което казва е истина. САМО АЗ ЛИ РАЗБИРАМ КОЛКО Е СМЕШНО?

98

Малко за политика

преди 10 месеца

Най-малкото е търговия с влияние. Дайте на сина (Хантър) за да получим от бащата (дядо Байдън). Американски проблем си е - да се оправят. А това, че в Украйна копупцията е на почит не е тайна.

97

52847

преди 10 месеца

Склерозиралия кравар бай Дън скоро ще бъде балсамиран...Старческата деменция му личи от километър.Прилича на мумия ,движеща се от някакъв повреден механизъм.

96

Анонимен

преди 10 месеца

поредните руски шашърми, шмети капели!

95

Анонимен

преди 10 месеца

Тоя май ще го рециклират

94

Ром"с

преди 10 месеца

Хънтър Байден е работил при Коломойски (укарински олигарх) със заплата 50 000 долара месечно..това е без милионите бонуси..Коломойски финансира преиденстката компания на ...Володя Зеленски ... .Натам може сами да се досетите ... както и че Хънтър е акционер в американската фирма която пък има участие (акции) в украинската фирма за пренос на газ от Русия към Европа ..много са "завързани" нещата на фамилия Байденови с Украйна.Във Белият дом два пъти намират наркота ..нашите медии -мълчат...

93

Дядката

преди 10 месеца

Каква излагация за великите щати!Американците май ,май са си една престъпна държава и нищо повече! Войни ,рекет,намеси във вътрешните работи ,нежни революции ....ами все с такива мръсотии се занимават! Няма ли кой да ги шибни през пръстите?

92

НЯКОЙ

преди 10 месеца

Не е вярно, това е руска провокация, това е работа на Путин. Абе с една дума Путин е виновен.

91

ухаа

преди 10 месеца

Нямам търпение това да се окаже доказано вярно! Да видим как ще го заметат.

90

Анонимен

преди 10 месеца

.."информаторът е заявил, че не може да гарантира за точността на информацията, която предава."Ясно,разработка на КГБ(ФСБ),за очерняне на Байдан.

89

Анонимен

преди 10 месеца

бългаски канадаци на Ниагара коментираха че в Канада такова ниско ниво в политиката и то накичено с лъжи за гражданства и някакви не в професионално отношение чисти образования и дипломи не само няма но и не било имало с каквото Киро ежедневно се самонакисвал особенно с арестуването на Ген. Борисов и последвалата мужка полит еротика

88

Ха-ха

преди 10 месеца

На дедо Сорос хорицата-алчни и крадливи.

87

Анонимен

преди 10 месеца

Никога не е късно да станеш за резил!

86

Анонимен

преди 10 месеца

За Путин невъзможно да излезнат такива документи. Опита се Навални този, онзи ама да речем, че такива работи в Русия не се случват или поне не се документират.

85

Спеца

преди 10 месеца

Нормално е щом началника на нашите управляващи евроатланици краде и те да са крадливи като него , даже и повече!Дерзайте грабители народни!

84

Анонимен

преди 10 месеца

И с тази статия, и без нея сме наясно как функционират нещата. До висока позиция ще те допуснат само ако си изцапан, а когато вече не си нужен ще разкажат на всички за изцапването ти. Ако случайно някой не много изцапан стигне до върховете се включва четвъртата власт, за да гарантира изцапване в очите на обикновените хора. Именно затова всички медии цапаха Тръмп.

83

негласуващ

преди 10 месеца

Това целият народ го знае !И платените ни от Посолството марионетки го знаят но ни правят на aбgaли!