125

Анонимен

преди 1 година

,,Кръстословица ,,с повишена трудностНай-вероятно си е живял поживо и по здраво в БГ, под закрилата (чадъра) на всичките ни престъпни управници (законно или незаконно, в лъжа или тук-таме наистина...) И накрая взел, че умрял. И сега ще измисляме теории, но проверяваме с такива статии дали минават или не.

124

Анонимен

преди 1 година

сега доказаха че не сме за шенген уж проверки уж сме готови от 10 години накрая не знаят как минава границата сигурно се е правил на бежанец в тайник на камион....

123

Анонимен

преди 1 година

според драскащата Пламен Галев му е съдружник, кой го чете оше този пасквил Днес , ако беше на хартия за тоалетната става

122

Пламен Галев

преди 1 година

Кой самоуби Гелето?

121

сестра Галева

преди 1 година

Ай,ай,ай,ай.

120

Електра

преди 1 година

В държавата на Крадеф, Гешефта и Импексовата БСП. дирастия, бандите се разхождат не обезпокоявани от властта., Сестра Галева дали е тъжна, или отдавна обслужва на други...

119

Грешно заглавие

преди 1 година

Заглавието трябва да е,,Има вероятност Ангел Христов да е влезнал жив във България".Ха сега да видим кой охранява митниците на територията?

118

Анонимен

преди 1 година

Шенген менген ние сме на друга висота тука

117

Анонимен

преди 1 година

Хем под чуждо име и хем в ковчег влязъл умрял към транспортна фирма превозващи мъртъвци,като имигрантите от Локорково,че днес собственика на камиона и той умрял в ареста,да не би и той да се возил в камиона и починал от инфаркт пък не му писали веднага смъртен акт понеже бил влязъл под чуждо име и докато се изясни кой е той и минали месеци.

116

Анонимен

преди 1 година

Този дето беше точен с парите.

115

Анонимен

преди 1 година

И мъртви и живи си влизат и излизат през ГКПП - та на България, а иначе дебнат сакън да не прекараш две три бутилки домашна ракия за Гърция, че и акт и глоба , а живи и мъртви и издирване си преминават по всеко време. Това е МВР - то сега.

114

Анонимен

преди 1 година

До Бях точен с парите! Преди това се е отчел на службите, на проКУРатурата, на съдиите, кметовете...Сега ще има сваляне на знамената наполовина и общонационален тряур, воден от Партиите и сестра Галева.

113

Бях точен с парите!

преди 1 година

Не , бе , некадърнико, Ангел Христов е влязъл умрял в България , сам е ходил като зомби и искал да се види с теб, куха главо ! Тези "братя" май изобщо не са излизали от България, а полицаите са ги пазили досега ! Тази продънена държава , благодарение на такива като теб , Демерджиев, загива , управлявана от престъпници ! Един няма патриот от елита - всичко е престъпник и предатели !

112

Анонимен

преди 1 година

До ЕеееехА ти какво си написал?

111

Анонимен

преди 1 година

Най-вероятно си е живял поживо и по здраво в БГ, под закрилата (чадъра) на всичките ни престъпни управници (законно или незаконно, в лъжа или тук-таме наистина...) И накрая взел, че умрял. И сега ще измисляме теории, но проверяваме с такива статии дали минават или не.

110

Рундьо

преди 1 година

Е, затова не ни искат в Шенген. Всеки си влиза в тази държава , даже и мъртъв.

109

пуйката на Холмс

преди 1 година

Мигрантите дето ги залавят вътре в страната може да са му дали акъл как са преминали през границата без да има данни за тях?

108

Пена

преди 1 година

Новина от утре: Путин се е "самоубил". Назначават за президент Ала Пугачова.

107

Джо

преди 1 година

има вероятност и демерджиев да е мъртъв но да не е разбрал. той малко бавно загрява.

106

до 126

преди 1 година

Каква оставка?Колко имаш по Математика?Утре се дава нов кабинет!Дори няма да замирише трупът!Осъзнаваш ли колко добре е сметнато за викачи като теб?!Еййй аман от заблудени в тази държава ей!