44

Анонимен

преди 1 година

Мен ме изгубиха не с коалицията а с ДС чедото - ще гласувам за други и на парламентарните избори FU.

43

НиковаПовечеСДС-Чума

преди 1 година

По ехидната му усмивчица личи,че е шмекер,сиреч - СДС-сар от старо,ненаяло се комунистическо Котило.

42

Софиянец...

преди 1 година

НЕ ГЛАСУВАМ ЗА КОМУНИСТИЧЕСКИ ОТРОЧЕТА НА ДС/БКП!

41

Прожектор

преди 1 година

Това, че много бивши СДС и ДСБ избиратели не припознават едно ченге-копой с генералски пагони за свой лидер, не означава, че са фенове на Банкянската мафиотска мутра с генералски пагони. С издигането от граждански инициативен комитет на кандидатурата на проф. Вили Лилков от ДСБ, десните избиратели на София сега ще имат възможноста да избират между червен ДС "капиталист" и автентичен син демократ.

40

Анонимен

преди 1 година

Тоя е кандидата на Тиквата. Помнете ми думата

39

Реалист

преди 1 година

До Успех ! Тоя евреин е като дялан камък . Винаги ще му намерят място .

38

Не!

преди 1 година

Твоята кандидатура ще раздели десните, долен, коварен и нагъл герберастки лакей, дето лиза *** на Фандупковата даскалица и си затваряше очите пред чудовищната корупция в столична община, пред корупцията и грабежите! Ти защо напусна ДСБ бе, Лилковия? Защото ти платиха от чекмеджето ли?!

37

анонимен

преди 1 година

малко ме съмнява да спечелиш изборите наесен само обичаш да *** паричките на герб

36

Успех !

преди 1 година

С издигането от граждански инициативен комитет на кандидатурата на проф. Вили Лилков от ДСБ, десните избиратели на София сега ще имат избор измежду червен ДС "капиталист" и автентичен син демократ.От интервюто му в "120 минути" по БТВ се вижда от птичи поглед, че за разлика от досегашните клиширани словесни изяви на момъка Васко с Благоевградско образование по бизнес-администрация, професорът по ядрена физика и бивш зам. председател на СОС Вили Лилковплува в свои води в проблемите на София и има ясна концепция и визия за тяхното решаване.

35

Същия този

преди 1 година

Гласуваше по команда на Герб в СОС а сега идвали не бил десен кандидат. Издигнат от ГЕРБ в сянка. Отврат

34

Анонимен

преди 1 година

До Бобо- Щом има еврейска жилка, значи има и голям шанс да спечели изборите. Хората от този етнос са с големи връзки и се подкрепят един друг, не са като нас да се ядат един друг и да си пречат. Беше солиден седесар още през 90-те години, независимо какви са били близките му по бай-Тошово време.

33

Софиянец

преди 1 година

За разлика от изсмуканите от пръсти клишета на момъка Васко с Благоевградско образование, от интервюто.му по "120 минути" на БТВ се вижда от птичи поглед, че професорът по ядрена физика Лилков, бивш зам. председател на СОС, плува в свои води в проблемите на София и има ясна концепция и визия за тяхното решаване.

32

МУРЗИЛКА

преди 1 година

Терзиев е наследник на ДС,а ти не си.Ти беше част от партията,която подкрепи Борисов и видяхме докъде стигнахме.За тези 18 г.управление на ГЕРБ не видяхме да излизаш и показваш недъзите,да отправяш критики.Софиянци отново ще бъдат излъгани и герберските мутри ще продължат да управляват.За пореден път мафията има ход.А тези,които побързаха да излъчат Терзиев е видно че и те играят с мутрите.Старите т.нар.седесари отдавна са престанали на ГЕРБ-вижте Васко кръпката,Богдана,Милена и пр.

31

анонимен

преди 1 година

абе професорче я кажи колбко пари открадна от минно геоложкия университет май алчността ти няма край нали професорче винаги си бил ог герб

30

Анонимен

преди 1 година

Да намерим някой жив внук на другаря Лилов за кмет.

29

Анонимен

преди 1 година

БОЙКО БОРИСОВ АГЕНТ НА ДС

28

Анонимен

преди 1 година

ДС КАНДИДАТА НА СДС

27

Анонимен

преди 1 година

Кои са ,,десните,, ??? В Европа десните са тия които искат свобода то ЕС за родината си . Алтернатива за Германия , Люпен . В България левите ли са десни ???

26

Бобо

преди 1 година

Вили е от Видин. Майка му е еврейка а баща му е бил някакъв бригадир в цигарената фабрика лека им пръст.Вили се развежда с първата си жена учителка по руски. И отива да следва в София . Брат му е пиянде активист от СДС още при Костов.Съседи ми бяха мога да кажа че по Тошово време живееха много добре имаха роднини в Израел. После си взеха некакв имоти по центъра на Видин.Бяха си хора но партията после станаха най големите демократи.

25

Анонимен

преди 1 година

Време е и София да насерете, да може и по-зле да стане!