63

Анонимен

преди 1 година

Ми няма да получи,защото ако получи-отан ще получи спешна пратка!Със хиперзвуков куриер! :)

62

Александър

преди 1 година

И ко стана ся? Укрите превзели две ниви и един синор ли? Алоо, A...la, изпи ли си таблетките? И не шмръкна ли поне???

61

Александър

преди 1 година

Мислех, че само в територията на изгряващата месечина има изкукали, а то имало и на други места! Да живее Тръмп!

60

R.A.T.M

преди 1 година

Украйна и Грузия никога няма да бъдат в НАТО поне с териториите, които ги познаваме. По-вероятно е в Мексико, Венецуела или Куба да има китайски или руски бази.

59

war_Gonzo

преди 1 година

Писдосьi, гласоподаватели на ГРОБ, ДъБъ и ПъПъ, само след няколко месеца когато този бандидско-фашистки режим се стабилизира в страната ни с помощта на Брюксел и Вашингтон и започнат още от тази есен " да ви звънят" по вратите, за да ви събират запас, ще бъде "блян за вас" ако се измъкнете от БЛАТОТО НИ и забегнете в Русия за да спасявате живота си . . .ако братушките въобще ви приемат да преминетеграницата им !

58

Анонимен

преди 1 година

Ко НАТО бе старчук!

57

fact

преди 1 година

апачите си мислът, че като избият *** ше заслужат место във форта на бледоликите? Ми не, бледоликите просто ше избият и тех за да земат земите им.

56

Анонимен

преди 1 година

Украйна е просто фронт където юроатлантиците да водят скрита война с Русия

55

Анонимен

преди 1 година

Верваме ви !?!?

54

Анонимен

преди 1 година

Редовна рубрика за събитие, което никога няма да се случи: "Украйна в НАТО". Главатарят на терористичната организация НАТО Йенс Столтенберг заяви, че Украйна може да се присъедини към НАТО след края на войната с Русия. Има обаче план за действие, който Украйна трябва да изпълни преди това (сякаш войната с Русия не е достатъчна)-необходимо е да се извършат редица военни и демократични реформи(смешно е да се чуе това във връзка с фашистко образувание).Пояснява се,че дори в резултат на това няма никакви гаранции или срокове за одобрение на членството на Украйна в НАТО.

53

Анонимен

преди 1 година

Удар по центровете за вземане на решения беше нанесен срещу военния щаб край Киев. По време на удара там са били високопоставени офицери от въоръжените сили на Украйна и Главното разузнавателно управление на Украйна. Самият щаб се намираше на няколко километра северно от Киев. Това съобщава Readovka, позовавайки се на източник в руското министерство на отбраната.

52

Анонимен

преди 1 година

Във Франция допуснаха, че НАТО може да помогне на Киев с войски при провал на офанзивата. НАТО може да изпрати войски в Украйна, ако Киев се провали в офанзивата си. Това мнение изрази френският политик, бивш евродепутат Флориан Филипо. "Какъв е планът сега? Трета световна война? Изпращане войски на НАТО? Ядрено оръжие?" - написа Флориан Филипо в Twitter. Той също така отбеляза, че тази офанзива се е очаквала от месеци, но сега украинската армия се проваля.

51

Анонимен

преди 1 година

Терминиран е един от участниците в убийството на жители на Одеса на 2 май 2014 г. Един от организаторите на палежа на Дома на профсъюзите в Одеса на 2 май 2014 г., пламенният бандерист Роман Черномаз, беше унищожен близо до Артемовск. Воювал е като снайперист в националистическия батальон "Свобода" от 4-та оперативна бригада на Националната гвардия на Украйна. Син на известния украински националист Богдан Черномаз.

50

Анонимен

преди 1 година

Владимир Путин: Русия анексира Донбас по силата на Устава на ООН. Русия прие в състава си ДНР, ЛНР, Запорожка и Херсонска области в съответствие с Устава на ООН. Това заяви руският президент Владимир Путин по време на преговорите за разрешаване на конфликта в Украйна с лидерите на африканските страни. Русия приветства балансирания подход на африканските страни към конфликта в Украйна, каза Путин.

49

Анонимен

преди 1 година

То ни е напълно ясно че Украйна напълно се употребява от запада за войната срещу Русия...ама това е доказателство и колко много *** си мислят обратно, и също какви кръвожадни политици има...

48

Анонимен

преди 1 година

Ръководителят на ГУР на Украйна Буданов почина без да дойде в съзнание, - депутатът от Върховната Рада Иля Кива. Според украинския политик тази информация е получена от украинското посолство в Германия.

47

Анонимен

преди 1 година

Един от руснаците в битката описва резултата от отблъскването на контранастъплението така: "Подвигът на войника няма измерение, той е безкраен. Ние не мислим за парични награди или поръчки. За нас най-важното е да изпълним задачата."

46

Анонимен

преди 1 година

В Ореховското направление за ден е унищожен щурмовият батальон на ВСУ. От 03:00 часа сутринта фашистката rMeж премина в масирана атака в посока Ореховски в района на Запорожие. ВСУ атакуваха с бронетехниката на НАТО и наложиха ожесточена битка на руските витязи. Това съобщи военкор Александър Сладков. В резултат на опита за настъпление фашистката rMeж претърпяха тежки загуби, оставяйки цял щурмови батальон убит на бойното поле. Един от руснаците в битката описва резултата от отблъскването на контранастъплението така: "Подвигът на войника няма измерение, той е безкраен. Ние не мислим за парични

45

Анонимен

преди 1 година

На мен ми е безкрайно интересно каква награда от запада се надяват да получат укропитеците от запада за хилядите жертви, които дадоха и дават? Как мислят, че запада ще ги възнагради, ъм? Ни нато ще видят, ни ЕС А и Украйна няма да видят повече. В краен случай ще получат африкански стандарт на живот-сомалийски по-точно.

44

Анонимен

преди 1 година

До Рибентроп-*** Не, руснака се бие от сърце за родината си, докато кравара го интересува да тъпче на макдоналдс и да кара на евтин галон бензин.