21

Анонимен

преди 1 година

Досега Европа просперираше благодарение на колониите си и ресурсите и пазара на Русия. А колкото до прословутите технологии-за да се развиват трябват ресурси. А в момента всичко е в застой. Европа залязва, каквото и да си говорим и това вече видимо се забелязва.

20

Анонимен

преди 1 година

Така става като Брюселските зелки изпълняват играят по свирката на Посолството

19

п.п.

преди 1 година

след цар борис трети нашата мила България винаги е заставала от страната на булката, много ще си патим от тъ-пи управници! какво ни интересува украинската земя руска ли е или не, защо санкционираме хранителния магазин като ще стоим гладни? защо се пишем на европейски герои?

18

БАНко

преди 1 година

НАТОВСКАТА ПРОПАГАНДАТА И ЦЕНЗУРА НЕ МОГАТ ДА СКРИЯТ ИСТИНАТА ЗА СКАПАНАТА ЕВРОПА !!! ТОВА СТАНА ЗАРАДИ ВАКСИНИТЕ , САНКЦИИТЕ И ВОЙНАТА СРЕЩУ РУСИЯ !!!

17

Ярл фон Трън

преди 1 година

Това не е рецесия, а чиста ексцесия. Западът се оля и си тегли последствията от непредизвиканата и параноична агресия срещу Русия. Лошото е, че ни очакват още по-лоши неща - екологични и техногенни кризи, ескалация на войната в Източна Европа и неминуема термоядрена катастрофа. ДБилите нямат спирачки.

16

Анонимен

преди 1 година

Ами продължавайте да помагате на Украйна и да налагате още санкции на Русия и ще видите как плитката рецесия ще стане много, ама много дълбока. Такива недалновидни политици са начело на всички държави в Европа, че почвам да си мисля, че някой нарочно ги назначава, за да приключи проекта Европа. Ще има голямо разместване на пластовете.

15

Димби Провадия

преди 1 година

Много германци с германски паспорт дойдоха ВЕЧЕ да живеят в България , продали са всииииииииииичко там , тук са и не искат да чуват за Западна Европа ! Потърсете има и истински видеоматериали из Ютубе . След около година , година и нещо ще дойдат няколко стотин хиляди ! Само малко още , на финала сме

14

Дора

преди 1 година

Ама тя е само "много плитка" рецесийкага... "за момента".

13

Анонимен

преди 1 година

Затова на референдума за еврото гледайте пак да се скатаете и да не излезете да гласувате както досега се скатавахте. После не пишете коментари тука, нямате право.

12

Анонимен

преди 1 година

Още, още още война, още нацизъм, още ковид, още екология още още още още

11

Българин

преди 1 година

И къде ни е работата да бързаме и да се бутаме да се качим на потъващ кораб?

10

ъцз

преди 1 година

тези ли щяха да разрушават руската икономика? иначе са прави то не става от днес за утре - трябва време. Само, че това удари точно ЕС...да рецесията е ниска, но тепърва ще се засилва - просто така работи икономиката. Само че Урсула ще кажа няма проблем контролираме го и след 10 месеца ще каже изтървахме положението сега затягаме коланите за да оправим нещата...

9

Анонимен

преди 1 година

Добър ден,еврейска работа,преди въвеждането на цифровите пари.Кво евро,кви 5 лева?Хахах

8

Анонимен

преди 1 година

Който копае гpoб другиму ууу,сам пада в него.Смях голям

7

Натовеца

преди 1 година

Санкциите работят:)

6

До Таня

преди 1 година

От управлението на "умни" жени като теб (за Европа говоря), сме на това дередже! И процесът е едва в началото!

5

Анонимен

преди 1 година

ЕССР готви 11-и пакет санкции срещу себе си.

4

Анонимен

преди 1 година

Руското посолство им пише статиите, те само ги преписват и публикуват.

3

Анонимен

преди 1 година

Европа ше се оправи. Ушанките да му мислят

2

Таня

преди 1 година

Вместо да се облага енергериката с акцизи, тези пари могат да се събират от компании, търгуващи с Русия. Работиш с руски пазари - 90% данък печалба. И много бързо ще се реши проблема.