240

Дарина

преди 11 месеца

Много низко поведение от ПП-ДБ.

239

Ели

преди 1 година

Поредното доказателство, че са се продали и слугуват другиму... Не занм само ПП дали са го прихванали от ДБ или обратното.

238

Димо

преди 1 година

Потресаващи са...Едновременно прости и нагли... Тия предатели са за въжето

237

аз

преди 1 година

Слушах около 4 часа. Не чух скандални неща, а разговор на хора, загрижени за бъдещето на България.

236

Милен

преди 1 година

Панев кога стана политик, кога почна да се изявява като голям капацитет. Да си продължава със зеления рекет там и това е.

235

Ъпсурдов

преди 1 година

В Гърция само 6 дена след изборите без никакви преговори и мандати решиха да има избори на 25 юни.Няма мандати ,няма шикалкавене разтягане служебните правителства само по 30 дни максимум стоятн да движат формалностите.Тука от 3 години сме в служебен режим резултата е на лице...

234

Маляка

преди 1 година

Да гласуват бюджета и да разпускат парламента,гърците само след една седмица след изборите обявиха нови избори без мандати без компромати.

233

Анонимен

преди 1 година

НЯМА НИЩО СКАНДАЛНО.САМО ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА И МЕЖДУНАРОДЕН СКАНДАЛ, КАТО ПОДСТАВИХА НАЧАЛНИЦИТЕ СИ ОТ БРЮКСЕЛ И ПОСОЛСТВАТА...

232

Ко каза,Ко?

преди 1 година

"Румен Радев се държи така, защото и "Възраждане" се държат по този начин. Информационната война във войната между Русия и Украйна е много силна и тя може да бъде спечелена в България чрез службите. В момента президентът контролира службите и те губят тази информационна война. Нашата цел е тя да бъде спечелена тя е за сърцата и душите на българските граждани, заяви той.

231

Анонимен

преди 1 година

На следващите избори ще разберете има ли нещо скандално на записа.

230

Ха ха ха

преди 1 година

Като няма нищо скандално в записите, Кенет защо отрича?

229

Анонимен

преди 1 година

Софиянци при едни нови избори отново ще гласуват за Промяната.Няма такива като тях.Цялата страна гласува против тях, само шопите ги подкрепят.Мазохисти!

228

Анонимен

преди 1 година

Така ли? Искате да изкарате народа пред НС в София ли?

227

Анонимен

преди 1 година

Шокиращо е че ПП-ДБ се опитват да изкарат тези неща за нормални. Ами като са нормални защо се крият? Да ги казват тези неща публично, но не им стиска. Сега ги хванаха в крачка и искат да се измъкнат.

226

do228

преди 1 година

До Анонимен-Пълни глупости ни вменявате, че бб го е страх. Няма за какво, в цяла европа има далавери на всички нива, и ти да си на негово място, не може да спреш под теб никой, винаги си има хора, които крадат. А да се строи с европроекти е много трудна работа. оспорване на фирмите по закона за общ. поръчки, договори и пр. се губи половината срок за изпълнение и накрая трябва а малко време да похарчиш всички пари. Само който си няма представа може да очаква идеален резултат.

225

Анонимен

преди 1 година

Бойко Борисов няма как да излезе от политиката, ако няма влияние и не дърпа задкулисно конците, както прави това Доган. Ако Борисов излезе от политиката, има шанс или да бъде физически ликвидиран, или да бъде осъден. За него нещата са въпрос на живот и см ърт. За него това е проблем. Друг е проблемът в това, че хората допускат той да бъде избиран. Ето защо на тези хора им е важно да управляват година, година и половина.

224

Анонимен

преди 1 година

Асене, върни малко

223

Анонимен

преди 1 година

Тези хора ги държат с яки компромати , и финансови измами, може би на международно ниво и ги чака доживотен

222

Иван Стратиев

преди 1 година

Има само два варианта: 1. тези хора да са взели много пари за да свършат определена работа и сега живота им е на кантар и 2. толкова да им е сбъркана ценностната система, че да не разбират "какво толкова е станало". Мисля, че и двата варианта са актуални и трябва назидателно да завършат в Централния Софийски затвор или в психиатрията.

221

Анонимен

преди 1 година

Тези наистина не разбират от намек. Изчезнете, национални предатели!