45

Анонимен

преди 1 година

Враг на България са егоистите, предатели, филите, а не някоя държава ! АКО ОСЪЗНАЕМ ОБЩИЯ СИ ИНТЕРЕС, ЩЕ СЕ СЪХРАНИМ, ДОРИ НЯКОЙ ДА СЕ ОПИТА ДА НИ ОГРАБИ ИЛИ НАПАДНЕ ! ИЗРАЕЛ БЕШЕ НАПАДНАТ ОТ МНОГО ДЪРЖАВИ ЕДНОВРЕМЕННО, НО ПОНЕЖЕ ИМАТ ВЯРА И РАЗЧИТАТ ОСНОВНО НА СЕБЕ СИ, РАЗВИХА СОБСТВЕНА МОЩНА ИНДУСТРИЯ С ТЕХНОЛОГИИ, ОТ ПУСТИНЯТА НАПРАВИХА ГРАДИНА, И СА НЕПОБЕДИМИ ! Давид срещу Голиат ! Швейцария също разчита на собствена армия и политика на неутралитет ! Но трябва да изберем БЪЛГАРСКИЯ ПЪТ !

44

Анонимен

преди 1 година

ПУТИН ЯЗДИ МЕЧКА Да отглеждат мечки за износ бе: мерино мечки, саански мечки, астраганени мечки и смесени породи, хем дълговлакнести, хем на фитили. Например кръстоска между сибирски мечок и Дмитри Медведев. И ето как Путин ще вържи 4те края на издънения от войната бюджет. Инак руските войници в Украйна ще се предават в плен, за да напълнят томбака и да загладят косъма.

43

не съм фен на Радев

преди 1 година

Тези на истина са политически шарлатани!

42

Никола Стефанов

преди 1 година

Нормално е. След като излезе запис, че ПП са по-големи продажници от ГРОБ и са мислели да се договорят с Козяк зад гърба на Тиквун.

41

Анонимен

преди 1 година

Какво образование , какви 5 леА ? Коя държава в света ПРИЗНАВА дипломите на иучилите в България , освен все още Турция , която обяви че и тя няма да ги признава.Къде е образованието от преди години /да не натрапвам пак СОЦА / , където в цял свят се признаваше българската МЕДИЦИНА , ХИМИЯ , МАТЕМАТИКА , ФИЗИКА ,И КУП ДРУГИ СПЕЦИАЛНОСТИ,докато сега ,---НИ-ЩО !ПОЛИТИЧЕСКИ НАЗНАЧЕНИЯ ОТ герб , НА КАЛИНКИ във всички сфери на икономика и образование , на съд и прокуратура ... Да г-н Петърчо СтояновиЧ

40

Анонимен

преди 1 година

''ПП ДА СИ ХОДЕЛИ В КАНАДА ...'' , а не е ли по-добре герб да си ходят в Турция ?

39

Анонимен

преди 1 година

По-доре е ПОСОЛСТВОТО , от колкото герб и ДПС !

38

Анонимен

преди 1 година

Мария Габриел трябва да съди Кирил Петков, за сексистки обиди към нея и семейството й.Защо Борисов не съди Кирил Петков за незаконния арест, или министъра на МВР Рашков? Имаше две решения на съда, че арестът му е бил незаконен.Трябваше да ги съди и иска обезщетение. Стига, самоубийствена толеранция, "в името на държавата"! Не, това не е в нейна полза, а напротив, престъпления останали ненаказани, водят още много такива след себе си, рушат правовата държава. Хората са с тях, ПП на съд!

37

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 18 - а така Другарю! Така пише и в наръчника по Демагогия на КГБ! Обвини друг в това, което ти и господарите ти правят, и всичко е наред! Демагогия до дупка!

36

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 26 - а Губерниите на които КГБ дърпа конците, права имат ли?!

35

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 28 - Пич, опасно е да сънуваш Нов 9-ти Септември, Червени знамена, Другари с Шпагин крачещи по жълтите павета и Отечествения фронт! Това е ясен признак, че не пиеш своевременно онези хапченца, и халюцинациите ти от младежките години се примесват с действителността! Може би трябва да свалиш тоя Червен потник с който си лягаш всяка вечер и да го изпереш!

34

Анонимен

преди 1 година

нови избори ,ПП да си ходят Канада

33

Анонимен

преди 1 година

Махаш 3.14 и ротационната дължина става линейна с размер на диаметъра и никой неще може да ни бега от периметъра защото строени покрай диаметъра с тояги че им го трошиме трошиме Геперъ на стотинки

32

Анонимен

преди 1 година

До КаналДьоКанал=сканда// Да влезе парчето резервна тръба за Гъзопровода Иваняне-Банкя.

31

Пералнята

преди 1 година

Ротира ли, ротира!

30

КаналДьоКанал=сканда

преди 1 година

моля ненаричайте скандални съканаланите записи,които по каналния ред се канонизират канално и матриялите се оказват одакани надканално в което състояние се намират дорде по късия си гравитационно определен път цопват в каналноотточната канализационна система на фирмата "КаналДьоКанал" и по друг по канален от обикновенния канален канал едва този момент от канален става скандален в който поради липсва на средства се ходи унеьтре по сандал.О Господи какъв скандал с тоьо ТВканал Народо е набрал.

29

Държавата свърши

преди 1 година

Ако тези управляват ..на ротации!

28

Pотация

преди 1 година

1 месец Бойко, 1 месец КирУ, един месец Бай Зрън, един месец Зеленски...може и на мене да дадат един месец да крада!!

27

Анонимен

преди 1 година

Изходът е нови избори, на които народът да си вземе ума,разсъдъка и желанието за нормален живот и да отида и да гласува.Изходът е ПП,ДБ и ГЕРБ да изчезнат от политическата сцена, а лидерите им да заминат в затвора.

26

Анонимен

преди 1 година

Аз лично не чух нищо скандално ама щом една волна пепереда която скача от цвят на цвят е казала и всички дружно реват може и така да е. Всъщност този "скандален запис" ме убеди че съм гласувал за правилните хора