37

СМЕХ

преди 1 година

Руснаците пак ли унищожиха всичките сепаратисти, като последния път? Те сигурно възкръсват през нощта и утре пак.

36

Анонимен

преди 1 година

До .!.: "..интересно за путинофила е, че въпреки, че продава България на рашистан той не иска да му се плаща в копейки той иска долари или евро!" - ____ - знаят те, прибират $ зашото така ще омаломощават САЩ до фалит! Както се правеше през соца - зарибяваще се западната младеж с наркотици, за да умре запада!

35

Анонимен

преди 1 година

Защо сорросоид мисли че възраждане се радват. Нали не е верна тая новина ?

34

Анонимен

преди 1 година

Всеки убит украински или проукраински башибузук е пирон в ковчега на загнилия империализъм и на сорроските джуджета и джуджакини..

33

Анонимен

преди 1 година

Още не е влязал човек във форума и забелязва фалшивите лайки.

32

Анонимен

преди 1 година

След украинските и след руските управляващи най лоши са българските управляващи. На трите народи управляващата клика е недостойна и омразна.

31

Анонимен

преди 1 година

И пълната мобилизация няма да помогне ако изстрадалия руски народ не разбере че украинците вече не са братски народ а заблудени проамериканчени западни слуги. Тези уж руснаци вече са укри и семействата им са в укрия украинците ги използват както са използвани самите те.

30

Анонимен

преди 1 година

Запада направи на Русия този ужасен кошмар но за съжаление Руското ръководство спи и е продажно както и украинското и двата народа са разбити от Запада.

29

Mda

преди 1 година

Въпросните "партизани" даа като "умерената сирийска опозиция" Путин се справи с нея , същото ще последва и тук.Как само зрелищно изрита американските уpoди от Сирия до малко парче земя , е разбира се най-богатата на петрол типично по американски , крадци докрай !

28

Мда

преди 1 година

Абе какво стана с Бахмут ? Нали укрите още не били паднали хаха , как само тихомълком спряха да го споменават разните Британски разузнавания , Американски институти за изследване на войната , Зельо и цялата украинска сбиpщинa !

27

Анонимен

преди 1 година

Само 50 .... Не вярвам поне 200000 и 500 танка Ейбрамс, пет установки Пейтриът, 100-на хаймарс и са свалени 10000 ракети сторм шадоу, като половината от тях в складовете в Англия ...

26

Един с Една

преди 1 година

Ех как добре започва денят !

25

Анонимен

преди 1 година

Е,тия съвсем се оляха някаква група от 100 човека и вече крак бунт голям и не се знае дали изобщо са руснаци.Смешна и жалка работа да не говорим,че такива нападение нямат никакъв смисъл освен само да се ръсят някакви измислици.

24

СМЕХ

преди 1 година

останките на терористите са оставени на кучетата... Окраина скоро ще престане да съществува като държава. С две думи и последната болшевишка приумица ще изчезне и това тотално ме кефи

23

гостанти путинист

преди 1 година

"Бягащи от района местни жители" как кореспондират с "победата"?

22

Анонимен

преди 1 година

руският народ се събуди. Сега режима има 2 опции . Да засегне терора над тях до крайност или да влезе в бой с народа си. Трето няма.

21

Анонимен

преди 1 година

Като трябва да сме сигурни ,че и двете формирования са напълно самостоятелни,както финансово,така и политически.Напълно спонтанно самосъздали се,без никаква външна намеса,разбира се.ХаХаХааа

20

.!.

преди 1 година

самите руснаци вече почнаха да се осъзнават и да искат да се махне тази путин! само продажната путинофилия тука подкрепя тази путин! Но путинофила е предател и продажник на България който НЕ знае и НЕ може, но пък ЛЪЖЕ, та ЛЪЖЕ! Единственото интересно за путинофила е, че въпреки, че продава България на рашистан той не иска да му се плаща в копейки той иска долари или евро! Та така!!!

19

Анонимен

преди 1 година

сега се очаква убитите да възкръснат и да се явят на брифинг, както стана неотдавна. На фотото се вижда унищоженото тежко бронирано въоръжение.

18

Пирожкин

преди 1 година

Усещате ли миризмата на преврат и гражданска война, другарю Вова...? Ако не ме направите главнокомандващ и не ми дадете палат, може да отскоча до Москва и дачата ви до езерото...