74

ало сайта

преди 1 година

Защо тази новина се "спотайва" някъде в небитието, а не е топ-новина? Все едно Асен Василев (министър на финансите) да каже, че току що си е получил документа за напускане от ЦРУ! Вече официално не работи за ЧУЖДИ СЛУЖБИ ЗА СИГУРНОСТ, явно за него и ВАС няма проблем! Но за мислещите ИМА и то ОГРОМЕН! А фактът, че такива новини не са водещи, показва че служите на властта! Опровергайте ме - сложете тази статя за водеща и я задръжте там!

73

ЗАТВОР

преди 1 година

Аз го пуснах на запис от Парламента, когато го каза, защото милех, че нещо не съм разбрал правилно или някаква грешка има. ОТ ТРИБУНАТА НА ПАРЛАМЕНТА - напълно официално тагарев си призна, че той-човек работил за УКРАИНСКОТО министерство на ОТБРАНАТА в миналото, в момента работи като МИНИСТЪР НА ОТБРАНАТА на БЪЛГАРИЯ! Като такъв дава ОРЪЖИЕ от БЪЛГАРКСАТА АРМИЯ на СЪЩАТА УКРАЙНА, въпреки мнението на народа! Разкри се като агент на влияние и ТОВА Е САМОПРИЗНАНИЕ ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ ДЪРЖАВАТА!

72

Народе

преди 1 година

Народе, Събуди се Народе!

71

Анонимен

преди 1 година

Не бил получил и гривна от украинците, ами да не би украинците да са го поканили, много са знаели, че има такъв спец Тагаренко. Който им го е пратил, той му е плащал, така че му вЕрвам, не е вземал гривни, а друга валутка.

70

сиромах

преди 1 година

Щом си бил там без никакво заплащане,значи си свикнал на фотосинтеза и поради това тук в България трябва да се откажеш от заплатата си!Можел си за Украйна,значи маожеш и за нашата страна!А,ако си давал акъл на украинците как да бомбардират донбаските републики,направо заминавай за там и повече не се връщай!То и без друго много няма да се върнат вече!

69

"САНИТАРИ"

преди 1 година

Първа група - Плажуващите у нас и транзитно преминаващи за Гърция укри. Втора - Всички от Атлантическия клуб барабар с чистачките, шофьорите и охраната щото там невинни нема. Трета - Коментаторите по TV и радио студията, които НАЙ-НАПОИТЕЛНО ни набиват в главите как укрите се бият срещу руснаците и за нас - демек назаем, което в даден момент ще трябва да си платим, естествено че с кръв! В тая група и мисирките, които им подръжават. И най-добре Магарев като познаващ страната да ги води.

68

Анонимен

преди 1 година

ИМА ТАГАРЕВ ИМА ПРОБЛЕМ, НЕМА ТАГАРЕВ НЯМА ПРОБЛЕМ

67

Анонимен

преди 1 година

Ами да отива в Украйна и да си я съветва бе ,какво ми я набутва тук.

66

Анонимен

преди 1 година

ясно защо урките ги бият като "мачка и дирек"...

65

До Анонимен 56

преди 1 година

"Не харесвам ПП-ДБ, но Тагарев ме радва. Не цепи басма на русофилите. :)" - НалЕ? Той и по онова време, кога учи в руската академия, хич не беше русофил! Безполезни ветропоказатели! Всъщност, не, за тях си имат огромна полза!

64

Христо Христов

преди 1 година

Направо Исус - работел безплатно за идеята.

63

Анонимен

преди 1 година

Това не е конфликт на интереси, защото България не предявява никакви претенции към никого, явно нямаме национални интереси!

62

Сашо

преди 1 година

Може и доброволка в Украйна да отиде.

61

към путинистите

преди 1 година

Ходенето със свалени панталони ще ви навреди на здравето . Че сте без топки това се знае но не го показвайте , нехранимайковци .

60

Анонимен

преди 1 година

Прав е човекът, има си кауза, и тя не е за злото от изток.

59

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен56Не харесвам ПП-ДБ, но Тагарев ме радва. Не цепи басма на русофилите. :)-------------------------------------------------------------------------------------------Ти осъзнаваш ли че тоя на когото се възхищаваш ни тласка към войната?

58

БАНко

преди 1 година

УБИЕЦ !!!

57

Анонимен

преди 1 година

Той затова в профила си е с украинското знаме зад гърба си. Да се знае за кой работи.

56

Един

преди 1 година

Американците тука лесно минаха...за няколко долара повече на такива като Тодоренко Тагарчук,Кирчо и кокорчи лесно и безобидно превзеха страната!Не е като да съсипят такава голяма страна като Украйна с война и погребване на стотици милиарди долари!Да не говорим за Ирак,Либия,Афганистан,Сирия и т.н.!Тука им е най лесно!

55

Нане

преди 1 година

Вижте, как изглеждат назначените ***... ===)))