55

Александър

преди 1 година

Много е мръсно и непочистено в Парламента, трябва да се почис ти! В банкя също много кал! Бивши генерали в парламента да няма! Веещите украински замена под строй, автомат, клетва и на фронта!!! Ама няма аз не мога! Софиянци ми бяха най- загубени те войници! Командир на батальо на- Плевнелиев!!!

54

Анонимен

преди 1 година

Управителят потвърди че полиция не е влизала в ресторанта - не смеят да си рискуват работата - попитали са учтиво "Тука ли шефа" и са постояли на улицата заради извънредните часове "труд" дето ще чакат на края на месеца

53

Анонимен

преди 1 година

Нещо се случва в България, ама ще се разбере какво е, след време.

52

Шестпръстия

преди 1 година

Имало записи които намесвали много хора като Къро със политици,и високопоставени хора със тоги и тежки пагони.И такива бушони като Пепи,тепърва ще ги издирват защото ще са безследно изчезнали.Както много други преди тях.След издънка в мафията,винаги следват дълга поредица от премахване на тези които стоят между парите и власта.Тепърва се започва.

51

Анонимен

преди 1 година

тепърва ще падат още глави вероятно и на хора от власта, нещата излязова извън контрол,Къро не е кой да е!

50

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 33-и Коя е "третополовата столица", приятелю? Тази, в която, купи панелки, след като продаде нивите, за да "устроиш" децата ли? Или те (децата ти) са в "третополовия" ЕС и бачкат черна работа? Ще е интересно да поясниш.

49

Анонимен

преди 1 година

Демерджиев, къде е Пепи Еврото бе, некадърник? Докато се *** днес с горките бежанци, Пепито ти избяга. Мъртви ли са, живи ли са, хотелиерите да ти кажат. Голям лиглю излезе. Пепито изтърва.

48

Анонимен

преди 1 година

Демерджиев да пази Бойко да не избяга. Ще го държим отговорен. Скоро ще избяга в Чужбина при пачките и кюлчетата. Пачките и кюлчетата са му необходими за такива спешни случаи, когато няма време да тегли пари и да бяга. В Турция ще реже с клещите парченца злато и ще продава на турските златари. Пачките и кюлчетата в Чекмеджето са били за спешно бягство във всеки момент. Няма време за сейфове, банки.

47

Ядрен вампир Z

преди 1 година

Пепи прибра Еврото и дим да го няма

46

Анонимен

преди 1 година

Пепито вече е избягало в Гърция или Румъния и е хванало самолета за Дубай. Ловете ги по-добре тези мафиоти. Плашите ги само и те отлитат за Топлите страни. Това е активно мероприятие на Радев, Сарафов, Бойко, Слави и Костадинов за прикриване на престъпления и престъпници. Ако не го заловите, а само сте го предупредили да бяга чрез тази акция, Демерджиев да си подава оставката.

45

Някой

преди 1 година

То еврото има такива свойства да обвързва хората във евро афери на големи пари и големи игри хаха. Борбата е за еврото в цял свят се стичат каквито могат хахаха. Евро ЕС големи пари и големи игри..

44

Национален предател!

преди 1 година

Ха ха ха!Бягай Пепи-Дубай те очаква,бре!Тая пасмина в БГ-то не те заслужава!пп-Евалла на Пепи-Еврото,евалла!

43

Някой

преди 1 година

Търсят Снежанка, защото ги е погнала злата вещица хахаха, а принца ще направи на входове и изходи хахаха.

42

пепи долара

преди 1 година

в Дубай съм , в Дубай съм !

41

Анонимен

преди 1 година

Следовател, и естествено въобще не са го предупредили

40

ТУК ГЕШЕФТУРА 1

преди 1 година

АЗ арестувах мутрите !

39

До 38

преди 1 година

И третополовия ти баща

38

Анонимен

преди 1 година

Издирват Пепи еврото и Костя рублата!

37

Анонимен

преди 1 година

Престъпниците от ппдб върнаха мутрите на власт! Започнаха убийствата и отвличанията!

36

Анонимен

преди 1 година

Димка! В отсъствие на Гешев аха-аха, за малко да хванат някой. Ама то имало много входове и изходи, включително за коли.